To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Ostrowiec Św.] Oddam szczurki młode :D DS

kylu - Sob Mar 31, 2012 22:05

Motylove napisał/a:
kylu, Nam też zależy na szczurach, dlatego chcemy poznać całą sytuację.
Może po prostu usiądź przy tym dłuższą chwilę i napisz nam wszystko od A do Z, co się stało, ile maluchów wolnych, ile zajętych itp.
Nikt tutaj nie chce dla nikogo źle, wręcz przeciwnie.

Dobrze> uff i jak mi ktoś to przeinaczy to niech idzie do lekarza!!
Kupinem Samice w zoologu NR1. Samica ta okazała się być w ciąży!! Po 1,5 tygodniu zakupiłem samca z Zoologa NR1 gdyż zrobiło mi się go żal.Gdyż siedział on sam w klatce! Samiec i Samica są obecnie trzymane w oddzielnych klatkach. Są również wypuszczane w oddzielnych godzinach. Samiec ma towarzysza tej samej płci. A do samicy zostawiam jedną samiczkę. Zdjęcie natomiast zostało wykonane zaraz po zakupie samca ażeby przyzwyczaił się do nowego środowiska. Pozdrawiam!
Aha
Motylove napisał/a:
kylu, Nam też zależy na szczurach, dlatego chcemy poznać całą sytuację.
Może po prostu usiądź przy tym dłuższą chwilę i napisz nam wszystko od A do Z, co się stało, ile maluchów wolnych, ile zajętych itp.
Nikt tutaj nie chce dla nikogo źle, wręcz przeciwnie.

Na moment obecny są 2 samice zarezerwowane na amen 1 nie widomo i 2 samce zarezerwowane w 70 % niestety. Mam taką ilość mejli że nie jestem ich w stanie ogarnąć. A raczej nie bylem bo teraz rozmawiam już tylko z 1 osobą przez majle. Zdrówko

Bel - Sob Mar 31, 2012 22:10

kylu, uważaj, żebyś ty zaraz nie został pożegnany środkowym palcem przez moderację za teksty w stylu
kylu napisał/a:
Boże czy to Kompletny DOWN czytal czy jak
. Człowieku kultury większej albo chociaż jakiejkolwiek. Oczekujesz pomocy-my wyjaśnień. Nic za nic.
Layla - Sob Mar 31, 2012 22:12

Proszę o zachowanie poziomu wypowiedzi: dotyczy to autora i innych.
Drogi autorze, nabroiłeś, to się nie unoś, tylko zrozum, że chcemy mieć jasność sytuacji. Za brak kultury wypowiedzi możesz otrzymać ostrzeżenie.

Mika29 - Nie Kwi 01, 2012 07:57

kylu, spokojnie.

Na forum było chętnych parę osób, ale nie dostały jasnej odpowiedzi. Jakie maluchy zostały? Możesz zrobić im zdjęcia indywidualne i napisać, które wolne a które zarezerwowane?

Kcal - Nie Kwi 01, 2012 14:56

Postanowiłam mimo wszystko przygarnąć jedną z dziewczynek :)
Igaśka - Nie Kwi 01, 2012 15:31

aa panna kapturka :serducho: ale GMR szaleje :roll:
kylu - Nie Kwi 01, 2012 16:18

Do adopcji został samiec biało-beżowy z czerwonymi oczkami i samiczka czarno - biała.

samiec:

samiczka:

zapraszam do adopcji :)

marchewusia - Nie Kwi 01, 2012 16:40

Ogonki wyglądają na zadbane, mam nadzieję, że te nieporozumienia były chwilowe :) śliczne kluski, życzę dobrych domów.
kylu - Nie Kwi 01, 2012 16:53

Po prostu jestem aspołeczny.
AngelsDream - Nie Kwi 01, 2012 16:57

kylu, proszę, zmień zdjęcia na miniaturki.
kylu - Nie Kwi 01, 2012 17:22

Ale te zdjęcia się same miniaturyzują. Zaraz zmniejszę. Został tyko samiec.

--------------------------------
Zdjęcia zmodyfikowane. Został tylko samiec :D

Afera1 - Nie Kwi 01, 2012 21:11

Kylu mam pytanie trochę nie związane z tematem... Czy Ty jesteś Krzysiek F pseudonim Kylu? Odpowiedź tylko tak lub nie. ;) Ja też z Ostrowca jestem.
nubijka - Pon Kwi 02, 2012 06:40

Kylu jeśli mieszkacie z dziewczyną razem i oba stada macie w jednym mieszkaniu, to musicie mieć oczy dookoła głowy, bo szczury potrafią (czasem nie wiemy jak) pod wpływem zapachu płci przeciwnej znaleźć wyjście z klatki, a wtedy...kinder-niespodzianki :/

Czy samiczka o której piszesz to Monkey, o której pisałeś mi w styczniu jak się starałeś o adopcję 2 labinek? jeśli to ona to jak mogła zajść w ciążę w sklepie zoologicznym, skoro jest u Ciebie?

majlena - Śro Kwi 04, 2012 07:39
Temat postu: Re: [Ostrowiec Św.] Oddam szczurki młode :D DS
kylu napisał/a:
i parę filmów
matka

tytuł filmiku: Monki pije mleczko :D

kylu - Sob Kwi 07, 2012 10:09

Widzę, że towarzystwo się bawi w detektywów!! Temat powstał po to, żeby zaadoptować maluchy a nie po to żeby pisać o wszystkich szczurkach, które były i które są obecnie!! Bo to, że nazwałem obecną szczurzycę imieniem byłej to faktycznie kwalifikuje mnie na przestępce i muszę się z tego spowiadać całemu światu!! Obecnego samca Homera tez nazwałem tak, jak nazywał się mój pierwszy szczur - może w tej sprawie też zrobicie dochodzenie??!!
Temat dotyczy ADOPCJI!!!!! Chcecie szczurka?? Została jeszcze jedna samiczka, a jak nie to się nie wypowiadać na temat, który Was nie dotyczy!!
Pozdrawiam