Archiwum - Kolejne wpadkowe mioty
quagmire - Czw Kwi 05, 2012 11:32
AngelsDream, możesz się wcześniej dowiedzieć, ile kosztuje uśpienie miotu?
I upewnić, co do ceny kastracji?
AngelsDream - Czw Kwi 05, 2012 11:35
quagmire, lekarz, który w Hematowecie zajmuje się szczurami jest po 15, wtedy jest sens dzwonić. W tej chwili nie uzyskałam odpowiedzi.
freyasouris - Czw Kwi 05, 2012 13:08
Dobrze, że jest tyle osób, które chce pomóc. Niestety, jeśli Ratzinger ma tak niewiele czasu, żeby choć częściej coś napisać to też nie wyobrażam sobie, żeby poradził sobie z taką ilością szczurków... ech.
quagmire - Czw Kwi 05, 2012 13:30
Off-Topic: | ratzinger, w Ogonku mogli tyle powiedzieć - trochę ponad 2 lata temu płaciłam tam za kastrację samca 180 zł.
A badanie krwi można zrobić, chociaż ja u młodego szczura nie robię. |
quagmire - Czw Kwi 05, 2012 16:19
Dopytałam się - kastracja samca w Hematowecie to 60 zł, do tego mogą dojść jeszcze koszty wizyt po zabiegu (nie wspomniała o tym sama pani Doktor, ale myślimy z AngelsDream, że warto wziąć to pod uwagę).
Uśpienie ślepego miotu jest bezpłatne. Im szybciej to zrobimy, tym lepiej. Pamiętaj, że niedługo Święta, więc może warto spróbować jutro lub nawet jeszcze dzisiaj.
AngelsDream - Czw Kwi 05, 2012 16:33
quagmire napisał/a: | Pamiętaj, że niedługo Święta, |
Ja swoją pomoc oferuję do jutra, potem niestety nie dam rady.
Cegriiz - Czw Kwi 05, 2012 16:39
quagmire, AngelsDream, jeśli tylko ratzinger się odezwie, to mogę iść z miotami i samcem. Mogę do niego pojechać i się dogadać, zabrać pieniądze i szczury a dalej do weta.
Niech się tylko odezwie
AngelsDream - Czw Kwi 05, 2012 16:52
Cegriiz, poradzisz sobie? - jedna osoba woli być w takiej chwili sama, inna mieć kogoś obok. W razie czego pisz.
Mam nadzieję, że się uda to wszystko załatwić przed świętami.
Cegriiz - Czw Kwi 05, 2012 17:00
AngelsDream, ja też mam nadzieję takową.
Nie chcę być źle zrozumiana, ale w niektórych przypadkach wyzbywam się emocji... Wpierw myślę racjonalnie i praktycznie, dopiero potem przeżywam.
Mam już swój bagaż doświadczeń z gryzoniami, więc z tym również sobie poradzę.
Tak jak mówiłaś, w razie czego będę pisać
nubijka - Czw Kwi 05, 2012 20:47
Off-Topic: | ja kastrowałam Pirata za 80zł na Reymonta, za tyle samo jest w Animie, a ceny Ogonkowe kastracji i sterylizacji powalają na kolana |
quagmire - Pią Kwi 06, 2012 08:08
A jaka jest Twoja decyzja odnośnie ślepych malców? Samica karmiąca i w ciąży musi jeść dużo białka. A mięso nie wzbudza w szczurach agresji.
Bel - Pią Kwi 06, 2012 08:58
"najlepszą metodą" w takim chyba przypadku jest przyjść, zapłacić i wyjść
gurumis - Pią Kwi 06, 2012 10:07
I jak tam sytuacja na froncie?
Cegriiz - Pią Kwi 06, 2012 10:10
gurumis, nie ma sytuacji, bo ratzinger nie odpisuje, ani tu, ani na PW.
Strasznie mnie to irytuje.
freyasouris - Pią Kwi 06, 2012 11:59
Cegriiz, - heh, nie Tylko Ciebie... zwłaszcza, że chcecie Mu pomóc
|
|
|