To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

Anonymous - Pon Mar 16, 2009 18:59

Ku klux klan wyciagnal takie wnioski z bilbi ze trzeba "wyeliminowac" czarnoskorych Wiec wiesz, nie zawsze wyciagane wnioski sa sluszne.
Fea - Pon Mar 16, 2009 19:00

Cytat:
Ciekawe czy ktoś to zauważył - widzę,że nikt.
Źle widzisz, bo ja to doskonale zauważyłam i tym bardziej jestem załamana, bo ludzie na miau z pewnością nie chcieliby, żeby ktoś po lekturze ich postów zaczął traktować swoje zwierzę jak potencjalny problem, którego lepiej się pozbyć zawczasu. To jest kurna straszne, jak można nagiąć czyjeś słowa do własnych chęci, strach cokolwiek pisać. Nie mam pojęcia, skąd wytrzasnęłaś takie wnioski.

Nie insynuuję ci olewania kota. Taki, uwaga, wniosek wyciągnęłam z twojego ostateniego posta.

idaa - Pon Mar 16, 2009 20:34

To może z innej beczki :wink: . Pierwszy spacer Kociambry.

Wyjść, czy nie wyjść? Oto jest pytanie.

Hmmmmm. Może chociaż wyjrzę?

I o co cały ten szum?

Może nie będzie tak źle?

Anonymous - Pon Mar 16, 2009 21:34

ja jak kiedys mialam kota to byl wypuszczany na dwor w miescie i pozalowalam, bo samochod go przejechal :( Na wsi moze bym wypuszczala np. na noc ale regularnie zwierz musialby byc odrobaczany. :)
Bernadeta - Wto Mar 17, 2009 11:20

idaa, Ale ma twarzowe szeleczki :mrgreen: i jaka spokojna i ostrożna :mrgreen:
Pamiętam pierwsze wyjście Tofika w szelkach :lol: wisiał i ciągnął skokami jak zając :lol:
A jak wypuściłam go samego pierwszy raz to pognał z ogonem uniesionym jak sztandar.Potem chycał na drzewa :lol:
Teraz wychodzi o wiele ostrożniej,wącha próg i statecznie idzie - zestarzał się -spoważniał. :)

Anonymous - Wto Mar 17, 2009 20:51

Heh moje koty kiedys tez lezaly na ziemii w szelkach i nei chcialy sie ruszyc. Kocia odwazna widac :]
mc - Śro Mar 18, 2009 16:30

Może moje pytanie wyda się głupie, ale po czym poznać, że kotka ma ruje?
Layla - Śro Mar 18, 2009 16:32

mc, kotka miauczy, jęczy, łazi z tyłkiem nisko, a jak ją pogłaszczesz pręży się jak szalona. I mniej je, przynajmniej moja mniej jadła.
mc - Śro Mar 18, 2009 16:45

Layla, więc nie da sie tego przegapić?
Layla - Śro Mar 18, 2009 16:46

mc, nie ma szans raczej, spać się nie da przy tym wyciu ;)
magnes - Śro Mar 18, 2009 16:46

mc, zapewniam że nie da. Mnie po kilku minutach już głowa bolała od tych miałków :P
mc - Śro Mar 18, 2009 16:49

Tylko ja mam taki problem, że mój kot ogólnie dziwny jest, przejawia wszytskie symptomy które opisała Layla poza niskim tyłkiem :P A weterynarz jest w stanie określić czy kotka jest już po pierwszej rujce?
magnes - Śro Mar 18, 2009 17:01

mc, kotka w rujce ciągle wystawia tyłek :) tarza sie, wygina
mc - Śro Mar 18, 2009 17:15

Layla, Magnes, dzięki, poobserwuje ją :wink: :)
nutaka - Śro Mar 18, 2009 20:39

nie ma nisko tyłka, tylko włanie go bardzo wypręża do góry. Kitunia tak robiła.