To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Warszawa] - zamówienie karmy Labofeed B

MadziaK - Pią Lis 11, 2011 16:16

oki
babyduck - Pią Lis 11, 2011 16:48

ja przy odbiorze
MadziaK - Wto Lis 15, 2011 13:43

Będziemy robić kolejne zamówienie za około 2 tygodnie bo zainteresowanie jest spore więc zapraszam :mrgreen:
Bel - Wto Lis 15, 2011 13:48

MadziaK, a nie wiesz kiedy ta karma mniej więcej będzie? :)
MadziaK - Wto Lis 15, 2011 14:09

Ma być jutro najpóźniej w czwartek więc bedzie czas na wypróbowanie
Bel - Wto Lis 15, 2011 14:15

MadziaK, o no to super :DD
Oli - Wto Lis 15, 2011 16:39

MadziaK, a możesz zrobić listę kto ile bierze, bo chyba bałagan się zrobił niezły?
Bel - Wto Lis 15, 2011 17:12

Oli, http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=30 lista była 2 strony temu :wink:
Jeżeli moim to podpasuje to przy następnym zamówieniu wezmę cały worek ;)

MadziaK - Wto Lis 15, 2011 18:06

Ostateczna lista :mrgreen:
Niamey 2kg
Mika29 2kg
Martini 3kg
Nausicaa 1kg
Jakuszewa 1kg
Klauduska 1kg
Hanami 5kg
Bel 5kg
Wushu 5kg
Pyl 3kg
Ja 9 kg
Oli 9 kg
babyduck 2kg
macik001 1kg
mmarcioszka 1kg

MadziaK - Czw Lis 17, 2011 15:18

Karma ma być za godzinkę
Kurierzy są bezczelni naprawdę. Miał do mnie zadzwoić conajmniej godzinę wcześniej (miał taką informację z firmy która wysyła) zadzwonił, że będzie za 10 min. Dobra umówiłam się z nim na 14 po czym jak już wyrwałam się z pracy tel, że on jednak dzisiaj nie da rady. Przy następnym telefonie okazało się już, że radę da po pracy ale za dwie dychy :evil: zaraz się wścieknę.

Wielka prośba o pożyczenie wagi bo Mika29 jednak nie da rady dzisiaj

Mika29 - Czw Lis 17, 2011 15:22

Off-Topic:
MadziaK, mi gdy zamówiłam klatkę 120 dla prosiaków kurier powiedział, że zaraz będzie. Czekam i czekam i nic. Napisałam do niego sms'a gdzie jest, on napisał, że klatkę zostawił i podał adres.. Poprzekręcała mu się ulica i to był jakieś 8 km dalej.. Zostawił ją u obcych ludzi pod drzwiami i na dodatek, powiedział, że sama muszę ruszyć zad, bo on nie może..

klauduska - Czw Lis 17, 2011 15:28

MadziaK, mogę ci wagę pożyczyć. mam elektroniczną.
MadziaK - Czw Lis 17, 2011 15:35

Off-Topic:
Mika29 miałam identyczną sytuację z GLSem jak zamawiałam klatkę tylko kurier dostał taki opier... że w pół godziny klatka była u mnie

klauduska to odbierzemy jak będziemy po labinki oki ty już jesteś w domu czy po 20? I napisz mi PW jak z tą karmą dla DT

Karma już jest pierwszy test przeprowadzony moje baby wcinają bez marudzenia a nawet z pewnym entuzjazmem :mrgreen: . Wygląda to jak Rat@Mouse Pro tylko troche mniejsze kawałki.

Mika29 - Czw Lis 17, 2011 16:01

Off-Topic:
MadziaK, tylko co ja mogę, 13 lat mam, więc "donieść" nie mogę..

Oli - Czw Lis 17, 2011 18:56

Mika29 napisał/a:
Zostawił ją u obcych ludzi pod drzwiami i na dodatek, powiedział, że sama muszę ruszyć zad, bo on nie może..
mnie tak kurier kiedyś też zaproponował, ale wystarczyło jedno hasło, że jak mi nie dostarczy bezpośrednio do domu, w godzinach jakich miał być (11 a 15, o 14.30 wysłałam do niego smsa czy będzie a ten zadzwonił i powiedział, że najwcześniej o 15.30 i może zostawić pod drzwiami) to składam skargę na niego i jakoś dziwnym trafem o 15.05 się pojawił. :] z nimi trzeba twardo i konkretnie, nie dać sobie w kaszę dmuchać. Kiedyś mi też 30kg karmy zostawił w budce strażniczej, więc go opitoliłam, że ja ważąca 55kg nie będę tachać 30kg bo to niewykonalne i poza tym kto mu niby podpisał odbiór i jak się nie zjawi dzisiaj to dzwonię ze skargą o niedostarczenie przesyłki, pomogło, przyjechał i zobaczywszy mnie stwierdził, że faktycznie bym sobie rady nie dała. :roll:

Mika29 napisał/a:
więc "donieść" nie mogę
oczywiście, że możesz o ile tylko Twoje imię i nazwisko widnieje na adresie dostawy, bo to Ty jesteś klientem bez względu na wiek.