Archiwum - [Warszawa] 15 szczurów od Straży Miejskiej, potrzebne dt!
Oli - Śro Sty 18, 2012 21:21
to co ja mam o sobie powiedzieć mając 21?
ja wiem, że panienka nr 5 to husky, ale o masakra gdyby taka została...
Martini - Śro Sty 18, 2012 21:24
Ja się wcale za walniętą nie uważam - ani nikogo, kto ma szczury.
To Brat jest walnięty, bo się ogranicza do żółwia.
Kluska - Śro Sty 18, 2012 21:30
Wiadomo, chodziło o Twojego brata, bo o nim wspomniałaś
21 - piękna liczba, ale gdzie pomieścić tyle kochanych ogonków?
Wszystkie panienki są śliczne, najchętniej bym dwie przygarnęła na stałe, ale nie mogę, po prostu nie mogę (muszę przestać tu wchodzić )
Oli - Śro Sty 18, 2012 21:32
Kluska123 napisał/a: | 21 - piękna liczba, ale gdzie pomieścić tyle kochanych ogonków? | tower i quadra
MadziaK - Śro Sty 18, 2012 21:35
Kluska123 napisał/a: | Wszystkie panienki są śliczne, najchętniej bym dwie przygarnęła na stałe |
Katasza znalazła transport do Wrocławia na 21.01 może się jednak zdecydujesz
Kluska - Śro Sty 18, 2012 21:41
Madziu z miłą chęcią, pod warunkiem, że mi wynajmiesz większe mieszkanie (oczywiście możesz rachunki za mnie płacić )
Kiedyś nadejdzie ten przykry moment, część mojego stadka powoli się starzeje, pomyślę o iskierkach małych, aktualnie chcę spędzać każdą chwilę z moimi samcolami
Transport? Serio? Czyli rozumiem, że mam się szykować na SPS-owe maluchy, z tego wątku? da się przemycić jeszcze dwójkę ogonków z drugiego wątku interwencyjnego? <prosi>
MadziaK - Śro Sty 18, 2012 21:46
A bo ja wiem zapytaj Essme jadą szczurki od niej i ona wie wszystko odnosnie transportu. Mimo ze maluchy sa mega kochane chętnie pozbędę sie cześci bo za chwilę zrobi sie ciasno.
Napisałam jej PMke
runa - Czw Sty 19, 2012 09:58
No dobra, my tu sobie gadu gadu..a proszę mi powiedzieć, kto bierze które szczury na ds ?
Manta - Czw Sty 19, 2012 10:05
a maciejuz jakis ustalony transport wawa-krakow? na kiedy jesli mozna wiedziec?
I czy jesli bym brala dziewczynke to czy jeszcze jedna ktora z wawy mam miec moglaby sie zabrac?
Musze to przemyslec, bo z planowanych 0 szczurow, max 2 zrobi mi sie 5 wtedy. Wiec trzeba pomyslec i pogadac z bliskimi, co by doradzili cos wiec chcialabym wiedziec na kiedy ew transport (zebym wczesniej zdazyla ankiete Wam wypelnic )
Nikky - Czw Sty 19, 2012 12:04
Zostały jakieś samce do adopcji ?
MadziaK - Czw Sty 19, 2012 12:54
Nikky napisał/a: | Zostały jakieś samce do adopcji ? |
zostały zostały stronę wcześniej przy zdjęciach masz dopisane rezerwacje w poście runy
Nikky - Czw Sty 19, 2012 13:23
runa, byłabym zainteresowana adopcją samca z numerem 6
runa - Czw Sty 19, 2012 18:20
Manta transport prawdopodobnie w przyszły wtorek.
Nikky, zgłoś się po wywiad.
BunShi - Czw Sty 19, 2012 22:44
Moge zapewnić DT dla :
młodsze babeczki
nr.4 i 5
Co prawda mam czarną samiczkę a chciałam w innym kolorku ale jak moge pomóc to czemu nie A moze sie zakocham i zostanie na stałe
Jestem z Krakowa i słyszałam ze ma byc transport Mam dla niech miejsce czas i jedzonko to niech wpadają
BunShi - Czw Sty 19, 2012 22:50
ach pomyliłam nry..dobrze ze mozna edycje :0
|
|
|