To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XVI

PALATINA - Pią Mar 15, 2013 21:49

katasza,
Taki komplet http://furkidz.eu/pl/p/Ob...or-Everyone/165 dla Czaty.
I dla Jagny samą smycz z tym wzorem: http://furkidz.eu/pl/p/Ob...es-in-lagoon/81 (do czarnego skórzanego Huntera). :wink:

Bel - Pon Mar 18, 2013 10:40

zamawiacie coś z e-karmy? mam wrażenie, że z nimi nie ma kompletnie żadnego kontaktu. Nie po raz pierwszy wysyłam maila z informacją np. kiedy przesyłka ma byc dostarczona bądź skargę na firmę kurierską i cisza :roll:
Sorgen - Pon Mar 18, 2013 11:22

Ja zamawiałam kilka razy i zawsze byłam zadowolona. Choć fakt, maili do nich z niczym nie słałam.
agacia - Pon Mar 18, 2013 12:44

Ja u nich zamawiam Nutre Nuggets, ale też maili nie pisałam. O właśnie mi przypomniałaś, ze miałam napisać, bo w piatek juz drugi raz mi przyszedł worek rozerwany :/ I raczej to nie wina kuriera, bo folia, którą worki były owiniete była cała. Niestety po przesypaniu karmy do wiadra worek poszedł do śmieci, wiec nie ma zdjęcia.
Bel - Pon Mar 18, 2013 12:59

do mnie przychodziły paczki w idealnym stanie. Jedyne co u nich jest na minus to to, że korzystają z siódemki- najgorszej firmy przesyłkowej na świecie.... i to właśnie z kurierem mam zawsze jazdy. Zadzwonic przed dostawą nie zadzwonią a na pytanie dlaczego odpowiadają BO NIE. Zostawia Ci awizo na klamce i ani godziny o której był ani nr tel ani nawet adresu. Nic. Zero. Ja też kupuję nutrę i na ekarmie wychodzi najtaniej :/
mmarcioszka - Śro Mar 20, 2013 23:24

Możecie polecić jakieś solidne szelki dla rocznego husky, które nie będą mu wycierać sierści?
sachma - Czw Mar 21, 2013 07:28

Sorgen napisał/a:
Możecie polecić jakieś solidne szelki dla rocznego husky, które nie będą mu wycierać sierści?

na zamówienie? z dodatkowymi poduszkami.

mmarcioszka - Czw Mar 21, 2013 11:45

sachma, póki co jeszcze rośnie, więc rodzice próbują różnych typów, żeby znaleźć takie, które będą im pasować, więc jeśli znacie jakieś "gotowe" będę wdzięczna.
Jak przestanie rosnąć, to na pewno będzie miał takie na zamówienie.

sachma - Czw Mar 21, 2013 11:51

mmarcioszka, problem w tym że większość gotowców jest zrobionych z samej linki (ew mają bardzo mało podszycia, co tak po prawdzie nic nie daje..) i przez to sierść się przeciera - żeby szelki nie niszczyły sierści muszą być podszyte od środka "poduszkami" miękkimi, zaokrąglonymi, które sprawią, że sierść nie dostanie po dupie.. nie widziałam takich gotowców..

może coś takiego http://www.kuchniapupila....ect,p1554977910 ?

mmarcioszka - Czw Mar 21, 2013 12:04

sachma, teraz właśnie ma takie z podszyciem, ale jak dla mnie zdecydowanie go za mało. Podrzucę mamie link od Ciebie, dzięki ;)
sachma - Czw Mar 21, 2013 12:07

mmarcioszka napisał/a:
eraz właśnie ma takie z podszyciem, ale jak dla mnie zdecydowanie go za mało

no właśnie.. niestety w gotowcach tak jest :/ ja miałam, straszne kłopoty ze znalezieniem dla Lennego szelek - w końcu zamówiłam i dopiero jak powiedziałam, że mają być DUŻE poduszki, to dostałam takie, że byłam zadowolona z ich wielkości ;) niestety starczyły na rok, bo pies urósł, rozwinął się.. i 80zł poszło w ... no cóż.. ale przez rok mieliśmy idealne szelki ;)

mmarcioszka - Czw Mar 21, 2013 12:10

Gdzie zamawiałaś szelki dla Lennego?
sachma - Czw Mar 21, 2013 12:12

u hifcy na allegro.
katasza - Czw Mar 21, 2013 17:54

Moj pies ktory jeszcze miesiac temu nie dawal sie poglaskac dluzej niz 5 sekund ;)

agacia - Czw Mar 21, 2013 22:41

mmarcioszka, ja dla swoich mam szelki z Manmata z pianka, a dla Runy z Activ doga tez z pianka i nie mają wytartej sierści? A ty w swoich jakie masz podszycie?