Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
japro - Śro Lut 27, 2013 14:02
Ok potwierdziliśmy możliwość wysyłki do Niemiec, więc koszty transportu tak jak zakładaliśmy będą znikome/bardzo niskie.
Nadal czekamy na sprecyzowanie zamówień : )
japro - Czw Lut 28, 2013 10:31
W pierwszym poście zamieściłem dokument z dokładną analizą każdego zamówienia.
Proszę się z nim zapoznać, sprawdzić czy nie ma błędów i to potwierdzić, składając zamówienia będę się sugerował tylko i wyłącznie tą tabelką.
Czekamy nadal na Pszczółkę i Vaco (nie ma co się spieszyć, tylko przypominam).
Vaco - Czw Lut 28, 2013 10:36
japro, ja jednak poczekam z tymi tarasami, może następnym razem będą inne kolory A kolory sputników napiszę Ci dzisiaj wieczorem na PW
Izabela - Czw Lut 28, 2013 20:12
japro, u mnie wszystko się zgadza, potwierdzam
japro - Sob Mar 02, 2013 10:57
Nadal czekamy na potwierdzenie o Pszczółki.
Sądzę, że nie przekraczalnym terminem na potwierdzenie jest poniedziałek/wtorek.
Jak już będziemy mieli to potwierdzenie, bądź jego brak to przechodzimy to następnego kroku tj. potwierdzenia naszego całego zamówienia w sklepie. Następny krok to zebranie funduszy na moje konto bankowe i przesłanie ich do sklepu .
Cały czas jesteśmy w kontakcie
Devona - Nie Mar 03, 2013 23:17
Ja jutro potwierdzę, bo może coś jeszcze będę chciała wziąć, a nie zdążyłam się tym dziś zająć .
pszczoła - Pon Mar 04, 2013 14:04
To ja poproszę 4 paczki
Devona - Śro Mar 06, 2013 08:32
Ja przepraszam, zapomniałam się odezwać, ale akurat od poniedziałku jestem chora i jakoś nie myślę do końca trzeźwo . Ja już nic więcej nie potrzebuję .
japro - Śro Mar 06, 2013 11:22
Cześć!
Jako, że wszyscy potwierdzili swoje zamówienia możemy zrobić kolejny krok zbliżający nas do otrzymania wymarzonego towaru!
Dziś wyśle zapytanie do sklepu czy CAŁY towar jaki chcemy jest dostępny od ręki, czy może trzeba czekać na coś
Co więcej wyśle też zapytanie do straży granicznej w sprawie przewozu takiej ilości karmy i rzeczy przez granice, bo już kiedyś z wilczkiem mieliśmy wątpliwą przyjemność tłumaczyć się przed panami w mundurach w sprawie przewozu dużej ilości towaru przez granice. (oni mówili że to na pewno na sprzedaż i trzeba to opodatkować)
Wolimy się jednak upewnić przed czy nie będzie jakiś nieprzyjemności w razie W.
Będę informować na bieżąco co i jak : )
P.S Krótki kawał:
Mój tata usłyszał jak gadam przez telefon o zamówieniu z Niderlandów, wchodzi po 10 minutach do pokoju i się krzywo na mnie patrzy... "Kuba ja mam nadzieję, że Ty nie zamawiasz narkotyków"... Facepalm
Vaco - Śro Mar 06, 2013 15:32
japro napisał/a: | "Kuba ja mam nadzieję, że Ty nie zamawiasz narkotyków |
wilczek777 - Śro Mar 06, 2013 15:41
Właśnie sobie wyobraziłam 5 kilo suszu maryśki wmieszanej w "Regge" rata
Devona - Śro Mar 06, 2013 15:55
A może to jest Reggae Rat, a nie Reggie Rat ?
wilczek777 - Nie Mar 10, 2013 22:21
Zamówienie jest "sprawdzane" przez sklep czy wszystko jest na stanie więc czekamy na odpowiedź.
japro - Czw Mar 14, 2013 11:23
nie wiem czemu tak długo to im zajmuje...
Nadal czekamy! Bądźcie czujni a raczej bądźcie czujne bo chyba jestem jedynym osobnikiem męskim w tym temacie : P
japro - Czw Mar 14, 2013 21:31
Panie i Panowie (ja):
Cytat: | Hello Jakob,
Thank you for your order.
The tray is on stock. Your order will be processed as soon as your payment is on our account.
Best regards,
John and Lisette Mels |
A więc mamy CAŁY towar na stanie! Możemy finalizować nasze ukochane zamówienie.
Do zrobienia zostało:
1) Zebranie pieniędzy - dziś wyśle do każdej osoby PW ze wszystkimi danymi potrzebnymi do przelewu, ceną = po przeliczeniu już na złotówki według kursu zakupy euro w BZWBK (dziś jest to "Kurs sprzedaży dewiz: 1 EUR = 4,2621 PLN") + kosztami wysyłki ze Szczecina do was
Tak wiem, że liczyłem najpierw Euro po 4.16 ale to chyba nie robi nam jakiejś wielkiej różnicy bo nawet przy tych 10 groszach więcej na 1 Euro to daje nam różnice Max 10 złotych przy największych zamówieniach.
2) Zrobienie przelewu przeze mnie do fretten.nl i poczekanie już na wiadomość, że przesyłka dotarła do granicy polsko niemieckiej skąd my z wilczkiem ją odbierzemy i porozsyłamy dalej
Pozdrawiam
Japro
|
|
|