Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety
Oli - Śro Wrz 02, 2009 08:54
klaraurs napisał/a: | W życiu bym nie zaryzykowała zamówienia szczurkowego tortu w pierwszej lepszej cukierni | a kto Ci każe w pierwszej lepszej cukierni? Nie ma to jak lenistwo... Dobre cukiernie, takie co na zamówienie robią torty mają swoje katalogi, w których są zdjęcia zrobionych tortów.
klaraurs - Śro Wrz 02, 2009 09:32
Wiem coś na temat zdjęć przedmiotów z katalogów, większość z nich to plastikowe czy papierowe atrapy wykonane na potrzeby sesji zdjęciowej - mój brat prowadzi agencję reklamową, więc co nieco już widziałam. Zresztą nieważne.
A lenistwa mi nie wypominaj, bo mnie nie znasz i nie masz pojęcia, jak gospodaruję własnym czasem.
Oli - Śro Wrz 02, 2009 09:36
Off-Topic: | na pewno przydałoby Ci się więcej luzu |
PALATINA - Śro Wrz 02, 2009 09:47
Ja mam identyczne kolczyki.
Dostałam w zeszłym roku na urodziny od mamy.
A tort boski!
Ja bym taki zamówiła gdziekolwiek - Nawet gdyby się go jeść nie dało!
Anonymous - Śro Wrz 02, 2009 09:54
PALATINA napisał/a: | Ja bym taki zamówiła gdziekolwiek - Nawet gdyby się go jeść nie dało! |
Oj dalo sie dalo niestety hehe Nie przypuszczalam nawet, ze taki jest, ale na serio na zywo wyglada jak kawal sera z kreskowki hehe
KaTasia - Nie Paź 11, 2009 16:33
Dziś znów byłam w Ikei. Przywiozłam małego szarego szczura.
Bema - Nie Paź 18, 2009 00:45
dla mnie i Oli to jest szczurek ( a nie mysza!), ona kocha go zjadać, jeden z najnowszych nabytków: http://www.sigikid.de/pro.../details608.htm mamy też boski kubek ze szczurem, nie mogę znaleźć na necie takiego, więc na dniach wkleję zdjęcie
IgIg - Nie Paź 18, 2009 19:45
Bema, gdzie kupiłaś tego ślicznego szczurka?
Bema - Pon Paź 19, 2009 00:34
IgIg, dostałam z niemiec
zasadzkas - Pią Lis 06, 2009 23:31
cudo
poprawka do kubków, jak zakończy się aukcja:
kubki
czarnaeve - Sob Lis 07, 2009 10:46
Ale fajny ten tort!! Normalnie sie glodna zrobilam

Ele - Czw Lis 12, 2009 19:37
Ja dziś w rossmanie widziałam meodelinowe kolczyki ze szczurkami, muszę obkminić jak się je robi i sama zrobię sobie takie.
Anouk - Czw Lis 12, 2009 21:26
A! byłam dzisiaj przy rossmanie, nie zajrzałam... Fajne były? Po ile?
sylwikk - Czw Lis 19, 2009 11:17
może tydzien temu jak bylam na starym miescie z facetem spotkalismy clowna który zrobił mi ślicznego szczurka z balonu parówki:D
Lotya - Sob Gru 19, 2009 20:57
Wyszperałam na jakiejś wyprzedaży w supermarkecie taką cudną poszewkę na jasiek
P.S.: I to na prawdę są szczury! Jak się dobrze przyjrzycie, to to co szczur ma pod łapkami to nie trawka, tylko napis "My little rat."
|
|
|