Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
L. - Sob Wrz 06, 2008 14:20
wuwuna, dopiero dzisiaj wieczorem ntliee go odbierze ode mnie wraz z Elroy'kiem
ntliee - Sob Wrz 06, 2008 20:11
melduję że Remcio dotarł ze mną szczęśliwie do domu. trochę spodziewałam się podłączonego do respiratora zdechlaka a tu taki mały, całkiem duży rozrabiaka przyjechał żartuję oczywiście, ale nie z tym że rozrabia. jest niesamowicie kontaktowy, trochę psika czasem i zadomowił się już, łączenie bezproblemowe a Capi oszalał ze szczęścia. tylko starsze szczury trochę zdegustowane że ktoś im lata po głowie
nezu dziękuję pięknie za malca
persefona4 - Sob Wrz 06, 2008 20:31
ntliee, wymiziaj chłopaka I koniecznie jakieś fotki w temacie
nezu - Sob Wrz 06, 2008 22:31
Ntliee, no wiesz co?
Jaki tam respirator.
On jest tak samo aktywny jak pozostałe ereczki, tyle że pokichuje i wydaje z noska dzwięki które czasem mnie przyprawiały o zawał serca, dopóki nie dowiedziałam się że to wcale nie zapalenie płuc.
Wymiziaj od babci i wycałuj przy okazji.
I tak jak inni, ja_chcę_fot
ntliee - Nie Wrz 07, 2008 12:25
Wymiziany, wycałowany, tylko że hmm, on chyba woli biegać z Capim niż być mięczakiem i dawać się głaskać za długo fotki w moim temacie jak coś
Anonymous - Nie Wrz 07, 2008 12:29
ntliee, daj mu kilka dni, a zacałuje cię. U mnie też tak było. Chłopcy byli zachwyceni wszystkimi nowymi rzeczami, stadkiem. Ale kiedy te emocje trochę opadły odkryli nas na nowo. To są dzieciaki, długo jeszcze będą miały lepsze rzeczy do roboty, niż leżeć plackiem.
wuwuna - Nie Wrz 07, 2008 21:07
Viss napisał/a: | To są dzieciaki, długo jeszcze będą miały lepsze rzeczy do roboty, niż leżeć plackiem. | A Ramudilka przeważnie leży plackiem i omletem
L. - Wto Wrz 09, 2008 18:44
Z dedykacją dla babci Nezu fotki Rei
kurczę ja już sama nie wiem.. czy ona mi haszczeje czy po prostu jaśnieje
ale jest kochana i słodka
btw.
Super się zgrała z dziewczęcą częścią El-ek i Lizakiem
To było zdecydowanie lepsze i chyba najlepsze rozwiązanie, aby ją do nich dołączyć ^.^
persefona4 - Wto Wrz 09, 2008 18:46
Jaka Rei piekna a jak wyrosła
wuwuna - Wto Wrz 09, 2008 18:47
Dla mnie to ona pojaśniała trochę na pyszczku.Miała takie okularki,a teraz granica rozmyta
Jastina - Czw Wrz 18, 2008 21:00
Dopiero zauważyłam a tu E-rki skończyły 14 JUŻ dwa miesiące
Anonymous - Czw Wrz 18, 2008 21:12
Ano skończyły. I tak strasznie szybko rosną..
Naciol - Czw Wrz 18, 2008 21:13
A Reggae jak haszczeje, dopiero po zdjęciach zauważyłam. Kochane misiaki
Jastina - Czw Wrz 18, 2008 21:15
Viss napisał/a: | I tak strasznie szybko rosną |
Pokapowałam się że Roman jest już taki duży jak E-ski przyjechały
L. - Pią Wrz 19, 2008 10:04
Osz kurczę to już ?
A moje El-ki doganiają Rei jak nic jeszcze troche i ją przegonią :d
Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej z całym stadem. Oczy Rei są już jak najbardziej w porządku wszystko w normie, mała już nie ma lunaparku w oczach
|
|
|