Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus
yes - Nie Lis 18, 2012 15:27
no my w weeekend na zawody ale jakos sie zgramy
Pyl - Nie Lis 18, 2012 21:04
yes napisał/a: | no my w weeekend na zawody | yesku, ale nie martw się, że macie zawody. Na pewno wygracie
Damy radę. Nie ten to następny, nie?
fila - Pon Lis 19, 2012 17:23
Hej,
Ja byłabym chętna na wypróbowanie karmy Vilmie premium, wzięłabym narazie 1kg bo nie wiem czy moje wybredne chłopy będą chciały jeść, ciężko im coś dobrać, zawsze z pełnej miski zostaje połowa którą muszę wyrzucić bo inaczej strajk głodowy przeprowadzają.
mmarcioszka - Pon Lis 19, 2012 23:02
Zamówienie już zrobiłam, czekam tylko na kuriera - cała karma zarezerwowana
lorelei - Śro Lis 21, 2012 08:31
Słuchajcie, ja robię zamówienie i mam 61 zł, gdyby ktoś chciał się dorzucić z zamówieniem minimum 39 zł to będzie darmowa wysyłka. Ktoś chętny? Jak coś to PW. Chciałabym zamówić najpóźniej w przyszły piątek.
fila - Śro Lis 21, 2012 14:36
być może ja coś zamówię, ale to się jeszcze odezwę, zależy czy posmakuje moim szczurkom karma, wtedy ją zamówie. Ewentualnie może na ucztę szczura się zdecyduje mam problem bo moje chłopaki są strasznie wybredni
mmarcioszka - Wto Gru 11, 2012 18:44
Hej hej Warszawiacy!!!
Jeszcze przed świętami będę robiła zamówienie, możliwe że w ten weekend albo dopiero w przyszłym tygodniu(wtedy zamówienie byłoby do odbioru jeszcze w tym roku po świętach, chyba że ktoś by chciał, to mogę przetrzymać do stycznia ).
Na pewno zamawiam karmę Vilmie, jeśli chcecie, to może i JR Farm - piszcie tutaj lub na PW
fila - Wto Gru 11, 2012 23:10
Hej,
Polecam wszystkim karmę vilmie (którą wzięłam niedawno od mmarcioszki - dzięki), moje szczury wspaniale ją przyjęły, smakuje im zdecydowanie bardziej niż jr farm więc naprawdę polecam i zamawiam kolejne kg.
Czekam mmarcioszka na info jak będą do odbioru
mmarcioszka - Wto Gru 11, 2012 23:20
fila, cieszę się
U mnie też Vilmie bardzo smakuje paskudom - polecam
trutlen - Śro Gru 12, 2012 09:11
mmarcioszka, chętnie wezmę Timę. Jak nie będzie więcej chętnych do podziału, to tą paczkę 2,5 kg. Jak ktoś też będzie chciał - to i tak ze 2 kilo wezmę
mmarcioszka - Śro Gru 12, 2012 11:47
trutlen, a może chcesz spróbować tej nowej Vilmie - jest podobna do Timy i u mnie lepiej wchodzi szczurom
trutlen - Śro Gru 12, 2012 12:37
mmarcioszka, no też się nad tym zastanawiałem... to może wezmą na próbę kilo. Ale Timę też jakby dziewczynom nie podeszła ta nowa...
mmarcioszka - Sob Gru 15, 2012 00:25
Vilmie zamawiam na pewno. Na Timę są chętni tylko ma 3kg, więc sporo jeszcze zostało do oddzielenia. Może ktos cos jeszcze chce - poki co jeszcze zbieram zamówienia?
Cegriiz - Sob Gru 15, 2012 10:29
mmarcioszka, weź mi paczkę 2 kg Vilmie.
mmarcioszka - Sob Gru 15, 2012 15:27
Ok - zamawiam 10kg, a może nawet 20, więc nie ma sprawy, może chcesz więcej : P . Cos jeszcze?
|
|
|