To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Higiena i pielęgnacja - Jakiej ściółki używasz?

Tatyka - Pon Lis 03, 2008 18:22

Ja zamówiłam w internecie super Pinia, bo kiedyś miałam dla myszy i na prawdę jest wydajny i skuteczny. Jak chłopaki będą umieli załatwiać się do kuwety, to dosypie im trocinek :wink: .
Salcicia - Pon Lis 03, 2008 21:20

Ren napisał/a:
Salcicia, Pinio jest dużo lepszy i tańszy bo kosztuje tyle co Pigwa, a ma 10 l
Ja dzisiaj widziałam w zoologu Pinia i 5l kosztowało 10zł, więc tam jest droższy od Pigwy która kosztowała ze 12.
Tatyka - Pon Lis 03, 2008 22:14

Salcicia napisał/a:
Ren napisał/a:
Salcicia, Pinio jest dużo lepszy i tańszy bo kosztuje tyle co Pigwa, a ma 10 l
Ja dzisiaj widziałam w zoologu Pinia i 5l kosztowało 10zł, więc tam jest droższy od Pigwy która kosztowała ze 12.

Ja upiłam na planeta-zoo 5l za niecałe 8 złoty. Zawsze to troszkę mniej. Jak komuś się przyda link, to proszę : http://www.planeta-zoo.pl/super-pinio-p-1641.html

Anonymous - Wto Lis 04, 2008 09:30

Salcicia, u mnie kosztuje jakieś 12 zł z hakiem za 10 litrów, może Warszawa taka droga :P . Tak czy siak Pigwa to zło :evil: . Ten głupi pył obkleił mi wszystko w klacie, pręty, tarasy, będę to czyścić i czyścić :evil: . Lece jak najszybciej po Pinio, albo Cat's Dream, zobaczymy co będzie :P
Anonymous - Wto Lis 04, 2008 09:49

Off-Topic:
Salcicia, kupuj w internetowych sklepach, tam jest zawsze taniej, a transport kosztuje tylko 5 zł w obrębie Warszawy. Vide: zoolandia.pl i animalia.pl

Layla - Wto Lis 04, 2008 10:17

A i tak najlepszy i najtańszy jest żwirek z Carrefoura - nie mogę się nachwalić :D

9 zł za 7 l :)

Anonymous - Wto Lis 04, 2008 10:58

Layla, dobry jest to prawda, ale jakość niestety czasem pozostawia wiele do życzenia. Ja nie raz niestety trafiłam na okropnie zapylony, rozlatujący się. Pinio jest jednak lepszy.
Badoha - Wto Lis 04, 2008 11:01

Mam w domu Pinio i jestem bardzo zadowolona :)
Layla - Wto Lis 04, 2008 12:05

Viss, bo ja biorę taki niepoobijany :]
Anonymous - Wto Lis 04, 2008 12:11

Off-Topic:
Layla napisał/a:
Viss, bo ja biorę taki niepoobijany :]
zaglądasz do środka? :D Nie jestes raczej w stanie ocenić stopień poobijania, zwłaszcza, że opakowanie jest miękkie i nie widać. :D

Layla - Wto Lis 04, 2008 12:15

Nie no, nie zaglądam, ale zawsze trafiam na żwirek w niezłym stanie :D
Anouk - Wto Lis 04, 2008 13:09

Tatyka, ja w markecie kupuję super pinio za 7zł i nie płacę za przesyłkę :mrgreen: Spróbuję tez kiedyś żwirku z Carrefoura tak jak Layla, bo chyba jeszcze bardziej się opłaca :wink:
Salcicia - Wto Lis 04, 2008 14:20

Widziałam w carrefourze i może też kupię. Co do Pinia, to też kupię. Ale ta Pigwa nie jest taka zła. Jest już w klatce kilka dni i nie ma pyłu
Layla napisał/a:
Nie no, nie zaglądam, ale zawsze trafiam na żwirek w niezłym stanie :D
a ja zajrzę zanim kupię :P
Tatyka - Wto Lis 04, 2008 18:38

Dynialu napisał/a:
Tatyka, ja w markecie kupuję super pinio za 7zł i nie płacę za przesyłkę :mrgreen: Spróbuję tez kiedyś żwirku z Carrefoura tak jak Layla, bo chyba jeszcze bardziej się opłaca :wink:

ja i tak robiłam zakupy ogólne, wszystko co potrzebuję do klatki dla moich przyszłych szczurów.

muszę poszukać w Carrefourze tego za 9 złoty. zawsze można wymieszać z lepszym. nie wiecie może czy jest on na ' dużym sklepie' czy w tym małym, odrębnym ?

Mangalarga - Wto Lis 04, 2008 18:47

Powinien być na hali, tam, gdzie karmy dla psów i kotów.

Cytat:
A i tak najlepszy i najtańszy jest żwirek z Carrefoura - nie mogę się nachwalić :D

9 zł za 7 l

Ja ostatnio kupiłam za niewiele ponad 7, jakaś promocja, czy jak? :]