Archiwum - [Wrocław] Bluskowe Lizawki czyli cudowna 9 szuka domków
anaa - Nie Maj 19, 2013 19:29
no jak narazie to rozmiękcza serducho swoją maleńkością taki słodziutki okruszek
limomanka - Nie Maj 19, 2013 20:47
anaa, jest przepiękna, co i tak wiesz - ale trudno tego nie napisać
anaa - Nie Maj 19, 2013 21:22
noo ja się zachwycam tyle razy ile dotknę, przez to futerko mięciutkie
Mai-ah - Pon Maj 20, 2013 08:28
anaa, cieszę się, że łączenie przebiegło bezproblemowo a Mimi znalazła domek w kategorii "najlepszy na świecie" i sama osobiście sobie Was wybrała. Ładnie widać w zestawieniu z pozostałymi ogonami ten jej kremowy kolorek
PS. Jeszcze 2 dziewczynki na wydaniu: dumboucha i standardoucha
Mai-ah - Śro Maj 22, 2013 06:09
Wczoraj dwie malizny poszły do nowego domku.... Cieszę się bo to znowu domek "najlepszy na świecie" i smutno - tak się pusto w klateczce zrobiło...
Kolejna dumboszka zarezerwowana, czekam jeszcze tylko na jej odpowiedź i pewnie będziemy szukać transportu
Do adopcji została jedna ślicznotka z uszkami standard. Cudna jest, ma mięciutkie futerko i motorek w dupci. Chciałabym żeby szybciutko znalazła domek taki dobry jak jej rodzeństwo...
Czerwony - Śro Maj 22, 2013 14:33
Ja mieszkam dość daleko ale mogę ją przyjąć, jestem zainteresowany jej adopcją jeśli będzie możliwy transport szczurka
Mai-ah - Śro Maj 22, 2013 14:55
Czerwony, poszło PW
Czerwony - Śro Maj 22, 2013 15:46
Odpisałem już
puszczyk - Śro Maj 22, 2013 21:42
Och, och, jak tu miło piszą o naszym domku^^ Małe dzisiaj zapoznały w łazience swoje starsze koleżanki. Bardzo przyjacielskie bestie Nasza Satsuki nieco przerażona nowymi kluskami , ale Sissi zachwycona (zresztą ja też ). Małe to istotki o tak dobrych serduszkach, że jak Sissi kwiczała, bo się wystraszyła, to one już do niej leciały zobaczyć co się stało
Lizz - Śro Maj 22, 2013 21:47
puszczyk a są jakieś foteczki?:D
puszczyk - Śro Maj 22, 2013 23:35
Jeszcze nie. Może jutro się uda cyknąć kilka Jak będą, to wrzucę na pewno
Mai-ah - Czw Maj 23, 2013 06:09
Oooooo, jestem za foteczkami
A dziewczynka standard dalej do wzięcia możliwe, że nawet z mamusią.
Lizz - Wto Maj 28, 2013 16:16
puszczyk czekamy na te zdjęcia:D
FaerielDeVille - Czw Maj 30, 2013 20:57
A mamusia w jakim wieku? I czy w razie czego byłby możliwy sprawny transport do Warszawy przed końcem czerwca jeszcze?
Mai-ah - Czw Maj 30, 2013 22:15
Mamusia jest młodą mamusią. O ile się nie mylę ma teraz ze 4 miesiące, niech mnie Lizz poprawi jeśli się mylę. Przez weekend porobię zdjęcia mamusi. Dzisiaj gwiazdą tematu jest młoda.
Ja: Młoda, chodź Ci fotki strzelę
Młoda: Nie-e
Ja: Noooo, Młooooda, chodź, kilka tylko....
Młoda: Bujaj się
Ja: Ej, noooo. Ale przecież muszę twoje fotki wstawić do wątku adopcyjnego, żeby twój przyszły Domek-Najlepszy-Na-Świecie zobaczył, że tymczasowo jesteś u mnie i że jesteś ICH szczurem
Młoda: Aaaaa, a to całkiem inna sprawa!!! Mój Domku-Najlepszy-Na-Świecie, JUUUUHUUUU, HAAALLLLOU tutaj jestem, tutaj!!! Czekam na Ciebie!!! Patrz jaka jestem słodka, a ten jęzor to taki żart tylko był, nie to, że ja tak zawsze wszystkim jęzor wystawiam
A tutaj jestem z mamusią. Mai-ah mówi, że może nawet z mamusią będę mieszkała, jeśli mój Domek-Najlepszy-Na-Świecie okaże się też Domkiem-Najlepszym-Na-Świecie mamusi
|
|
|