Archiwum - [Kupię] BEW
furburger - Pon Mar 19, 2012 22:23
a to nie jest bardzo jasny husky? oczy ma identyczne jak moja haszczanka
Oli - Pon Mar 19, 2012 22:28
gurumis, a ten szczurek nie ma znaczenia na sobie? na zdjęciu wydaje się jakby w części był lekko szary, przypruszony taki?
mmarcioszka - Pon Mar 19, 2012 22:31
Czy on na pewno jest biały? W porownaniu z białą częścią kaptura jest zupełnie inny.
furburger - Pon Mar 19, 2012 22:34
był bardziej szarawy niż biały
L. - Pon Mar 19, 2012 22:35
dla mnie on platynowo a nie biało wygląda ;p
chyba, że mój komputer na wszystkich 3 fotach przekłamuje kolor.
ko93 - Pon Mar 19, 2012 22:36
Teraz na tych zdjęciach widzę,że maluszek na pewno nie był biały tylko trochę szary miał kapturek ale powiem,że na prawdę piękny
Oli - Pon Mar 19, 2012 22:41
L. napisał/a: | dla mnie on platynowo a nie biało wygląda | mnie też, dlatego zapytałam o to przypruszenie
no i z tego co widzę ma czerwone źrenice, a BEW powinien mieć całe czarne oczy, prawda?
quagmire - Pon Mar 19, 2012 22:47
Ale na ostatnim zdjęciu widać, że nie był BEW.
wuwuna - Pon Mar 19, 2012 22:49
Po pierwsze platyny nie mogą mieć czarnych oczu.
Maluch wygląda na jakieś podwójne rozjaśnienie, a wiadomo jak to jest ze zwierzętami bez znanych przodków.
Oli napisał/a: | a BEW powinien mieć całe czarne oczy, prawda? | Genetycznie to jest bardzo zła nazwa. Bo prawdę mówiąc taki szczur może mieć i różowe oczy, no ale wtedy chyba już tak bardzo błędną nazwą go nazwać się nie da, mimo, że 'to to samo'.
mmarcioszka - Pon Mar 19, 2012 22:51
wuwuna, ale ten szczur nie mah czarnyc oczu, tylko bardzo ciemne ruby(przynajmniej tak mi to wygląda na zdjęciu) i nie jest biały.
gurumis - Pon Mar 19, 2012 22:57
ja nie wiem już sama ;p dla mnie był biały, ale ja się nie znam
może to też zależy od zdjęcia http://images46.fotosik.p...b27b1ec323e.jpg
ale chyba macie rację, możliwe że to był bardzo jasny haszczak
Oli, oczka miał czarne, zdjęcia były robione z fleszem, więc mogły wyjść odrobinkę czerwone, jak u ludzi
w każdym razie, fajnie wiedzieć czym on jednak był
Oli - Pon Mar 19, 2012 23:00
gurumis napisał/a: | Oli, oczka miał czarne, zdjęcia były robione z fleszem, więc mogły wyjść odrobinkę czerwone, jak u ludzi | nie, to nie ten efekt jak się przyjrzysz w dobrym świetle to pewnie zobaczysz, że źrenice są czerwone. Miałam i mam sporo szczurów husky, a one mają takie źrenice. Czerwony jest tylko środek oka, od flesza oczy są całe czerwone i błyszczą. na tym zdjęciu co wrzuciłaś widac to bardzo wyraźnie - oczy szczura z jasnymi oczami całe się świecą, a maluchowi tylko źrenica. no i jak dla mnie na tym zdjęciu głowę ma niebieskawą, tak samo jak na poprzednich.
wuwuna - Pon Mar 19, 2012 23:00
mmarcioszka napisał/a: | nie jest biały. | mmarcioszka, przecież napisałam, że to podwójne rozjaśnienie, wygląda jak jakiegoś/iś blue.
Ale ciężko oceniać tak jasne nie widząc je na żywo...
A oczka na zdjęciach się przekłamują bardzo bardzo często.
mmarcioszka - Pon Mar 19, 2012 23:06
wuwuna, faktycznie Ale zgadzam się z Oli, że te oczy są "zle"czerwoną na flesza.
Pyl - Wto Mar 20, 2012 00:08
Mówcie se co chcecie, ale mój prawie BEW może być i 5-cio krotnie rozjaśniony, byle był zdrowy. Tylko niech go ktoś wyhoduje poza zoologiem.
|
|
|