Planowane mioty - Planowany miot "Z" SunRat's Luśka EM & Elmo EM
wuwuna - Czw Sty 21, 2010 21:24
vedzionka , ja doskonale wiem, że nie nabijasz, ale sama powiedz, czy większość takich postów byłoby mile widziane, więc lepiej za każdym razem coś naskrobać.
vedzion - Czw Sty 21, 2010 21:29
Jasne, rozumiem i przyznaję rację
A kciuki trzymam naprawdę mocno
emileczka - Pią Sty 22, 2010 23:36
Mama Lus, narazie trochę tyje, ale dziś dopiero teoretycznie 8 dzień ciąży, śpi, je, je, śpi jak zwykle Nie piłuje prętów co mnie bardzo cieszy
Jest cudna i słodna

I bziucho, zawsze było piłeczkowate, ale teraz chyba bardziej, mam nadzieję, że ciążowe

vedzion - Sob Sty 23, 2010 00:00
Na pewno ciążowe to bziucho, tyle osób trzyma kciuki, że nie może być inaczej
to dla Luss. Ode mnie i od Elmika ( i od przyszłych wujków}
wuwuna - Sob Sty 23, 2010 00:00
emileczka napisał/a: | I bziucho, zawsze było piłeczkowate, ale teraz chyba bardziej, mam nadzieję, że ciążowe | ciążowe, ciążowe, bo ja się jej pytałam wcześniej czy Elek jej pasuje, przytaknęła, więc nie może nie być w tej ciąży. I mantruję za dużo panien.
emileczka - Sob Sty 23, 2010 14:47
Lusia mój cukiereczek dziś waży 560g - chyba ciąża
wuwuna - Sob Sty 23, 2010 15:06
emileczka napisał/a: | chyba ciąża | Chyba?! Ty jeszcze śmiesz w to wątpić? Chcesz żeby ważyła tyle co jej partner?
emileczka - Sob Sty 23, 2010 15:09
Wunia, obawiam się, że może tyle ważyć dopiero dziś 9 dzień, ostatno przez ciążę przytyła 250g, teraz też może tyle przytyć
wuwuna - Sob Sty 23, 2010 15:14
Obstawiam 15 klusek. A więcej Lus się nawet nie waż urodzić, nie możesz przecież mieć za dużo roboty, szanuj się kobieto.
vedzion - Wto Sty 26, 2010 18:23
O, rany... Piętnaście kluchów... Jeśli tyle ich będzie, to jak Luss sobie poradzi? To chyba będzie trudne. Dlatego cały czas trzymam kciuki i wierzę w jej macierzyńskie możliwości. A Elmik pęka z dumy. Luss pięknie wygląda z tym brzuniem okrągluniem. Pomyśleć, ze w środku siedzą przyszłe miziaki przytulaki. Ja już nawet mam imionka dla dwóch kluchów: Zyzio i Ziutek, bo chyba mają być na Z...
Buziaki dla Lusieński.
gratis - Wto Sty 26, 2010 18:31
Zediquus
to tak w przypływie fantazji, natchnienia i jakiegoś serialu fantasy ostatnio oglądniętego
wuwuna - Wto Sty 26, 2010 18:33
Zakapior \
edit/ A Ty vedzionka szykuj już 4 imiona, a co, tandem do czegoś zobowiązuje
vedzion - Wto Sty 26, 2010 18:40
Mój mąż już powiedział, że jak by były 4 Szczurki (czyli w sumie ośmiu Szczurzych kawalerów) to on już ma kolejne imiona Zenek i Zygfryd... Nie wiem, co tym myśleć. Pomyśleć, że gdy mieli do mnie przybyć bracia EL-kowie miał kłopot, żeby zgodzić się na czterech. A teraz...
gratis - Wto Sty 26, 2010 18:44
vedzion, u mnie się miało skończyc na dwóch [rodzicielka]
'A teraz...'
Jak masz mężowe błogosławieństwo to nic tylko korzystac
wuwuna - Wto Sty 26, 2010 18:46
No patrz vedzion, w takim razie korzystaj jak możesz. A okazja posiadania synusiów niezastąpiona.
|
|
|