Klatki i wyposażenie - W cieplejsze dni: płytka kamienna
Agniesha - Śro Lip 25, 2012 17:53
no dobra, to wstawiam talerz.
Bo z lodem to myślałam zeby tymi skarpetami obwinąć czy szmatkami żeby nie było niewiadomo jak zimno ale lepiej zacznę od talerza jednak
pszczoła - Sob Lip 28, 2012 12:57
Jestem ze szczurami na wyjeździe, gdzie płytek kamiennych brak. Skorzystałam z pomysłu i włożyłam im do klatki lekko zmrożony talerz. Dodatkowo dostali słoik z bardzo zimną wodą i odrobiną lodu, owinięty szmatkami. Oba "meble" się sprawdzają, do słoika się przytulają a na talerzyku śpią.
jancia - Sob Lip 28, 2012 13:13
Agniesha, zapytaj sąsiadów czy jakiś starych kafli nie mają. Mój TŻ jedzie jutro do rodziców po kilka sztuk z remontu łazienki...bo chłopy z upału piją na potęgę i szczają na potęgę...a od upału siki parują, więc moja alergia doprowadza mnie do szału
Agniesha - Nie Lip 29, 2012 10:48
Taaaak, mój facet też ma w domu rodzinnym remont i jak będzie jechal to zorganizuje maluchom jakąś kafelkę
Asaurus - Sob Maj 11, 2013 23:14
Jako, że lato za pasem, to pozwoliłem sobie załatwić kilka specjalnie przyciętych płytek gresowych. Format 20x20cm. Będą różne kolory. Także kto pierwszy ten lepszy. Powinny dotrzeć w przyszłym tygodniu, dlatego dokładne ogłoszenie ze zdjęciami założę jak przyjadą.
pszczoła - Nie Maj 12, 2013 18:40
Ja bym chciała jedną, jeśli są grubsze od zwykłych płytek podłogowych
|
|
|