Wystawy szczurów rodowodowych - IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w TORUNIU
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 21:36
gratis, nie chcesz ze mną spać ? Ja nie lubie sama spać , a nwet jak będę sama spała to się w nocy wepcham do którejś z Was
sachma - Pon Sty 18, 2010 21:36
Shy_Lady, ale w cenniku nie ma uwzględnionych pokoi z łazienką, a są zapewne droższe.
EpKee - Pon Sty 18, 2010 21:38
A ogólnie, jak to (ten Fort) się tak pi razy oko widzi odległościowo od miejsca spędu ?? Wie ktoś może ?
Bel - Pon Sty 18, 2010 21:43
my z TŻ będziemy napewno Wraz z 3 szczurondlami no i może jeszcze 2 kundelki
W razie czego na bank jedziemy samochodem więc jeśli ktoś chętny z Wawy to zabierzemy i kosztem paliwa się podzielimy zawsze to taniej
Oli - Pon Sty 18, 2010 21:54
believe_86 napisał/a: | W razie czego na bank jedziemy samochodem więc jeśli ktoś chętny z Wawy to zabierzemy i kosztem paliwa się podzielimy zawsze to taniej | Wiecie, że ja sem chętna.
Bel - Pon Sty 18, 2010 21:58
Oli, dlatego napisałam o jednym miejscu dodatkowym bo od razu cię uwzględniłam
zuuzuushii - Pon Sty 18, 2010 22:00
ok... to może i ja tak nieśmiało zapukam.../ponieważ obiecałam sobie, że na następną po Olsztynie wystawę jadę, a że wypadło na Toruń.../
Może i ja się wybiorę ( z TŻ)... a jeśli tak, to byłabym chętna tez na ten hotel( grupowy pokój i w ogóle:-P)...(weźmiecie nas pod uwagę?)
tylko, że ja nikogo nie znam... NIKOGO(!) i byłabym pierwszy raz na wystawie ( a o wystawianiu NIC! nie wiem...)
wzięłabym wszystkie szczury (na razie mam 3)
Bel - Pon Sty 18, 2010 22:01
zuuzuushii, nie martw się ja byłam na 1 wystawie w Olsztynie i gdyby nie L. to nie miałabym pojęcia z kim gadam na szczęście uratowała mi tyłek i cichaczem podpowiadała kto to taki
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 22:07
zuuzuushii, ja byłam tylko raz , w Łodzi przedstawiłam się tylko Nakashy i uciekłam . Teraz bęzie inaczej
a ja was wszystkich znam ze zdjęć
sachma - Pon Sty 18, 2010 22:09
EpKee, ja nie wiem gdzie to będzie zadałam pytanie, ale L. nie odpowiedziała..
EpKee - Pon Sty 18, 2010 22:11
Bo moim zdaniem nie sie co na to tak napalać, jeśli to ma być na drugim końcu miasta. Ale to tylko moje zdanie, jam jest leniwy i wygodnicki
Devona - Pon Sty 18, 2010 22:11
Ja byłabym chętna, bo co prawda wybieracie na wystawy miejscowości, do których z Zielonej nie ma bezpośredniego połączenia albo jest jedno o zupełnie niepasującej porze , ale zdecydowanie bliżej mam do Torunia.
Pisałabym się także na taki wieloosobowy pokój, na mniejszy też , zatem można mnie wstępnie uwgzlędnić w planach (zaznaczyłam prawdopodobnie tak).
sachma - Pon Sty 18, 2010 22:21
EpKee, jeśli bliżej nie będzie nic w podobnej cenie bądź odrobinę droższego to chyba lepiej się przejechać
pixel - Pon Sty 18, 2010 22:26
Jak mnie ktoś przekona, że warto wziąć moje agouty, to mógłbym się rozważyć wyjazd ze szczurami, a tak to może się pojawię standardowo rozrywkowo
zuuzuushii - Pon Sty 18, 2010 22:27
dlatego ja jestem za wieloosobowym pokojem hotelowym (albo przynajmniej abyśmy wszyscy byli w jednym hotelu^^) aby się lepiej poznać^^
Pewnie jechałabym samochodem wiec tez mogłabym kogoś zabrać (jak przebiegać będzie trasa, jeszcze nie wiem,ale początkiem będzie Lublin)
|
|
|