Archiwum - [B-stok, Polska] 4 panów od Bobiego - wszyscy w nowych domka
pcheelkaa - Czw Maj 31, 2012 08:41
Nocował w mniejszej klatce przy większej, żeby się czuły. A od samego rana są już razem i wszystko jest ok Czasem tylko Lord daje znać kto rządzi i maluch leży na plecach, ale to bardzo rzadko
Ajlonka - Pon Cze 04, 2012 11:21
Jak tam moje maleństwo się ma?:) Jeszcze dwa dni i sesję będę miała z głowy! Już niedługo się zobaczymy
Kluska - Wto Cze 19, 2012 11:55
Aktualne?
Nakasha - Wto Cze 19, 2012 20:25
Jeszcze jeden pan czeka na odbiór, więc prosiłabym na razie o niezamykanie tematu.
Nakasha - Czw Cze 21, 2012 09:55
W związku z brakiem kontaktu z szeol 74, maluszek M3 znowu szuka domku!
Ajlonka - Czw Cze 21, 2012 11:43
Nie zastanawiać się, tylko brać! braciszek jest cudownym miziakiem-całuśnikiem!! Moje szczury pokochały go od razu!
za dobry domek!
Nakasha - Czw Cze 21, 2012 11:45
Akurat pan M3 do miziaków specjalnie nie należy - zamiast siedzenia na rękach woli bieganie i zwiedzanie. Chociaż ugniatanie toleruje.
monisss - Czw Cze 21, 2012 18:29
Maluszek jest tak obłędnie uroczy, że aż w oczy razi
za szybkie znalezienie domku.
Nakasha - Pią Cze 29, 2012 19:34
Nowe zdjęcia maluszka.
I filmik!
http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata
nezu - Sob Cze 30, 2012 17:36
Taki sam z niego brzydal jak z Ludwika widzę. w sensie typu futra.
W sensie urody ogólnej jest przecudownie słodki.
Ludzie, brać go!
Ludwik jest przekochanym chłopakiem, po prostu przecudownym, kochane, rozbrykane dziecko. Upodobał sobie co prawda mężczyzn i to im na rękach rozmaśla się najbardziej, ale to ja jestem mama i to ja go chronię, do mnie biegnie jak się przestraszy czy jak mu smutno, więc nie czuję się w tym naszym życiu pod jednym dachem ani trochę pominięta. )
No i połączył się z chłopakami jak marzenie! Wpasował sie w moje stado praktycznie od pierwszej minuty. Coś przepięknego.
Nakasha, dziękuję ci za niego przebardzo.
I trzymam kciuki za najlepszy dom dla jego brata.
Jak znajdę czas na coś więcej niż pracę i sprzątanie, będą zdjęcia.
Nakasha - Sob Cze 30, 2012 18:50
nezu, super, cieszę się, że sprawia Ci i stadu radość. No i czekam na fotki.
To prawda, maluch ma kiepskie futerko. Wąsy i sierść mu się wyprostowały i są teraz tylko lekko falowane. Ale za to nadal jest przesłodki.
blanny - Nie Lip 01, 2012 15:34
Wzięłabym, gdyby nie fakt, że nie chcę mieć już więcej ogonów. Przesłodki, przecudny, brać, brać, brać.
Nakasha - Sob Lip 07, 2012 20:44
Komu maluszka, komu?
aneczka - Czw Lip 12, 2012 18:12
ale z niego uroczy kawaler
Nakasha - Sob Lip 21, 2012 17:32
Nikt nie chce?....
|
|
|