Archiwum - Psiaki vol. II
Fea - Nie Kwi 20, 2008 16:46
Piękny to on jest, jak się go wyszczotkuje i wyciągnie spod krzesła, ale niestety dopiero co weszłam w posiadanie nowych akumulatorków do aparatu, jutro rano wyjeżdżam, czyli porządne fociury najwcześniej w sobotę : (
agacia - Nie Kwi 20, 2008 17:02
A moze sznaucer sredni?
satanka666 - Nie Kwi 20, 2008 17:04
Fea, jaki kudeł
takiego właśnie chcemy cudak.
jeszcze trochę musimy poczekać, ale będzie kudeł
Chesti - Nie Kwi 20, 2008 17:54
Satanka, ja tak z doskoku co prawda, ale jak szukasz piesa to może któryś z "naszej" miejscowej fundacji ci się spodoba? http://www.proanimals.prv.pl/ Ula to moja kumpela więc w razie czegoś możesz się powołać. Pozdrawiam
PALATINA - Nie Kwi 20, 2008 19:03
Wracamy dziś z działki.
Chcę wsiąść do samochodu. Otwieram drzwi:
Przykro mi, ale to miejsce jest juz zajęte - powiedziała Jaguś...
AngelsDream - Nie Kwi 20, 2008 20:02
PALATINA,
PALATINA - Nie Kwi 20, 2008 20:10
AngelsDream,
Jaguś "jakoś tak przypadkiem" od szczeniaka nauczyła się, że pies siedzi na siedzeniu i już! Hmm.. Tymczasem Czata NIGDY jeszcze nie jechała na siedzeniu! Zawsze grzecznie kładzie się na dole.
AngelsDream - Nie Kwi 20, 2008 20:18
PALATINA, no Baaj też siedzeniowy, ale on się na podłodze nie mieści, a z przodu nam niewygodnie.
H. - Nie Kwi 20, 2008 21:21
PALATINA, Jagna jest boska i genialna i sliczna i aaaaaa
kasia_123 - Nie Kwi 20, 2008 22:02
Piesek przyjechał do mnie dzisiaj około 15.
Roboczo dostał imię Klocek....a znalezienie mu domu potoczyło się błyskawicznie, chociaż jeszcze nie ma 100% pewności że zostanie tam gdzie został zabrany no ale od początku.
Zakochałam się w nim bo prześliczny...cała rodzinka zachwycała się maluchem
Salsa troche wariowała i chciała się z nim bawić a ona niedelikatna więc musiałam uważać żeby go mi łapą nie przygniotła.
Wieczorem poszłam z nim na spacer i z Salsą, spotkałam sąsiada któremu opowiedziałam historie Klocka i że szukam dla niego domu. No to on że jego siostry narzeczony ma matkę, która mieszka na wsi i uwielbia psy a ostatnio coś wspominała że chciałaby psa.
No to telefon do tego chłopaka. Przyszli o 21 oglądnąć psiaka, probili mu zdjęcia telefonem ale kiepskie wychodziły więc stwierdzili że jeszcze dzisiaj zabiorą go tam na wieś (bo to niedaleko za gdańskiem) i że pokażą go. Powiedział chłopak że na 90% zostanie bo jego mama to miłośniczka psów i jak go zobaczy to się zakocha....
Zabrali go po drodze do całodziennej lecznicy żeby go oglądnęli itd.
A ja czekam na smsa z wiadomością czy zostaje, czy do mnie wraca.
Nie chciałam go oddawać bo kurcze tak śliczny że aż głowa boli
a tutaj maluszek...
http://pl.youtube.com/watch?v=jf7tny83Gug <-- i filmik
AngelsDream - Nie Kwi 20, 2008 22:07
kasia_123, śliczny. Taka czarna kuleczka. za to, żeby został... No chyba, że wolisz, żeby wrócił do ciebie
Naciol - Nie Kwi 20, 2008 22:08
Ale grubas pocieszny!
kasia_123 - Nie Kwi 20, 2008 22:13
AngelsDream, gdybym mieszkała sama to z pewnością nie oddałabym go hihi
Naciol, tylko wydaje się grubaskiem przez futro...a tak na prawdę to same żeberka i kręgosłupek się czuło pod palcami
DODANE:
przed chwilką dostałam smsa że piesek zostaje u nich
Layla - Pon Kwi 21, 2008 05:44
http://wiadomosci.gazeta....69,5138537.html
AngelsDream - Pon Kwi 21, 2008 08:27
kasia_123, super!
Layla, tak będzie jeszcze długo... Dopóki każdy będzie chciał psa rasowego, ale po co z rodowodem od razu?
|
|
|