Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
japro - Śro Mar 20, 2013 20:52
Wuwune nam dosłownie wcięło wczoraj od 11 nie było jej na forum.
A jako, że jej zamówienie jest największe to nawet nie mogę za nią założyć bo po prostu nie dysponuje dodatkowo taką gotówką;(
Wuwuna czekamy na Ciebie!!
pszczoła - Śro Mar 20, 2013 21:20
japro, pisz do wuwuny na gg
japro - Pią Mar 22, 2013 20:03
Przelew zrobiłem dziś rano: )
Czekamy aż dotrze na drugi koniec świata:P i "zacieramy rączki" w oczekiwaniu na nasze kosztowności!
Czyje szczurki zgrzytają już ząbkami z radości na myśl o prezentach ??
pszczoła - Pią Mar 22, 2013 20:45
japro, moje, moje! Żarcie im się kończy
wilczek777 - Pon Mar 25, 2013 16:29
Tu Japro:
Przejmuje to konto! a tak serio:
Właśnie dzwoniła do mnie przemiła Pani z ferretten (z fretusiowa) i powiedziała, że pieniążki dotarły i właśnie pakują nasze zamówienie : )
Vaco - Pon Mar 25, 2013 16:39
oo to super
japro - Nie Mar 31, 2013 11:20
Cześć wszystkim!
Zajączek przybył już do granicy Polsko-Niemieckiej : ) To ta dobra wiadomość.
Zła wiadomość? Że jeszcze trzeba trochę poczekać bo są święta, zamęt, zamieszanie, zawrót głowy, wyjazdy i przyjazdy etc. i paczkę możemy dopiero odebrać koło środy+.
Ale spokojnie wszystko jest pod kontrolą i wasze upragnione "gadżety" dostaną się w wasze rączki szybciej niż może się to wydawać: )
Pozdrawiam
Japro
wilczek777 - Nie Mar 31, 2013 11:26
Mój brat planuje jechać do dziadków więc jeśli będzie tak miły to paczki trafią do mnie wcześniej - co oznacza, że Vaco pisze do mnie PW z pytaniem o adres i czas żeby odebrać ode mnie swoje cuda + ewentualne cuda osób które sie z Vaco umówiły, że rzeczy mają przeleżeć u nie.
Jeśli chodzi o przesyłkę tym zajmie się japro.
Jeśli braciszek pojedzie to cała sprawa przyspieszy więc trzymać kciuki!
Vaco - Pon Kwi 01, 2013 11:32
napisałam
Nikky - Pon Kwi 01, 2013 16:10
Warszawiacy, planuje ktoś zakup w nabliższym czasie?
japro - Pon Kwi 01, 2013 16:39
Teraz to może być ciężko z grupowym zamówieniem bo właśnie dziś odebraliśmy nasze: )
A koszty przesyłki do Polski bezpośrednio są zatrważające (~200 złotych).
Ale życzę powodzenia
wilczek777 - Pon Kwi 01, 2013 17:29
Paczka(a raczej paczki) stoją u mnie w pokoju i towar rozłożony na wszystkich możliwych powierzchniach płaskich.
Wielki wór Reggie do podziału. Sputniki, miski, i setki metrów folii ochronnej. Na ferplastowską kuwetę nawet osobne pudło wielkości dzieciaka dali o.0 (włożyłam tam bratanka). Wszystko wygląda na ok, nie uszkodzone (u wuwuny jeden pały szkopuł przedstawię na PW) także japro zajmie się pakowaniem i wysyłaniem jak tylko zajedzie na Szczecin.
Vaco zapraszam do mnie po odbiór osobisty
Izabela - Wto Kwi 02, 2013 08:34
O, to fajnie, jesteśmy coraz bliżej celu Ja już wprawdzie byłam zmuszona zrobić nadprogramowe zamówienie karmy w zooplusie, bo moje głodomory zeżarły już wszystkie zapasy, ale na granulat czekam nadal z niecierpliwością. Chcę grubasom jak najszybciej wprowadzić bardziej restrykcyjną dietę (ha,ha, już widzę, jak mi się udaje ), do tej pory selective było karmą uzupełniającą, teraz chcę go zastosować jako bazę, może mi się uda je odchudzic chociaż trochę
pszczoła - Wto Kwi 02, 2013 10:14
Izabela, tak z ciekawości, ile masz ogonów? Ja mam 5 i nawet jeśli bardzo bym chciała wprowadzić Selective jako podstawę, po prostu bym zbankrutowała
Izabela - Wto Kwi 02, 2013 10:30
14 Bazą będzie tylko przez taki czas, na ile go wystarczy, potem chcąc nie chcąc będę musiała wrócić do starego systemu, nie stać mnie na stałe karmienie tylko tym granulatem. Ale zauważyłam, że granulatu jedzą relatywnie mniej, więc może przez ten czas zmienią im się nawyki żywieniowe i nie będą potem pochłniać takiej ilości wszelkiego jedzenia, jakie potrafią zjeść teraz. Ale chyba offtopujemy
|
|
|