To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus

yes - Nie Lis 18, 2012 15:27

no my w weeekend na zawody :( ale jakos sie zgramy
Pyl - Nie Lis 18, 2012 21:04

yes napisał/a:
no my w weeekend na zawody :(
yesku, ale nie martw się, że macie zawody. Na pewno wygracie :P

Damy radę. Nie ten to następny, nie?

fila - Pon Lis 19, 2012 17:23

Hej,
Ja byłabym chętna na wypróbowanie karmy Vilmie premium, wzięłabym narazie 1kg bo nie wiem czy moje wybredne chłopy będą chciały jeść, ciężko im coś dobrać, zawsze z pełnej miski zostaje połowa którą muszę wyrzucić bo inaczej strajk głodowy przeprowadzają.

mmarcioszka - Pon Lis 19, 2012 23:02

Zamówienie już zrobiłam, czekam tylko na kuriera - cała karma zarezerwowana ;)
lorelei - Śro Lis 21, 2012 08:31

Słuchajcie, ja robię zamówienie i mam 61 zł, gdyby ktoś chciał się dorzucić z zamówieniem minimum 39 zł to będzie darmowa wysyłka. Ktoś chętny? Jak coś to PW. Chciałabym zamówić najpóźniej w przyszły piątek.
fila - Śro Lis 21, 2012 14:36

być może ja coś zamówię, ale to się jeszcze odezwę, zależy czy posmakuje moim szczurkom karma, wtedy ją zamówie. Ewentualnie może na ucztę szczura się zdecyduje :roll: mam problem bo moje chłopaki są strasznie wybredni :/
mmarcioszka - Wto Gru 11, 2012 18:44

Hej hej Warszawiacy!!!
Jeszcze przed świętami będę robiła zamówienie, możliwe że w ten weekend albo dopiero w przyszłym tygodniu(wtedy zamówienie byłoby do odbioru jeszcze w tym roku po świętach, chyba że ktoś by chciał, to mogę przetrzymać do stycznia ;) ).
Na pewno zamawiam karmę Vilmie, jeśli chcecie, to może i JR Farm - piszcie tutaj lub na PW ;)

fila - Wto Gru 11, 2012 23:10

Hej,
Polecam wszystkim karmę vilmie (którą wzięłam niedawno od mmarcioszki - dzięki), moje szczury wspaniale ją przyjęły, smakuje im zdecydowanie bardziej niż jr farm więc naprawdę polecam i zamawiam kolejne kg. :)
Czekam mmarcioszka na info jak będą do odbioru

mmarcioszka - Wto Gru 11, 2012 23:20

fila, cieszę się ;)

U mnie też Vilmie bardzo smakuje paskudom - polecam ;)

trutlen - Śro Gru 12, 2012 09:11

mmarcioszka, chętnie wezmę Timę. Jak nie będzie więcej chętnych do podziału, to tą paczkę 2,5 kg. Jak ktoś też będzie chciał - to i tak ze 2 kilo wezmę :)
mmarcioszka - Śro Gru 12, 2012 11:47

trutlen, a może chcesz spróbować tej nowej Vilmie - jest podobna do Timy i u mnie lepiej wchodzi szczurom ;)
trutlen - Śro Gru 12, 2012 12:37

mmarcioszka, no też się nad tym zastanawiałem... to może wezmą na próbę kilo. Ale Timę też ;) jakby dziewczynom nie podeszła ta nowa...
mmarcioszka - Sob Gru 15, 2012 00:25

Vilmie zamawiam na pewno. Na Timę są chętni tylko ma 3kg, więc sporo jeszcze zostało do oddzielenia. Może ktos cos jeszcze chce - poki co jeszcze zbieram zamówienia?
Cegriiz - Sob Gru 15, 2012 10:29

mmarcioszka, weź mi paczkę 2 kg Vilmie.
mmarcioszka - Sob Gru 15, 2012 15:27

Ok - zamawiam 10kg, a może nawet 20, więc nie ma sprawy, może chcesz więcej : P . Cos jeszcze?