Archiwum - Psiaki vol. II
AngelsDream - Pon Kwi 14, 2008 18:49
Baaj skąpał się w jeziorze... A nie wystraszył się go tylko dorastający ONek.
Oli - Pon Kwi 14, 2008 19:42
| AngelsDream napisał/a: | | Baaj skąpał się w jeziorze... | Polecam wykąpać go po takiej atrakcji, chyba że macie pewność, że jezioro jest czyste. Jednak z tym tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo.
AngelsDream - Pon Kwi 14, 2008 19:50
Olimpia, już wykąpany Pachnie szamponem dla szczeniąt i udaje, że jest grzeczny.
gratis - Pon Kwi 14, 2008 19:52
Miśka dziś odeszła... Postanowiliśmy ją uśpić, była za słaba, żeby egzystować, jedzenie zaczynała zwracać, tylko piła, a prawy staw skokowy...ech... Będzie nam jej cholernie brakowało, była kimś więcej niż "tylko" zwykłym burkiem z ulicy. Zapamiętam ją tak (zdjęcie na moim fbl) Msiuś Wet przyjechał do nas, usnęła w swoim własnym posłanku, szybko, bo już nie miała siły walczyć....
PALATINA, Polna Dziękuję za wsparcie...
[*] Żegnaj Maleńka...
Oli - Pon Kwi 14, 2008 19:53
| AngelsDream napisał/a: | Olimpia, już wykąpany Pachnie szamponem dla szczeniąt i udaje, że jest grzeczny. | Super - znam kilka psów co dostały paskudnych uczuleń i podrażnień skórnych po kąpieli w kanałku gocławskim. Na naszym dzisiejszym spacerze, nasz 4-łapy sąsiad też był się skąpał w kanałku i koleżanka musiała go prać... W takich chwilach dziękuję losowi, że Kora boi się wody, a Duszka jakoś to nie bawi.
Naciol - Pon Kwi 14, 2008 19:57
gratis,
Nie wiem co powiedzieć.
AngelsDream - Pon Kwi 14, 2008 19:58
gratis, poprawiłam link, żeby się wyświetlał... [']
Olimpia, od razu wiedziałam, że go wykąpiemy... Śmierdział na kilometr.
Eh... tyle zmartwień.
agacia - Pon Kwi 14, 2008 22:59
A wogole to musze sie pochwalic,ze zaczynamy z Lucy bawic sie w agility Na razie bylysmy na jednej lekcji i musze powiedziec,ze sie Lucynce spodobalo i nie klapie na wszystkie psy wookolo jak to miala w zwyczaju robic
babyduck - Wto Kwi 15, 2008 00:26
I niech mi jeszcze raz ktoś powie, że psy szkoli się jak mają pół roku: http://www.puppyprodigies.org/VideoClips.htm
Jestem pełna podziwu za cierpliwość i ciągłą euforię pań opiekunek. Ale widać efekty.
marhef - Wto Kwi 15, 2008 08:05
gratis, przykro mi
Trzymaj się
Uśpienie psiego czworonoga jest chyba jeszcze straszniejsze niż uśpienie czworonoga szczurzego
[']
PALATINA - Wto Kwi 15, 2008 19:25
gratis,
To było jedyne, co mogliście dla niej zrobić.
Straciłam w życiu 2 psy. Wiem, jak to boli. Gdy straciłam pierwszego psa, długo nie mogłam się pozbierać. Pamiętam, jak na spotkaniu towarzystkim ze znajomymi i z pewną najwpanialszą kobietą pod słońcem, owa kobieta powiedziała calkiem przypadkiem, że inaczej my siebie widzimy, inaczej ludzie nas postrzegaja, a jeszcze inaczej widzi nas nasz pies (to nie było o psach, tylko o życiu ogólnie). Na te słowa wpadłam w histeryczny płacz, tak bardzo mi brakowało mojego psa. Nie mogłam przestac płakać przez dłuższy czas.
Psy sa zbyt wspaniałe, żeby umierać, ale taka jest kolej życia.
polna - Wto Kwi 15, 2008 19:57
| PALATINA napisał/a: |
Niestety, ale stronka wygląda ciekawie.
Wybieracie się? |
Na razie podjelismy decyzje o tomografii na SGGW pod koniec kwietnia/począte maja i zobaczymy, miejsmy nadzieje, że to nie guz i wodogłowie.
Podpowiedział mi tez ktoś by podać zastrzyk hormonalny i sprawdzić czy to nie hormony, ale wetka powiedziała, że potem mamy bankową sterylizacje.
Gratis trzymaj się.
[*]
AngelsDream - Wto Kwi 15, 2008 19:59
Czy ja jestem dziwna, że mi nie przeszkadza, jak Baaj rozdrobni patyk na drzazgi i to sobie leżakuje?
Oli - Wto Kwi 15, 2008 20:04
| AngelsDream napisał/a: | to sobie leżakuje? | W sensie że leży w mieszkaniu?
AngelsDream - Wto Kwi 15, 2008 20:07
| Olimpia napisał/a: | | W sensie że leży w mieszkaniu? |
Mhm.
|
|
|