Archiwum - Koty vol. II
Oli - Śro Kwi 01, 2009 03:06
nezu napisał/a: | Niestety nieostry ziew... (cóż, stara idiotkamera i brak flesza.... ostrość uciekła na język ) | to zdjęcie jest cudownie artystyczne, właśnie najlepsza jest ta ostrość na sam język i przednie wibrysy, cudowne brodaweczki na ozorku.
Anonymous - Śro Kwi 01, 2009 10:13
boska jest
ale też myślałam, że ona ma turkusowe oczy. na ostatnim ma w kolorze oceanu w ciepłych krajach czy gdzieś
magnes - Sob Kwi 04, 2009 18:49
jaka karma jest najlepsza dla kotów?
nutaka - Sob Kwi 04, 2009 22:00
Royal, Hills, Iams - mówił wet.
Mangusta - Sob Kwi 04, 2009 22:32
puknijcie mnie w łeb, znów mam chętkę na kota, a w schronisku tyle kusicieli szczególnie spodobał mi się gigantyczny kocur, majestat burego lovelasa z cudnym pyszczkiem i naddartym uchem powala z miejsca... chyba muszę pogadać z szefową o DT, może przynajmniej spróbuję jak to będzie z moją alergią....
magnes - Sob Kwi 04, 2009 22:47
dlaczego miałybyśmy Cie pukać w łeb. Masz miejsce, czas i wszystko co kotu potrzebne ja moge tylko pogratylować i pokciukać za to żeby alergia nie przeszkadzala
Bernadeta - Wto Kwi 07, 2009 10:23
wiosenny Tofik w futerko przypomina barwą pnie drzew
poczuł zapach
był interesujący - jego mina jest wymowna
schody do domu

Nakasha - Wto Kwi 07, 2009 20:59
http://icanhascheezburger.com/ - jeśli z jakichś przyczyn jeszcze tego nie znacie.
Gwoli wyjaśnienia - oni tam celowo piszą tak jak się "mówi" po angielsku. Jedna z moich ulubionych kocich stronek
nutaka - Sob Kwi 11, 2009 13:38
Mimolek ma się dobrze Bardzo gubi sieśc i jej pani musiała zmieniec karmę na "odkłaczającą" bo często wymiotowała, ale teraz jest już lepiej. Niedługo wybieram się w odwiedziny
edit/
znalazłam fotę tuż przed wyjazdem.
Anonymous - Nie Kwi 12, 2009 20:08
Ja mam pytanie. Dzisiaj kot tesciow usiadl kolo mnie na kanapie, nachylilam sie nad nim i zaczelo mnie dusic, kaszlalam i czuje teraz jakbym w gardle miala kule z siersci i scisniete gardlo. To obiaw alergii na siersc kota? Z psami tak nie mam...
Ewa - Nie Kwi 12, 2009 20:17
Nie jestem lekarzem, ale alergikiem. Twoja reakcja jest jak z podręcznika alergologii.
Może być tak, że nie zareagujesz tak na innego kota, ale uczulenie się nie bardziej to podobno kwestia czasu.
Anonymous - Nie Kwi 12, 2009 20:46
i mam katar
landrynka - Nie Kwi 12, 2009 21:42
tamiska, najprościej będzie jeśli za jakiś czas, jakci przejdzie powtórzysz 'test'
Anonymous - Nie Kwi 12, 2009 22:18
Cytat: | tamiska, najprościej będzie jeśli za jakiś czas, jakci przejdzie powtórzysz 'test' |
Tez tak sobie pomyslalam, ale dalej mam gule w gardle. Zawsze sie dziwilam czemu pokasluje jak jezdze do tesciow, ale taka silna reakcja byla tylko raz... Moze dlatego ze idzie wiosna i kot sie leni...
idaa - Czw Kwi 16, 2009 09:50
tamiska napisał/a: | kot sie leni... |
tamiska ale się uśmiałam . landrynka dobrze Ci radzi. Powtórz to za jakiś czas. Ja miałam świnkę morską i psa, i wiecznie miałam katar. Odeszła świnka [*], odszedł pies [*] katar się skończył. Ale, gdy wzięłam na ręce świnkę siostry dostałam duszności. Powtórzyłam po kilku dniach i objawy te same. Czyli uczulała mnie świnka. Przy mojej był katar, ale nie miałam duszności. To samo może być u Ciebie z kotem.
|
|
|