Zooplus.pl - [Poznań] zamówienie zooplus
Nashi - Wto Lis 08, 2011 20:23
To był zbyt duży mój skrót myślowy, w dodatku w ogóle nie na temat.
Chodziło mi o sumę rabatu 10% za nowego klienta i 5% za zamówienie za 400zł.
Anonymous - Wto Lis 08, 2011 20:48
Nashi napisał/a: | Chodziło mi o sumę rabatu 10% za nowego klienta i 5% za zamówienie za 400zł. |
też o tym myślałam, znaczy zastanawiałam się przed chwilą
to by był zajebisty rabat, bo jak Nashi już widzi (:P) nasze zamówienie jest baaaaaardzo konkretne
ale też nie wiem, czy się sumują rabaty!
Nashi, sprawdź szybko i dawaj wieści!
Nashi - Wto Lis 08, 2011 21:45
Niestety, można naliczyć tylko jeden rabat, czyli zniżka wyjdzie 10%. Chciałabym zrobić zamówienie jeszcze w tym tygodniu (nasz szczeniak czeka na karmę, która miejmy nadzieję go nie uczuli ), więc jeśli jeszcze ktoś chciałby się dołączyć to proszę się szybko zastanawiać.
Anonymous - Wto Lis 08, 2011 21:47
Nashi napisał/a: | Niestety, można naliczyć tylko jeden rabat, czyli zniżka wyjdzie 10%. |
dobre i to!
Nashi napisał/a: | Chciałabym zrobić zamówienie jeszcze w tym tygodniu |
nam pasuje, podrzuć tylko ile mamy do wpłaty i daj namiary na konto
Nashi - Wto Lis 08, 2011 21:49
PW powinno być już w Twojej skrzynce.
pszczoła - Wto Lis 08, 2011 21:53
Już skrobię PW
Laetia - Wto Lis 08, 2011 22:06
mataforgana, a mogę dołączyć swoje 3 grosze, a raczej 20kg do zamówienia? Przyjadę z chłopem, żeby tyle noszenia nie było
Anonymous - Wto Lis 08, 2011 22:10
Laetia, wal na pw do Nashi, ona teraz koordynuje nasze wspólne mega gigantyczne zamówienie, za które kurier znienawidzi nas serdecznie do końca życia
Nashi - Wto Lis 08, 2011 22:13
mataforgana napisał/a: | za które kurier znienawidzi nas serdecznie do końca życia | Nioch, nioch, nioch... Pewnie pójdzie więcej niż jedną paczką.
Z mojej strony nie ma sprawy, ja mogę zamówić wszystko, jeśli tylko dostanę link do produktu i kasę na konto.
Laetia - Wto Lis 08, 2011 22:19
Pewnie cwaniak zostawi karteczkę i trzeba będzie po to jechać do siedziby firmy. Ostatnio mi spryciarz taki numer wykręcił z 30kg Timą
Anonymous - Wto Lis 08, 2011 22:21
jesli tak zrobi, to będę dzwonić do upojenia, sorry, nie po to zamawiam przesyłkę kurierską, żeby się po nią bujać osobiście - żądam i wymagam dostawy pod same drzwi!
Nashi - Wto Lis 08, 2011 22:37
Laetia napisał/a: | Ostatnio mi spryciarz taki numer wykręcił z 30kg Timą | Niech tylko spróbują, nie wiedzą jeszcze na jakiego cholerycznego klienta trafili.
Nie chce ktoś przypadkiem 5 kg Timy? Bo w sumie na zamówienie wychodzi 2x5kg, więc może ktoś jeszcze się skusi...
aneczka1-13 - Wto Lis 08, 2011 22:47
A ja się tak nieśmiało zapytam czy mogłabym się do samego spotkania dołączyc?? . Ja akurat studiuję na UP więc mam niedaleko. I mogłabym podejść.
Kami - Wto Lis 08, 2011 23:03
Mogę się jeszcze do jutra zastanowić czy coś chcę? Rano dam znać.
Tak przy okazji to mieszkałam na Sołaczu w tamtym roku. Teraz ciut dalej.
Nashi - Wto Lis 08, 2011 23:18
Też kiedyś mieszkałam na Sołaczu. Jasne, że możesz, czekam na ewentualną wiadomość.
|
|
|