To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XVI

mmarcioszka - Czw Mar 14, 2013 22:21

Świecącą O_o ?

A Świnie boskie :D

katasza - Czw Mar 14, 2013 22:40

A no, swiecaca ;) Miala wmontowane diody i jak sie pstryknelo raz to diody migaly, dwa razy - migaly szybciej , trzy razy - po prostu sie swiecila. Przydatna rzecz jak pies jest bez smyczy a zaczyna sie sciemniac.
Devona - Pią Mar 15, 2013 00:04

Może właściciel małego pieska byłby chętny na taką torbę transportową: http://www.zooplus.pl/sho..._kolkach/170599, rozmiar M. Nowa! Cena: 60 zł plus przesyłka.

PALATINA - Pią Mar 15, 2013 00:11

katasza,
Ty jesteś mocniej rąbnięta niż ja! :D

Ja od prawie roku żadnej obroży nie kupiłam.
Ale już to nadrobiłam i czekam na komplecik z Furkidz'a dla Czaty i smyczkę dla Jagny. :P
(Jagna obróżek nie dostaje, bo nosi jedyną słuszną - Huntera skórzaną szytą na okrągło, zacisk. Kosztował majątek i ma w nim łazić, bo rzekomo mniej niszczy włos :P ).

Bel - Pią Mar 15, 2013 09:05

boże.. co ze mnie za właściciel... Pestka ma jedne szelki od 4lat :lol:
Katasz gdzie kupiłaś świnkowe? ja też chcę ;(

PALATINA - Pią Mar 15, 2013 09:31

Bel,
Ja nie mam żadnej sukienki i jedną spódnicę.
Ale moje psy mają całą szufladę psich akcesoriów. :D

Bel - Pią Mar 15, 2013 09:35

Pierdolot różnicy nie widzi :P a Alphie zazwyczaj nie zakładam obroży. Wiem, że powinnam ale wkurza mnie to, że przez obrożę ma później kołtuny za uszami których nijak nie mogę rozczesac.
PALATINA - Pią Mar 15, 2013 09:51

Przecież to są gadżety dla właściciela, a nie dla psa! :mrgreen:
Ja widzę ogromną różnicę (w momencie zakładania - potem obroża ginie w futrze i nie widać jej aż do momentu zdejmowania :D ).

sachma - Pią Mar 15, 2013 10:19

Lenny i Odie mają po jednym zestawie smycz, szelki i obroże... :oops:
Mamy co prawda jeszcze szelki i dwie obróżki, ale no cóż... psiska wyrosły :P więc jedyne dobre na nie to te z ami play ...
Z drugiej strony, na Lennym mało co widać, bo sierść przysłania wszystko..

Kami - Pią Mar 15, 2013 10:43

katasza, a gdzie kupiłaś szelki w sówki? :serducho:
agacia - Pią Mar 15, 2013 11:55

katasza, masz dla swojego psa mniej wiecej tyle rzeczy co ja dla 3 ;) Podejrzewam, ze masz więcej obroży :]
katasza - Pią Mar 15, 2013 14:33

Swiniowa obroza jest z DogStyle a szelki w sowki z ManufaturyMiauHau. DG znajdziesz na allegro a miauhau na fb.

Przeciez mojemu psu tez jest obojetnie w czym chodzi, ale ja lubie jak wyglada ladnie :P Poza tym czesc jest z przypadku :P Czarna skorzana plus czarna parciana smycz kupilam w ten dzien jak zabieralam go ze schroniska, a ze byly nudne to podoczepialam cwieki, jednak nie wiedzialam jaka szyje ma pies i kupilam troche za duza, szlam z nim po jakims czasie przy ruchliwej ulicy, przejechal tir i pies przelozyl leb przez obroze, wiec kupilam w tesco czerwona w kostki, a moj chlop myslal ze jeszcze nie kupilam i kupil brazowa w kosci :lol1:
Szelki potrzebowalam na podroz, zamowilam najpierw w dogstyle ale nie odpisywali to zamowilam w miauhau, okazalo sie ze dogstyle wyslalo mi szelki wiec zostalam z dwoma. Flexi mam od cioci a juliusy dostalam od mamy na urodziny :P
Taaaak, tlumacze sie :lol:

Ciesze sie ze nie mam suczki bo maja wiecej 'dziewczecych' ladnych wzorow :P

Ninek - Pią Mar 15, 2013 15:04

katasza napisał/a:

Ciesze sie ze nie mam suczki bo maja wiecej 'dziewczecych' ladnych wzorow :P

Wszędzie jest więcej babskich wzorków! ;( Ja mam zawsze problem kupieniem czegoś super na Foxa. A dla suk wybrałabym po kilka różnych. U taks też zazwycaj głównie babskie wzorki są. A jak on jajek nie ma to niech chociaż obroże ma męskie :lol1:

PALATINA - Pią Mar 15, 2013 19:37

Przyszły moje Furkidz'y. :D
Ale muszę je ukrywać przed mężem, bo mam wyrzuty sumienia, że wydałam kasę. :(
Wyciągnę je w przyszłym miesiącu... wiem, że W. by się nie wściekł wcale, ale i tak mam kaca moralnego (bo mamy pilniejsze wydatki) i się nie przyznam póki co. :P

katasza - Pią Mar 15, 2013 21:05

A jakie zamowilas?