Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)
H. - Nie Sty 25, 2009 14:53
katasza napisał/a: | Hally, wlasnie ze nie jest boskie, bo zle ostrosc mi sie zlapala | ale 'minę' ma boską
Nadajesz im imiona, czy sobie tak po prostu są?
Anonymous - Nie Sty 25, 2009 14:55
Modliszka jest Basia, Zosia i Ela (te ostatnie od nazwy - Elongata), czwartej jeszcze nie mam wiec imienia tez nie ma.
Straszyki wszystkie sa Stefany ;p
wszytskie kupilam na allegro. polecam darcusa. pelen profesjonalizm
teraz trzymam w moczboxie ;p
jak podrosna to pojda do pudelka po salatce, a pozniej do docelowego akwarium
H. - Nie Sty 25, 2009 15:05
Off-Topic: | katasza napisał/a: | jak podrosna to pojda do pudelka po salatce | satanka666, jesteś z pudełka, hehehe? |
Mangusta - Nie Sty 25, 2009 18:59
O mój Boże, straszne rzeczy! w piątek do schronu trafia takie zgłoszenie:
"Agresywna żaba na parkingu atakuje ludzi!"
no więc macie tego potwora z bazin:
pytony dzisiaj miały szaleństwo... pierwszy raz widziałam jak samica syczy
portret Czesława
portret Godzilli
gekon
indżoj!
Layla - Nie Sty 25, 2009 19:02
OMG, jaki Jożin z bażin z tej żaboliny Ja chcę taką żabę
babyduck - Nie Sty 25, 2009 19:22
Mazoku, a czym jest to coś, co twój szef nazwał księżniczką i mówił, że jeszcze czegoś takiego nie widziałaś?
Mangusta - Nie Sty 25, 2009 19:28
Cytat: | Mazoku, a czym jest to coś, co twój szef nazwał księżniczką i mówił, że jeszcze czegoś takiego nie widziałaś? | no to jest ta żaba właśnie a ja sie tak stresowałam że jakąś anakondę przytargał.
babyduck - Nie Sty 25, 2009 19:37
Mazoku napisał/a: | no to jest ta żaba właśnie | Aaaa, no to już wiadomo czemu Księżniczka
Naciol - Nie Sty 25, 2009 19:55
Pocałuj! : DDD
pituophis - Nie Sty 25, 2009 21:51
Co rogata robiła NA PARKINGU?
Pamiętam, że przez całą podstawówkę bardzo chciałem mieć żabę rogatą. W końcu sobie pewnie kiedyś kupię.
Mangusta - Nie Sty 25, 2009 22:06
ogólnie motyw był taki, że ta żaba przełaziła z rąk do rąk, ze sklepu do sklepu parę ładnych miesięcy, aż w końcu wylądowała w Leclerku, gdzie sprzedający miał już dość odpowiadania ludziom na pytanie "co to i czy żyje" więc zadzwonił z małym kawałem do schroniska
no ja się zdziwiłam że to rogata, wszystkie foty rogaczy które widzę na tcp to takie pokemony z pyskiem na nogach, a tu taki faflun spasiony.
Layla - Nie Sty 25, 2009 22:13
Mazoku, a ten, no. Taki jożin trudny w utrzymaniu?
H. - Nie Sty 25, 2009 22:22
Layla, jożina Ci się zachciało?
Layla - Nie Sty 25, 2009 22:37
Hally, no, taki gangsta frog, tylko dać złoty łańcuch i na Bronx
Mangusta - Nie Sty 25, 2009 22:50
niee, to jedne z najłatwiejszych żaboli w hodowli tu masz opis: http://www.terrarium.com....rogata-125.html
|
|
|