Archiwum - Psiaki XVI
AngelsDream - Nie Mar 24, 2013 18:00
katasza napisał/a: | Mam nadzieje tylko ze malo osob bierze sobie do serca ten program. |
Zaskakująco dużo, bo te metody są bardzo medialne, bardzo atrakcyjne. Wynik wydaje się być natychmiastowy.
katasza - Nie Mar 24, 2013 19:33
Mojego TZ rodzice sa fanami, ale oni maja 2 kg kundelka z 'anemia', wiec cale szczescie nie musza wprowadzac duzej czesci tych metod. Z jednej strony jego mama tsssyka na Fione, z drugiej jak przyjechalam pierwszy raz do nich z Frodem to wziela Fione na rece i ja trzymala
Ogladalam ostatnio odcinek o wyzle wegierskim...co za koszmar....
mmarcioszka - Nie Mar 24, 2013 19:45
To ja też się pochwalę psiakiem
Czarek urósł
Sysa - Nie Mar 24, 2013 23:15
mmarcioszka, ale tulak
Ja tak w sumie myślałam o suce i pewnie swoją ciachnę po zakończeniu 8 roku życia. Dla szetlanda to dopiero połowa życia.
mmarcioszka - Nie Mar 24, 2013 23:23
Sysa, jest strasznym łobuzem - wszystkich zaczepia, kocha dzieci i inne zwierzęta (a na pewno inne psy, konie i kozy ). W wolnych chwilach między gryzieniem czego popadnie, przeciągania sznurka i biegania/aportowania uwielbia mizianie
sachma - Pon Mar 25, 2013 18:36
mój psokot
wyżej już się położyć nie mógł
wiem, że kiepskie zdjęcie, ale cóż ta czarna plama to Lenny
quagmire - Pon Mar 25, 2013 18:37
sachma, przynajmniej wiele miejsca nie zajmuje
L. - Pon Mar 25, 2013 18:51
Off-Topic: | mój kot zajmuje więcej |
sachma - Wto Mar 26, 2013 01:15
Od 2 godzin Lenny łazi i piszczy, płacze i jęczy.. nie wiedzieliśmy o co chodzi - nie chciał jeść, nie chciał na spacer, nie chciał się bawić, nie chciał miziaków.. wiecie o co psu chodziło? o chomika. Jak Seba poszedł na górę, Lenny cały szczęśliwy, wręcz w podskokach pobiegł za nim, wleciał do pokoju i tupał nóżkami przy klatce chomika piszcząc i jęcząc, patrząc się wymownie na klatkę mam nienormalnego psa.
A jakie cyrki odstawiał jak Seba udawał, że ma chomika w dłoniach na szczury tak nie reagował
mmarcioszka - Wto Mar 26, 2013 10:29
sachma, chciał się poznać z chomem
sachma - Wto Mar 26, 2013 10:37
No już się z nim zapoznał - dałam powąchać, ale był zbyt podniecony, więc musiałam choma zabrać. Zresztą Lenny ma sobie chyba coś z terriera to pies na gryzonie nie łapie w zęby, ale bije łapami i drapie - nie jedna żaba i nie jedna mysza życie przez niego straciła dlatego trochę mnie niepokoi to jest zainteresowanie chomikiem...
katasza - Wto Mar 26, 2013 20:36
Mam do sprzedania szelki guardy i smycz. Wszystko z tasmy parcianej, bez podszycia w kolorze zielonej neonki. Smycz o grubosci 2 cm i dl. 150 cm. Szelki byly robione na mojego ktory ma w klacie 52 cm, mozna powiekszyc, jak ktos chetny to zmierze dokladnie. Moge dorzucic tez pojemnik na worki na odchody w ksztalcie kostki, z przypieciem. Tez w kolorze zielonej neonki.
Szelki uzywane, pare razy, ale wyprane wygladaja jak nowe. Smycz uzyta jeden raz.
Szelki 15 cm, smycz 15 zl, dozownik 10 zl. Jak ktos kupi komplet to wysylka gratis
sachma - Wto Mar 26, 2013 21:31
Nashi - Wto Mar 26, 2013 21:50
sachma, wygląda, jakby nosił muszkę.
Bel - Wto Mar 26, 2013 21:55
katasza, a weź zdjęcie walnij kurde pierdolot ma 50cm w klacie
|
|
|