To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Myszki

idaa - Sob Sie 16, 2008 11:10

Jej, serdecznie dziękuję za te wszystkie informacje. A co do płci, to u Mussli nie mam wątpliwości. Ale Malutka jest taka malutka, że sama nie wiem. Czy powinnam rozdzielić je, aż będę pewna? Ale sobie piwa naważyłam ;( . A jeśli je rozdzielę, to czy potem uda mi się je połączyć znów? :doh:
falka - Sob Sie 16, 2008 11:16

idaa, jeśli malutka jest na tyle mała że nie widać płci to i dzieci z tego nie będzie ;) nie panikuj!
Anonymous - Nie Sie 17, 2008 09:48

powiem ci coś na uszko

daj spróbować

Do czego służy drapak koci ? :)

Może do skubania ? :lol:

A może do zabawy w chowanego ?

trudno nas czasami zauważyć

bo jesteśmy maleńkie

[ Dodano: Nie Sie 17, 2008 16:27 ]

Portreciki :)

Vittara:

na wybiegu

pora na drzemkę

Umbrella i sałata : mniam,mniam :

A B C D

Africa:

Co to może być?

śpi

Velvet i Vendetta :

siostry

idaa - Nie Sie 17, 2008 20:09

Są słodkie. Ciekawe kiedy moje małe ośmielą się na tyle, by zrobić im takie zdjęcia :lol:
nutaka - Nie Sie 17, 2008 20:43

przesliczne :mrgreen:
Natalia - Nie Sie 17, 2008 20:50

idaa, gratuluję uroczych lokatorek ;) .

A nagie myszki mi się niezbyt podobają... (tak samo jak bezsierściowe szczury...).

idaa - Śro Sie 20, 2008 08:43

Małe po trochu się aklimatyzują. Malutka jest bardzo nieśmiała i rzadko można ją złapać w obiektywie. Zwykle przemyka za czym się da, by dotrzeć do miski :) . A
A to jedna z nielicznych sytuacji, gdy wyszła z doniczki. Ciekawość zwyciężyła :lol:

Mussli to elegantka i chyba nawet lubi się pokazywać. Zapamiętale biega w kołowrotku. Wcale jej nie przeszkadza, gdy ktoś patrzy :wink:

Anonymous - Śro Sie 20, 2008 09:02

Znajomy hamak :D z innego tematu :wink:
http://www.fotosik.pl/sho...e16b3da6d5cdde4
idaa napisał/a:
Zwykle przemyka za czym się da

Tak, mając myszki zrozumiałam co to znaczy przemykać się jak myszka :lol:

Umbrella "zwiedzała" wczoraj nowe rejony :lol: weszła mi pod kamizelkę :falover:
Pozostałe również uwielbiają gdy się położę na kanapie.Mają chyba wrażenie,że pani jest mała jak one. :lol1:

idaa - Śro Sie 20, 2008 12:06

No znajomy :oops: . Ale szczury sie nie obrażą :lol: . I tak mają mnóstwo innych hamaczków, więc braku tego jednego nie zauważą :wink:
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 19:53

Nieśmiało zerknęłam z aparatem gdy spały w domku i zobaczyłam takie obrazki : :sirwwt:

zasadzkas - Czw Sie 21, 2008 20:18

rozpłynęłam się, te noski i ogonki wystające :mrgreen:
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 20:57

zasadzkas, A domek poznajesz ? :D
Wchodzą drzwiczkami,ale także tym okrągłym małym otworem -oknem :lol: Niestety nie udało mi się jeszcze pstryknąć fotki :| Są za szybkie. :lol: Ale cierpliwie poluję.

idaa - Czw Sie 21, 2008 21:20

Noski są cudne :serducho: :serducho: :serducho:
falka - Czw Sie 21, 2008 23:54

Bernadeta, nosiaczki przepiękne!
zasadzkas - Pią Sie 22, 2008 06:22

Bernadeta napisał/a:
zasadzkas, A domek poznajesz ? :D
Wchodzą drzwiczkami,ale także tym okrągłym małym otworem -oknem :lol: Niestety nie udało mi się jeszcze pstryknąć fotki :| Są za szybkie. :lol: Ale cierpliwie poluję.

Poznaję, poznaję. Szkoda, że tym okienkiem to tylko tyle widać. Z drugiej strony, bardziej otwarty nie byłby dla nich schronieniem. Śliczne są bardzo :serducho: