Archiwum - Psiaki XVII 

katasza - Wto Maj 21, 2013 15:37
  Ja nie przepadam za dog style. Wogole jakby nie czytali maili, wyslali mi nie do konca to co chcialam itd. Z PSDD jest super kontakt.
												 Bel - Wto Maj 21, 2013 15:38

| katasza napisał/a: | 	 		  | Z PSDD jest super kontakt. | 	   racja. Coś pokiełbasiłam w zamówieniu i od razu zadzwonili wyjaśniać  
												 Bel - Wto Maj 21, 2013 17:16
  Tuuuu tuuuuu turu tu tu tuuuuu turu tu tuuu tuuu turututuuuuu ♪ ♫ ♫ ♪ ♪ 

Szura - Wto Maj 21, 2013 17:27
  Bel, co tam obroża... MODELKA!        

Jak ona pozuuujeee!  
												 Bel - Wto Maj 21, 2013 17:28
  Szura, wszystkie psy pozują tylko trzeba je do tego zachęcić          najlepiej się sprawdza (stój :cenzura:...!!! przecież mówię stóóój!!!!)    i tradycyjne "ciastko?"  
												 sachma - Wto Maj 21, 2013 17:39
  Bel, pasuje jej  
												 Lavi - Wto Maj 21, 2013 20:47
  Niestety najbliższe schronisko mamy 35-40 km od naszej wsi   
												 sachma - Wto Maj 21, 2013 21:24
  Lavi, ale gmina ma obowiązek podpisać umowę albo z hyclem albo ze schroniskiem.. lub musi prowadzić własne przytulisko/przechowalnie - te informacje są do uzyskania w urzędzie gminy, nie musisz iść, wystarczy zadzwonić albo napisać maila (u nas bardzo szybko odpisują na maile) - ustawa nakłada na gminy taki obowiązek, więc to nie wymysł mojej gminy    u nas jest przechowalnia, jak po tygodniu nikt się po psa nie zgłosi to zawożą do schronu.
												 mmarcioszka - Wto Maj 21, 2013 21:42
  Bel pasuje jej ta obroża  
												 Ninek - Wto Maj 21, 2013 22:00
  Bel, masz najbardziej uroczego psa na świecie   
												 Nakasha - Wto Maj 21, 2013 22:16
  sachma, ale jak nie podpisze, to nic nie zrobisz. U nas w województwie był taki przypadek - psy i koty zamarzały na śmierć, wójt twierdził, że umowy nie ma, bo trwają negocjacje i miał to w dupie.   

Bel, a dlaczego nie zrezygnujesz z flexi? Obroża półzaciskowa nic nie zmieni, jeśli pies będzie na flexi.   

Nala czasem chodziła na flexi, ale ona szła tylko do momentu szarpnięcia - potem zwalniała i nie ciągnęła.
												 Nakasha - Wto Maj 21, 2013 22:29
  Stado.     

Truchła:

mmarcioszka - Wto Maj 21, 2013 22:57
  Nakasha,  Was na podwórku się tak psiaki wygrzewają? Czarek dałby sobie odciąć łapy za cień  
												 sachma - Wto Maj 21, 2013 23:02
  u mnie Odie w największym słońcu rozkłada się na leżaku na balkonie      Lenny szuka cienia, ale jak ja uciekam ze słońca to moje miejsce zajmuje Odie wywala się do góry brzuchem i smaży na słońcu   
												 mmarcioszka - Wto Maj 21, 2013 23:06
  Czarek dzisiaj zasnął w cieniu pod drzewem, ale po godzinie cień padał gdzie indziej, więc się obudził, napiszczał na ssłońce i przesunął metr dalej, byle do chłodu. Ostatnio ciągle tak robi   

| 

|  

|