To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki IX

Oli - Pią Wrz 10, 2010 00:38

Tess, moja Kora od przeszło już 11 lat wciąż gdy ma zamiar coś zmajstrować, a ja to w porę wykryję i ją upominam, to udaje, że sika z miną "ale o co Ci chodzi, przecież tylko siusiam 8:) " :lol:
Tess - Pią Wrz 10, 2010 00:46

Oli, u mnie tak robi Beza. :D Pyra za to na razie załapała, że za załatwianie się są smaki i dużo radości, więc "sika" duuuużo więcej niż powinna. :lol:
sachma - Pią Wrz 10, 2010 10:31

Tess, oh zajęcia agility to była jedna wielka porażka.. pies nie zwracał uwagi na zabawkę za którą jeszcze tego samego ranka dałby się pokroić.. w ogóle nie mogłam go odwołać od psów i ludzi.. a nie miałam z tym nigdy kłopotu.. w sumie powinnam go nie spuszczać i po prostu odmówić pokazywania zabawy, bo widziałam jaki jest rozkojarzony, ale myślałam że jak polata trochę dalej i pobiegamy to się rozluźni.. ale niestety.. to jak bym podjarany całą sytuacją wyszło dopiero w drodze do domu - spał całe 30min jazdy, później wbiegł do domu prosto do mojego pokoju i znów poszedł spać :( teraz chce być 20-30min przed zajęciami, żeby ilość psów mu stopniować - przecież nie przyjdą wszystkie na raz, i żebyśmy nie weszli tak z biegu, ale na spokojnie, porobić trochę siad, leżeć, skupić go na zabawce.. bo wcześniej byliśmy na styk i nie było czasu, zaczęli trochę szybciej..
Biała - Pią Wrz 10, 2010 12:23

sachma, nie wiem czy pisałaś....Ale do jakiej szkółki chodzicie?? (nazwa)
sachma - Pią Wrz 10, 2010 12:27

chodzimy to BATa.. http://agilitybat.pl/
Biała - Pią Wrz 10, 2010 12:31

Świetna szkoła ( klub ) jest w Gdańsku, http://team-oliwa.com/onas.html
To jest jedno z nie wielu miejsc w PL, do których poszłam bym z własnym psem

sachma - Pią Wrz 10, 2010 12:36

Biała, tam będziemy chodzić na PT ;) ale teraz jesteśmy na agility, a team oliwa nie ma agility ;) w team oliwa byliśmy na przedszkolu i bardzo mi się podobało podejście instruktorów :)
Layla - Pią Wrz 10, 2010 12:52

Off-Topic:
Nie można być "na przedszkolu" ;)

Anonymous - Pią Wrz 10, 2010 13:14

Off-Topic:
można, jeżeli jest to nazwa własna np wydarzenia, albo kursu;p jakby np sztuka nazywała się szkoła, to mówiłoby się 'idziemy na szkołę' a nie do szkoły. ale nie wiem cz w tym przypadku tak jest;p

sachma - Pią Wrz 10, 2010 13:36

Off-Topic:
wydawało mi się że "do przedszkola" to do budynku, a to były zajęcia o nazwie psie przedszkole.. idę na agility a nie do agility.. idę na trening nie do treningu.. tą ścieżką doszłam do tego że idę na przedszkole :P

babyduck - Pią Wrz 10, 2010 13:40

Ponieważ pani troszkę dziś zaspała, a pieseczek bardzo się przez noc stęsknił, to postanowił sobie zrekompensować braki moimi spodniami. Rozczuliła mnie niesamowicie.

sachma - Pią Wrz 10, 2010 13:42

słodziak :)
jokada - Pią Wrz 10, 2010 14:39

babyduck, to jest słodkie :serducho:
mój gamoń tez tak robi
jak tylko mam możliwość to się kładzie na porzuconych ciuchach ;)
zwłaszcza czarnych koszulkach TZa

nezu - Pią Wrz 10, 2010 17:55

http://empatia.pl//str.php?dz=62&id=842
I nie skomentuję bo zwyczajnie zabrakło mi słów na to kuriozum.

Dałam do psiego, ale właściwie ta "rewelacja" pasuje wszędzie i nigdzie...

Mangusta - Pią Wrz 10, 2010 18:13

eee? ale o co chodzi?