Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2
jokada - Wto Gru 01, 2015 20:35
To są domki które są dokładane do klatek Marchioro
Noe - Śro Gru 02, 2015 13:33
No tak tez myslalam, kupilas je razem z klatka? Ja mam Samo82 ale w zestawie nie bylo domku . Gdybys...kiedys.... to ja jestem chetna ( kupic ).
Pozdrawiam
SylwiaHera - Pon Gru 07, 2015 20:23
Cudowne macie te klatki, nie mogę sie napatrzeć, na pewno nie omieszkam ukraść pomysłów
Widziałam tu takie hamaczki w kształcie zwierzątek (żabka i świnka chyba), gdzie kupujecie?
Zamiast tych kratek jako drabinek lepsze są drewniane?
Szczurówka - Pon Gru 07, 2015 21:35
SylwiaHera napisał/a: | Cudowne macie te klatki, nie mogę sie napatrzeć, na pewno nie omieszkam ukraść pomysłów
Widziałam tu takie hamaczki w kształcie zwierzątek (żabka i świnka chyba), gdzie kupujecie?
Zamiast tych kratek jako drabinek lepsze są drewniane? |
http://hipcio.sklep.pl/pr...-maskotka-62788
mmarcioszka - Pon Gru 07, 2015 22:01
SylwiaHera, jako drabinki najlepiej sprawdzają się plastikowe pochylnie firmy ferplast. Hamaki najlepiej zamówić na wymiar - dowolne kształty, wzory i kolory u naszych zdolnych forumowych "szwaczek", przejrzyj tematy w TYM dziale
SylwiaHera - Wto Gru 08, 2015 19:33
Ja dzisiaj kupiłam hamaczek taki z Trixie dla szczura na razie, żeby na już coś miała, zaraz pooglądam drabinki
Młoda to na razie w szoku jest, po chomikowej klatce w jakiej była trzymana w patoli, taka przestrzeń i tyle atrakcji to nowość, mam nadzieję, że się rozkręci, bo tu tyle atrakcji widzę.
Noe - Sob Gru 26, 2015 15:50 Temat postu: nowy wystroj u nas chwilowo nowe kolory , nastepne tez juz sie szyja
przepraszam, ze fotki odwrocone , ale nie wiem jak je obrocic
talucha - Sob Gru 26, 2015 16:35
Noe skąd półeczki i niebieski domek? Polowałam na taki ale są same "chomicze" rozmiary
Noe - Sob Gru 26, 2015 16:46
poleczki byly razem z klatka ale sa do kupienia w zooplusie ( Platforma z plastiku Rip Uni Marchioro , a oba niebieskie domki to Savic Circus i Savic Rody Igloo ( ten tez jest w zooplusie )
talucha - Sob Gru 26, 2015 21:51
Dzięki!
nimka - Nie Gru 27, 2015 00:12
Noe, bardzo ładnie (i praktycznie ) wyposażona klatka
Przestrzeń w klatce się nie marnuje, lubię tak
Noe - Nie Gru 27, 2015 09:42
dzieki , dzisiaj mam zamiar szyc zestaw czarno bialy bo udalo mi sie kupic 2 czyrne sputniki i bialy carefresh a w kolejce juz czeka zestaw w kolorze fuksji bo tez mam juz sputniki, igloo i wysciolke w tym kolorze , oczywiscie jak juz zrobie z czystej skromnosci pochwale sie hihihih
monijjca - Pon Gru 28, 2015 20:26
Nasza. Niedługo znowu zmiana wystroju, nowy pomysł na pięterko mam
olgapsiara - Śro Gru 30, 2015 16:14
Noe, jaki to model klatki?
Szczurówka - Śro Gru 30, 2015 18:44
olgapsiara, ferplast furet tower
|
|
|