Archiwum - Psiaki XIII
Szura - Nie Lut 05, 2012 17:24
Palatina, to ja polecam smycz z taśmy rurowej - miękka, śliska, super leży w ręce i do tego nie pali przy pociągnięciu, idealna.
Anonymous - Nie Lut 05, 2012 17:29
Nakasha, Piekne masz psiska. Nala rosnie w takim tempie, ze bym jej chyba nie poznala.
AngelsDream, i chyba rozmiaru nie ma na celarową charcią szyjkę.
Szura - Nie Lut 05, 2012 17:31
Viss, można indywidualnie zamówić, a Taks dorobi.
PALATINA - Nie Lut 05, 2012 17:44
Cytat: | Palatina, to ja polecam smycz z taśmy rurowej - miękka, śliska, super leży w ręce i do tego nie pali przy pociągnięciu, idealna. |
Wiem. Miałam. Sama sobie kiedyś zrobiłam i używałam parę lat. Do czasu przerzucenie się na miękkie rogzy (też super w dotyku).
Tylko te taśmy rurowe są dość szerokie, znaczy nie bardzo szerokie, ale dla moich psów mogłyby być węższe (1,5 cm - a takich nie widziałam).
Martuha - Nie Lut 05, 2012 17:46
Moja sucz ma cieczkę zwariuję chyba z nią i jej piskami
Szura - Nie Lut 05, 2012 17:47
PALATINA, tak, dla mnie 1,5cm to idealna szerokość, a rurową mam 2cm i nie widziałam węższej...
Zresztą smycz rurową też mam od Taks.
PALATINA - Nie Lut 05, 2012 17:52
Szura,
Zapytam Taks czy nie doszyłaby dla mnie czerwonej i żółtej smyczy z taśmy rurowej.
Ale teraz nie mam serca jej tym zarzucać, bo ma tyle na głowie.
Jak się nie uda, to poszukam w zoologach. Niektóre smycze Ferplastu są takie miękkie i śliskie.
Ktoś się orientuje, kiedy i na jakie konto się płaci za taksowe dzieła? Serio boje się zasypywać ją teraz pytaniami.
Ja kupowałam swoje obróżki już ładnych parę lat temu i nie pamiętam.
Szura - Nie Lut 05, 2012 18:24
PALATINA, taks wysyła PW z kontem i kwotą. Myślę, że jak za dwa dni do niej napiszesz w sprawie smycz, to będzie ok. Wtedy razem będzie mogła wysłać bazarkowe i zamówione.
PALATINA - Nie Lut 05, 2012 18:25
ok, dzięki.
Anonymous - Nie Lut 05, 2012 19:09
Szura napisał/a: | a Taks dorobi. | co się głupio cieszysz przez ciebie będę musiała mieć dla własnego psa o tysiąc obroży, szelek i smyczy za dużo.
Szura - Nie Lut 05, 2012 19:24
Viss, no i dobrze, a co, sama mam w nałogu trwać?
babyduck - Nie Lut 05, 2012 19:29
A ja jestem z moich aktualnych obroży i smyczy tak zadowolona, że nic nie robi na mnie wrażenia (co się rzadko zdarza). Teraz Negra chodzi w takiej obroży, a u producenta zamówiłam jeszcze brązową smycz do kompletu i czerwoną do obroży hunter. Są solidnie zrobione, na wymiar, mocne i estetyczne.
PALATINA - Nie Lut 05, 2012 19:32
Szura,
A Ty wiesz, że ja przez Ciebie wracam do nałogu?!
Kiedyś kupowałam smycze i obroże nałogowo - po kilka w ciągu miesiąca!
Potem miałam odwyk kilkuletni (przestałam na dogo wchodzić). W zeszłym roku kupiłam dla Jagny Huntera, bo mi go polecono na zakołtunioną szyję (od innych obroży).
A teraz 3 obroże, z których żadnej nie potrzebuję!
sachma - Nie Lut 05, 2012 20:09
Nakasha, ale oni wyrośli!! to już wielkie psy a nie małe szczeniory świetna para!
taksowe obroże mamy i sobie chwalimy, teraz zbieram się do napisania po dwa kantary i smycze do tego - co najmniej 2m. ale na to trzeba mieć kasę... więc muszę poczekać do przyszłej wypłaty, bo w tym miesiącu wszystko poszło na gadziny i pająki (nowe terra) a w zeszłym na szczury (zapasy karmy, operacja, leczenie łapek i zapas ściółki...)
Mam nadzieję że kolejny miesiąc będzie już "wolniejszy"
Nakasha - Nie Lut 05, 2012 20:34
Tak, rosną w oczach. Chociaż nie mogę się doczekać, kiedy będą już w pełni dorosłe i naprawdę duże.
O takie sobie zamówiłam Tzn. nie sobie! Nali
http://img72.imageshack.u...1/p1020884f.jpg
http://img829.imageshack..../p1020797ce.jpg
|
|
|