To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

idaa - Śro Mar 18, 2009 21:31

Jak czytam te Wasze opisy to jestem przerażona. Miauki, wicie się, to wszystko przede mną :? A kiedy kotka po raz pierwszy dostaje rui? Kociambra skończyła lub kończy 5 miesięcy.
Anonymous - Śro Mar 18, 2009 23:05

no to chyba tak kolo pol roku.
mojej babci kotka skakala po meblach, wyginala tylek, i miala powiekszona :P

nutaka - Śro Mar 18, 2009 23:07

idaa, Po sterylizacji nie będzie miała rujek :)
Anonymous - Czw Mar 19, 2009 09:21

Moja kotka usilnie probowala wydostac sie z domu, darla japule jak opetana, zawracala nam glowe ciagle itd. ;) Teraz chyba bedziemy musieli sie przeprowadzic :P Moze uda sie znalezc wieksze mieszkanie to moze tego pieknego kota sobie wezme :P
Bernadeta - Czw Mar 19, 2009 17:12

Tofik i jego nowa zabawka-dostał ją w prezencie

Jak patrzę na trzecie zdjęcie to mam mieszane uczucia - te zęby :zeby:
Nie wiem czy nie pomyślał,że to któraś z moich dunowych myszek jest na tej gumce. :]

Bema - Czw Mar 19, 2009 17:45

chyba mu się mysia podoba :)
landrynka - Nie Mar 22, 2009 16:27

pasuje do niego kolorem :mrgreen:

a ja się dziś nie wyspalam przez kota :roll: . wlezie takie coś, zabierze pól kołdry i będzie mruczeć, aż się łóżko trzęsie. a spróbuj zgonić.. :evil:

Bernadeta - Pon Mar 23, 2009 21:07

Druga zabawka którą Tofik dostał w prezencie i kilka ujęć : :)

Bema Tofik się cieszy,że wreszcie ma własne myszki :mysza: :lol:

Bema - Pon Mar 23, 2009 21:31

Bernadeta, mój Bandyta miał taką fioletową mychę z whiskasa bodajże :)
Nakasha - Wto Mar 24, 2009 13:40

Gdy przychodzą do nas znajomi, są oni przyzwyczajeni, że mamy szczury i koty. Do tej pory koty nie miały żadnych myszopodobnych zabawek - miały piłeczki, drapaki, siebie i nakrętki od butelek, które nagminnie kradły :P Dianka potrafiła wskoczyć na stół, zachylić nakrętkę i uciec :P

A gdy kupiliśmy Horusa dostaliśmy całą wyprawkę: żwirek, jedzenie, miseczki, piłeczki, myszki, polityczną piszczącą kaczkę na sznurku, itp. Koty to dostały i rozwaliły po całym mieszkaniu :P

Szare i białe myszki walają się teraz dosłownie wszędzie, z naszym łóżkiem włącznie :P i gdy ktoś do nas przychodzi i widzi takie małe szare coś na podłodze, co leży i się nie rusza, to od razu krzyczy że koty nam zagryzły szczura :P teściowa mało zawału nie dostała, zaczęła nawet krzyczeć ze strachu :P

Bema - Wto Mar 24, 2009 13:42

Nakasha napisał/a:
gdy ktoś do nas przychodzi i widzi takie małe szare coś na podłodze, co leży i się nie rusza, to od razu krzyczy że koty nam zagryzły szczura :P
to wesoło macie ;)
Nakasha - Wto Mar 24, 2009 13:48

Cóż, my i koty mamy zabawę, nasi goście nie zawsze :P
idaa - Wto Mar 24, 2009 21:39

http://www.fotosik.pl/sho...77fea7252498369 Nie, no wymiękłam po prostu :lol: Mina za 100 punktów.
nezu - Wto Mar 24, 2009 22:23

Najnowsza ofiara mojego Małego Kociego Rozumka, wytrzasnął przy generalnych prządkach przed malowaniem góry)... z góry napiszę, że żadne włóczki nie ucierpiały w tej sesji. Zresztą, nie pozwoliłabym mu, bo dość się nasłuchałam o problemach gastrycznych kotów które sobie wełenkę postanowiły zjeść.
Ale do sesji pozwoliłam mu się pobawić, bo wyglądał tak uroczo że...
Potem był taaaaaaaaaki nieszczęśliwy.... :roll:

Mam nadzieję że teraz wszyscy rozumieją skąd się wzięło przezwisko mały rozum. ;)
Dodam że z identyczną miną dezintegruje mi wszystkie skarpetki. :?

Anonymous - Wto Mar 24, 2009 22:32

rudek boski, ale ja poproszę oczy zapałki :serducho: