Mioty urodzone - rok 2016 - Miot C spod Husarskich Skrzydeł
Rusałka - Pon Lut 29, 2016 09:05
tuśka mam nadzieję Narzeczony wysłał formularz w styczniu. Jesteśmy na liście chętnych ten miot, na dwóch panów Niecierpliwe ze mnie dziewczę, nie mogę się już doczekać nowych zdjęć i chwili pojawienia się w moim życiu, prześlicznych i magicznie słodkich ogonków. Uschnę w kółko odświeżając ten temat. Za bardzo to przeżywam...
Ogoniasta - Pon Lut 29, 2016 14:35
Rusałka napisał/a: | tuśka mam nadzieję Narzeczony wysłał formularz w styczniu. Jesteśmy na liście chętnych ten miot, na dwóch panów Niecierpliwe ze mnie dziewczę, nie mogę się już doczekać nowych zdjęć i chwili pojawienia się w moim życiu, prześlicznych i magicznie słodkich ogonków. Uschnę w kółko odświeżając ten temat. Za bardzo to przeżywam... |
Wiem doskonale co czujesz Ta sama sytuacja. Tylko ja dwie panny Trzeba czekać cierpliwie
Mao - Pon Lut 29, 2016 14:42
Spróbuję później jakieś fotki cyknąć i podam dokładnie, jak się rozkładają płcie. Teraz tylko tyle, że mamy zdecydowaną przewagę panów.
Petarda - Pon Lut 29, 2016 17:20
Nie mogę się doczekać zdjęć!
Kunia86 - Pon Lut 29, 2016 19:33
Kiedy będą zdjęcia?
Mao - Pon Lut 29, 2016 21:37
Wszystkie maluchy są czarnookie.
Mamy aż 9 chłopa i tylko dwie dziewczynki.
tuśka - Pon Lut 29, 2016 21:43
Ojejku
Rusałka - Pon Lut 29, 2016 21:47
Ogoniasta napisał/a: | Trzeba czekać cierpliwie |
Ja już gryzę poduszkę
Mao śliczne różowe kluseczki. Maleńkie stópki i ogonki niezmiernie rozczulają Toniemy wszyscy w lukrze.
Już nie mogę się doczekać, aż przytulę swoich chłopców. Te aniołki są tak piękne, że łezki same napływają do oczu.
Szkoda tylko że nie ma albinosków
Dziękujemy za zdjęcia
Mao - Pon Lut 29, 2016 22:11
Rusałka napisał/a: | Szkoda tylko że nie ma albinosków |
Również ubolewam, uwielbiam albino. Chociaż dla mnie najładniejsze są z uszami standard, a tu wszystkie dumbo
quagmire - Pon Lut 29, 2016 22:37
Szkoda, ale w sumie ważniejsze, żeby były zdrowe.
Mam nadzieję, że będą ivory Dobrze, że same niekuszące dumbo
Rusałka - Pon Lut 29, 2016 22:37
Najważniejsze że bobaski wszystkie zdrowie, no i panów pod dostatkiem
Mao napisał/a: |
Również ubolewam, uwielbiam albino. Chociaż dla mnie najładniejsze są z uszami standard, a tu wszystkie dumbo |
Mao jest w nich coś magicznego. Każdy szczurek jest śliczny, ale albinoski są porywające
quagmire napisał/a: |
Mam nadzieję, że będą ivory |
Ja również kciukam za ivorki Najlepiej by było gdyby mój pierwszy wyczekiwany pan (siamese seal point), różnił się od braciszka
Chociaż dwoma syjamkami również nie pogardzę, mam ogromny sentyment do tej odmiany barwnej.
Ogoniasta - Pon Lut 29, 2016 23:05
Mao napisał/a: |
... tylko dwie dziewczynki.
] |
ojj
Kluski są śliczne
Petarda - Pon Lut 29, 2016 23:25
Jakie cuuuuudaśne! Mao może zrobisz kilkusekundowy filmik?
Kunia86 - Śro Mar 02, 2016 17:24
Jakie pikne! Ja się zakochałam.... Mao weź powiedz co tam u nich jak rosną wszystko ok? opowiedz nam coś
Tarpatka - Czw Mar 03, 2016 23:48
są jakieś nowinki na temat młodych?
|
|
|