To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Miot "Magiczny" Happy Feet

olus0312 - Czw Wrz 16, 2010 10:58

Dla mnie termin obojętny, jeśli załapię się na maleństwo to tak czy siak będzie jechało konduktorką do Gdyni :wink:
Martuha - Czw Wrz 16, 2010 11:29

Dla mnie termin też bez znaczenia :)
gratis - Czw Wrz 16, 2010 11:35

Przepraszam, że trochę ciemne. Słońca aż za dużo. ^ ^
gratisu choruje, mózg jest zabijany przez zatoki, więc musi jakoś spalic energię, by nie roznieśc samej siebie, a więc są Fionowe zdjęcia.
Zdjęcia Pana Leta, zrobione przez Wu można odnaleźc w gratisowych :D

quagmire - Czw Wrz 16, 2010 11:43

Piękna, absolutnie piękna :serducho:

A w ogóle to nie fair, bo zaczyna mi się znów chcieć, a już mi się nie chciało :(

Karena - Czw Wrz 16, 2010 11:53

:serducho: Przepiekna.

Czyli stanęło na tym, że widzimy się na odbiorze w Warszawie w styczniu,tak :) ?

gratis - Czw Wrz 16, 2010 12:14

Karena, pamiętajmy, że wszystko jest w opcji "planowane". Jak na razie nie było krycia, nie było ciąży, nie ma odchowanych żelków. Wszystko sie może zdarzyc i trzeba sie z tym liczyc. Ale krycie rozpoczniemy od 8go listopada, tak, żeby malce były do odbioru przed 15 stycznia. :)
Anonymous - Czw Wrz 16, 2010 12:14

Karena napisał/a:
Czyli stanęło na tym, że widzimy się na odbiorze w Warszawie w styczniu,tak :) ?
chyba tak, sporo ludzi sie wypowiedziało. Dziękuje za odzew. :)
Karena - Czw Wrz 16, 2010 12:20

gratis ojno źle sformułowałam zdanie :) chodziło mi o wstępne plany :)
No to teraz tylko pozostaje czekać :wink:

AngelsDream - Czw Wrz 16, 2010 12:32

Karena napisał/a:
No to teraz tylko pozostaje czekać

Dla niektórych czekanie jest trudniejsze, ale dadzą radę. :mrgreen:

Biała - Czw Wrz 16, 2010 13:12

;( ;( Lista jeszcze bardziej zabolała :P
Azi - Pią Wrz 17, 2010 14:06

powiem tak... przypominam, ze w hodowli HF obowiązuje zasada "liczy się data zapisu na miot". Jezeli dla kogoś nie wystarczy szczurka z tego miotu, a bardzo, bardzo będzie chciał, będzie istaniała mozliwość przepisania na miot kolejny z datą zapisu na miot wczesniejszy i wynikającą z tej daty pozycją na liście. Miot "kolejny" w tym przypadku będzie najprawdopodobniej w czasie podobnym, w odmianach dość zblizonych, choć jeszcze ogłoszony nie został. No i wiadomo, nie po tych rodzicach...
Karena - Pią Wrz 17, 2010 15:43

To jeśli dla mnie nie starczy siostrzyczek dumbo (w miarę jasne umaszczenie, nie ma aż takiego znaczenia jakie bo wszystkie są kochane) to ja poproszę o przypisanie mnie na kolejny :) Wolałabym żeby szczurki miały siostrzane więzi :) Nie chciałabym musieć brać jednej z tego miotu a innej z następnego..

Chociaż już się piękności z tego miotu nie mogę doczekać :P
Ale jakoś dam radę

Azi - Pią Wrz 17, 2010 16:27

Karena, ale w tym miocie w ogóle może nie być dumbo... A nawet jeśli, to statystycznie tylko 1/4 maluchów będzie mieć takie uchi... :roll:
blanny - Sob Wrz 18, 2010 13:03

O matko, chyba się zakochałam. :serducho:
Mam nadzieję, że mogę wysłać jeszcze CV na samca? (I tak wyślę zaraz, błagam o dodanie w razie czego na listę rezerwową albo coś w tym stylu.)
Dobrze doczytałam w komentarzach, że będzie możliwość dowiezienia do Warszawy, tak?
Mamo, mamo, jakie piękności.. I mama, i tata. :serducho:

Azi - Pon Wrz 20, 2010 09:48

Ogłaszam, że wszelkie zapisy na ten miot, przyjmujemy już tylko z opisem odmiany "dowolna".

blanny, wpisana zostałaś i masz maila ;)