To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

Ninek - Pon Sty 09, 2012 22:15

nezu napisał/a:
Zaraz się zapiszczę!! :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

A co ja mam powiedzieć? :P

Klatke robie dzisiaj pół dnia. Pojutrze powinna być skończona, zostanie wyposażenie. No i jak tylko otworzą oczy zmienią lokum :) Bo w tym pudle byłoby im chyba mega ciasno, w 10 sztuk xD Chociaż tyle to tylko pare dni, później oddzielać chłopaków trzeba.

Ninek - Wto Sty 10, 2012 15:46

Próbowałam dwóm zaglądać pod ogony, ale ni cholery nie wiem, co to było xD To, że sie okropnie wiercą nie ułatwia sprawy :P

Martuha - Wto Sty 10, 2012 15:52

Ło matko,ale one są urocze :serducho: Zazdroszczę normalnie takiej małej gromadki :mrgreen: Nigdy nie widziałam malutkich chomiczków :]
Kasik - Wto Sty 10, 2012 15:55

Ej, to jest aż niemożliwe, że one tak szybko rosną! :serducho: Czym Ty je tam dokarmiasz, jakimś rakjet fjuelem? :P
Ninek - Wto Sty 10, 2012 16:05

Kasik napisał/a:
Czym Ty je tam dokarmiasz, jakimś rakjet fjuelem? :P

Podkradam lubemu jakieś białka, itp cuda, które na siłownie żre :P

A tak naprawdę, to przecież widzicie, że Amy je z uporem maniaka dokarmia marchewką, dlatego tak rosną :serducho:
A jak sie drą całą dobe! Po prostu masakra. Tak sie przepychają do cyca, że te ich piski brzmią jak okrzyki bojowe. Początkowo sie bałam, że Amy je morduje, zaglądam do gniazda, ona śpi na boku a małe sie piorą między sobą :lol:

nezu - Wto Sty 10, 2012 16:56

Nie no bez żartów, jak na nie patrzę to mi si,ę włącza syndrom "weź je wszystkie" i muszę się solidnie walić po głowie żeby o tym nie myśleć. ;p

Widzę że już pokazują iście chomicze charakterki. :mrgreen: :serducho:

Ninek - Wto Sty 10, 2012 17:56

nezu, ja za to musze sie powstrzymywać, żeby sie nie zakochać w żadnym...

Najbardziej mnie irytuje to, że nie wiem ile ma Tymek. Może mieć rok, może mieć 1,5 a może mieć koło 2 lat. Chudy jest, dużo śpi, pyszczek takiego staruszka. I jak mi zejdzie np miesiąc po oddaniu małych, to sie naprawdę wkurze :( Bo dwa chomiki moge mieć bez problemu, trzy przez jakiś czas to też nie problem. Ale jak ten 'jakiś czas' to będzie pół roku czy więcej, to już długo.

Ninek - Śro Sty 11, 2012 12:14

Niamey - Śro Sty 11, 2012 17:46

Dziwne te szczury, chyba dwarfy manx :rotfl:
Ninek - Śro Sty 11, 2012 18:47

Kasik - Śro Sty 11, 2012 18:51

Ninek, przestań! :evil: ;( Niedobra Ty :P

Nasikaaaał :P

A tego jachcejachcejachceeee! :mrgreen:

Ninek - Śro Sty 11, 2012 19:27

Kasik, nic nie mów o sikaniu :evil: Trzy razy mnie olały!
nezu - Śro Sty 11, 2012 19:42

Nie no.... co jeden to fajniejszy... :serducho:
Bel - Śro Sty 11, 2012 19:46

http://s573.photobucket.c...t=100_00922.jpg mój faworyt :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Ninek - Śro Sty 11, 2012 19:53

Wy mi sie tu nie zachwycać, tylko chłopów namawiać, miejsca szykować i zaklepywać :lol: