To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2

jokada - Wto Gru 01, 2015 20:35

To są domki które są dokładane do klatek Marchioro
Noe - Śro Gru 02, 2015 13:33

No tak tez myslalam, kupilas je razem z klatka? Ja mam Samo82 ale w zestawie nie bylo domku :( . Gdybys...kiedys.... to ja jestem chetna ( kupic :) ).
Pozdrawiam

SylwiaHera - Pon Gru 07, 2015 20:23

Cudowne macie te klatki, nie mogę sie napatrzeć, na pewno nie omieszkam ukraść pomysłów :)
Widziałam tu takie hamaczki w kształcie zwierzątek (żabka i świnka chyba), gdzie kupujecie?
Zamiast tych kratek jako drabinek lepsze są drewniane? :)

Szczurówka - Pon Gru 07, 2015 21:35

SylwiaHera napisał/a:
Cudowne macie te klatki, nie mogę sie napatrzeć, na pewno nie omieszkam ukraść pomysłów :)
Widziałam tu takie hamaczki w kształcie zwierzątek (żabka i świnka chyba), gdzie kupujecie?
Zamiast tych kratek jako drabinek lepsze są drewniane? :)

http://hipcio.sklep.pl/pr...-maskotka-62788 :)

mmarcioszka - Pon Gru 07, 2015 22:01

SylwiaHera, jako drabinki najlepiej sprawdzają się plastikowe pochylnie firmy ferplast. Hamaki najlepiej zamówić na wymiar - dowolne kształty, wzory i kolory u naszych zdolnych forumowych "szwaczek", przejrzyj tematy w TYM dziale ;)
SylwiaHera - Wto Gru 08, 2015 19:33

Ja dzisiaj kupiłam hamaczek taki z Trixie dla szczura na razie, żeby na już coś miała, zaraz pooglądam drabinki :)
Młoda to na razie w szoku jest, po chomikowej klatce w jakiej była trzymana w patoli, taka przestrzeń i tyle atrakcji to nowość, mam nadzieję, że się rozkręci, bo tu tyle atrakcji widzę. :mrgreen:

Noe - Sob Gru 26, 2015 15:50
Temat postu: nowy wystroj
u nas chwilowo nowe kolory , nastepne tez juz sie szyja :)

przepraszam, ze fotki odwrocone , ale nie wiem jak je obrocic :(

talucha - Sob Gru 26, 2015 16:35

Noe skąd półeczki i niebieski domek? Polowałam na taki ale są same "chomicze" rozmiary
Noe - Sob Gru 26, 2015 16:46

poleczki byly razem z klatka ale sa do kupienia w zooplusie ( Platforma z plastiku Rip Uni Marchioro , a oba niebieskie domki to Savic Circus i Savic Rody Igloo ( ten tez jest w zooplusie )
talucha - Sob Gru 26, 2015 21:51

Dzięki!
nimka - Nie Gru 27, 2015 00:12

Noe, bardzo ładnie (i praktycznie ;) ) wyposażona klatka :)
Przestrzeń w klatce się nie marnuje, lubię tak ;)

Noe - Nie Gru 27, 2015 09:42

dzieki , dzisiaj mam zamiar szyc zestaw czarno bialy bo udalo mi sie kupic 2 czyrne sputniki i bialy carefresh a w kolejce juz czeka zestaw w kolorze fuksji bo tez mam juz sputniki, igloo i wysciolke w tym kolorze , oczywiscie jak juz zrobie z czystej skromnosci ;) pochwale sie hihihih
monijjca - Pon Gru 28, 2015 20:26

Nasza. Niedługo znowu zmiana wystroju, nowy pomysł na pięterko mam :mrgreen:

olgapsiara - Śro Gru 30, 2015 16:14

Noe, jaki to model klatki?
Szczurówka - Śro Gru 30, 2015 18:44

olgapsiara, ferplast furet tower :)