Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "H" Rat's Troop
Anonymous - Pią Mar 09, 2007 09:13
i Helvette jest rex velveteen? o jak fajnie
Anonymous - Pią Mar 09, 2007 10:23
Helvette Świetne imię, skąd pomysł?
Anonymous - Pią Mar 09, 2007 11:49
Viss, siedziałyśmy z nezu na gg i zdecydowałam się wziąc do siebie małą no i zaczęło się wielkie rozmyślanie nad tym jak ją nazwać, bo ma głupią literkę
z Sapkowskiego żadne imię na H ładne do głowy mi nie przyszło, więc już zaczęłyśmy z nezu wymyślać cuda w postaci Hildegardy i Hermenegildy, z założeniem, że po domowemu wymyślę coś ładnego a to tylko w papierach. no i tak siedzę siedzę i myślę, że nie chce żadnego oklepanego z agielskich wyrazów ( we francuskim jak na złość h jest nieme ). i patrzę na zdjęcię kluchy. i patrzę. i wiem. Helvette. ona po prostu JEST Helvette i nie mam pojęcią skąd nagle mi się to wzięło
a pieszczotliwie będę na nią wołać Heli
Ratata - Pią Mar 09, 2007 19:13
Śliczne imię, Mat
Mnie się z czcionką Helvetica kojarzy
Anonymous - Pią Mar 09, 2007 20:45
śliczne imię dla ślicznej panny
właśnie siostra do mnie przyjechala i sie rozpływamy...
zywym_trudniej - Nie Mar 11, 2007 14:12
Coś ucichło trochę, ja powiem tylko jedno Ja chcę zobaczyć futerkową śliczną Hypnosis
Anonymous - Nie Mar 11, 2007 14:25
a ja wiem, że babcia zajęta mocno, ja i tak ją od czasu do czasu molestuję na gg, ale faktycznie, coś tu ucichło...
zywym_trudniej - Nie Mar 11, 2007 14:29
No to w takim razie czekamy na więcej wolnego czasu babci:) Z niecierpliwością
Anonymous - Nie Mar 11, 2007 14:35
tttak, ja bym chciała zobaczyć co z tych glizd małych rośnie i chciałabym zobaczyć, jakie cudo się robi z Helvette, bo do mnie słuchy dotarły, że to niebiańska piękność będzie
zywym_trudniej - Nie Mar 11, 2007 14:41
A nie dotarły do Ciebie przypadkiem słuchy, że moja Hypnosis też będzie piękością nieziemską ? Oj, chyba muszę taką wieść po forum rozpuścić
Anonymous - Nie Mar 11, 2007 14:44
zywym_trudniej, całkiem być może że i Hypnosis ale Helvette na pewno, bo się w tatusia wrodziła i jest lilac a nie beige i w dodatku może cuda na kiju
a jak mam być szczera, to nawet jakby była czarnym najbardziej standardowym ze standardowych węgiełkiem, to ja i tak ją chcę
Kara - Nie Mar 11, 2007 15:53
No nie powiem tez bym chetnie zdjecia zobaczyla mojej slicznej Heart
Ratata - Pon Mar 12, 2007 09:17
A ja mojej Holly , przecież ona jest najpiękniejsza
nezu - Pon Mar 12, 2007 09:19
One wszystkie sa najpiekniejsze..
Holly jest, zdaje sie berkie albo irish.
Ma bardzo gustowne rekawiczki
Ratata - Pon Mar 12, 2007 09:21
cieszę się bardzo dla wszystkich malców i mamuni
|
|
|