Archiwum - Psiaki XVI
sachma - Wto Mar 12, 2013 18:00
Możliwe że najpierw złapał trop, a później zgłupiał, bo ty wołałaś, tamta wołała i nie wiedział o co chodzi..
Bel - Wto Mar 12, 2013 20:45
a tak chodzi pies bez łapy http://s1112.beta.photobu...993a41.mp4.html
sachma - Wto Mar 12, 2013 21:37
a chciałam sobie spokojnie poleżeć ...
Sorgen - Wto Mar 12, 2013 22:21
Heh ja mam ciągle taki widok, wystarczy że się tylko położę na łóżku to zaraz mam moje 25kg szczęścia na nogach. Delta nawet jak śpi to musi mieć ciągle kontakt z człowiekiem, no wiecznie przylepiona jest. Urocze ale bywa czasem mocno irytujące nie mówiąc o tym że mam koszmarnie delikatną skórę i ciągle nogi w sińcach Już się śmiałam do TZa że na dwa tygodnie przed ślubem się wyprowadzam do rodziców żeby móc w krótkiej sukience iść
sachma - Wto Mar 12, 2013 22:24
Sorgen napisał/a: | Delta nawet jak śpi to musi mieć ciągle kontakt z człowiekiem, no wiecznie przylepiona jest |
to jak Odie Lenny poleży chwilę i sobie idzie... a Odie leży na mnie od momentu kiedy się położę, do momentu kiedy wstanę albo go zrzucę
mmarcioszka - Wto Mar 12, 2013 23:11
sachma, niedługo Cię zgniotą, jak jeszcze będziesz miała dziecko też taką przylepę
PALATINA - Śro Mar 13, 2013 10:02
Moje suki nie wchodzą ani na mnie ani na łóżka.
Jagna wręcz nie lubi zbyt wielkich czułości. Owszem, trochę tak, ale bez przesady.
Czata potrafi przyjść się poprzytulać, powcierać się we mnie całą sobą, ale jak skończy, to idzie spać do siebie.
Na mnie leży tylko Imbir (nawet Racuch tego nie lubi).
Plusy powrotu zimy: znów nie mam piachu na podłodze!
Woda wysycha.
Bel - Śro Mar 13, 2013 10:03
PALATINA napisał/a: | Plusy powrotu zimy: znów nie mam piachu na podłodze! | taaa... zamienił stryjek siekierkę na kijek. Witam sól na podłodze.
Anonymous - Śro Mar 13, 2013 10:21
PALATINA napisał/a: | Plusy powrotu zimy: znów nie mam piachu na podłodze! | u mnie piachem sypią zamiast solą, więc nic sie nie zmieniło. Ale za to jak kupy pięknie widać! Nawet po ciemku.
PALATINA - Śro Mar 13, 2013 10:27
Viss, ja kup nie widzę.
Zapadają się w śniegu od razu i muszę "na macanego" szukać!
U nas chyba nie wiedzą, co to piach. Zawsze jest sól.
Ale dziś sypie cały czas i tylko od rana jeżdżą tymi urządzonkami do odśnieżania ścieżek.
Sypać nie nadążają, więc bardzo przyjemny spacer rano miałyśmy (bo soli nie lubimy).
katasza - Czw Mar 14, 2013 20:56
Przyszla nowa obroza i smycz Zielona w swinki obroza plus zielona neonkowa smycz (mam juz neonowe szelki, a obroza jest tez podszyta ta tasma, wiec jest komplet )
I coraz bardziej zastanawiam sie nad barfem. Dzisiaj dostal szyje z indyka i zjadl surowa, nie musialam sparzac. Na deser byla marchewka z natka (nie wiem czy moze natke, kupilam mloda marchew z natka i dalam mu cala, jak zjadl wszystko to zaczelam sie zastanawiac co z ta natka )
sachma - Czw Mar 14, 2013 20:59
katasza napisał/a: | Przyszla nowa obroza i smycz |
jesteś uzależniona.
ale co am dawaj foty
mmarcioszka - Czw Mar 14, 2013 21:01
Zielona w świnki? Pokaż
Pućka - Czw Mar 14, 2013 21:31
katasza, wydaje mi się, że nic mu się nie stanie od tej natki:) Poza tym ma dużo wit C (tak, wiem, psy same ją syntetyzują) i dobrze wpływa na ścięgna:)
katasza - Czw Mar 14, 2013 22:14
sachma napisał/a: | jesteś uzależniona. |
wiem
Ale narazie koniec do maja/czerwca. Musze wkoncu w siebie zainwestowac i wybrac sie do ortodonty i okulisty
Tu cala nasza kolekcja:
A tu same swinki:
Mialam jeszcze taka co jak sie przycisnelo guzik to sie swiecila, ale zgubilam
|
|
|