To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. III

Niamey - Pią Kwi 16, 2010 09:41

Przepiękny, tak właśnie wygląda mój wymarzony kot :serducho:
Anonymous - Pią Kwi 16, 2010 12:38

nezu, i to mi wystarczy. one wlasciwie juz sie toleruja, choc z dnia na dzien wykazuja soba coraz wieksze zainteresowanie. Nergal wykazuje najwiekszy przy wyjadaniu bialemu z miski ;p

dzieki dziewczyny :mrgreen: przekazalabym mu, ale migowego jeszcze nie opanowalam ;)
imienia nie mamy....szukam, szukam i niccc.
a bialy jest strasznie rozgadany, czesto i glosno miaucze cos tam, smiesznie, jak koza jakas nie jak kot ;p

Anonymous - Pią Kwi 16, 2010 13:22

bo się nie słyszy, to nie wie, że jest koza ;p jak moja koleżanka chciała swojego głuchego psa zawołać, to tupała mocno w podłogę i reagował na drżenia, może spróbuj coś takiego ;)
Anonymous - Pią Kwi 16, 2010 13:34

no on reaguje na drzenie, bo przed chwila kuzyn wbiegal po schodach to sie odwrocil i polazl do niego. sprobuje.

A z imion. Loki moze?
Loki, Amon, Marduk? Nic mi do niego nie pasuje ;p

Anonymous - Pią Kwi 16, 2010 13:48

vader ;p nergal i vader ;p
EpKee - Pią Kwi 16, 2010 14:03

alob piter :P
H. - Pią Kwi 16, 2010 14:05

katasza, Amon! Jak zespół Amon Amarth :P Albo Vader, agu dobrze myśli :D
Anonymous - Pią Kwi 16, 2010 14:22

no do nergala by pasowalo behemoth, vader albo piter ale niieeeee ;p

Amon albo Loki. ;p

L. - Pią Kwi 16, 2010 16:20

katasza, mogę Ci dać mejla do hodowczyni norwegów, która ma własnie głuchego białego norwega. może ona Ci doradzi jakieś sztuczki?
bo jej kocur jest cudowny i jakbym nie wiedziała to bym w ogóle nie poznała, że jest głuchy. a bardzo dobrze się oboje komunikują :)

pamiętaj, żeby kupić drugą kuwete teraz ;]
koty pomimo tego, że nawet gdy wydają się w sobie zakochane to szantażują się psychicznie i mają ten rodzaj tortur bardzo dobrze obcykany.

falka - Pią Kwi 16, 2010 17:36

katasza, Loki Loki Loki on mi wygląda jak Loki :mrgreen: zobacz jak się uśmiecha i kombinuje przez sen: http://picasaweb.google.p...486792568810578 :serducho:
Łosoś - Pią Kwi 16, 2010 20:38

www.kotburger.pl :]
H. - Sob Kwi 17, 2010 10:53

katasza, to Amon! Pasuje do niego ;>
Layla - Sob Kwi 17, 2010 15:29

Hally napisał/a:
katasza, to Amon!
Oczywiście, że Amon. Żaden tam Loki.
Niamey - Nie Kwi 18, 2010 10:42

Muszę się czymś podzielić :] Moja siostra ponoć wydaje na jedną wizytę z kotem 450zł i w tej cenie dostaje zastrzyki z antybiotyków, bo kot mdleje ze stresu (:doh:) Nie wiem czy to tak wygląda naprawdę, ale brzmi jak jakaś koszmarna szarlataneria. Spróbuję się dowiedzieć, jak ma na nazwisko ta weterynarz i może ktoś z Wrocławia będzie ją kojarzyć...
Anonymous - Nie Kwi 18, 2010 20:59

http://greengrove.pl/inde...ng=pl&Itemid=61 MÓÓÓJ!