Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
japro - Wto Lut 26, 2013 20:48
Koszty między paczką 10kg a 10+ (coś koło 11-12kg by pewnie wtedy wyszło) nie będą jakoś szczególnie większe nadal zamykamy się w kwocie do 25 złotych zapewne(tak mi się wydaje mogę się mylić).
Ok Czyli wstępnie 4-5 paczek.
Nadal zbieramy chętnych i informacje o ich zamówieniach
Bieżąca relacja z prowadzonych "prac" w pierwszym poście tematu.
Zapraszam do współudziału w naszym zamówieniu.
Vaco - Wto Lut 26, 2013 20:56
japro, a kiedy dokładnie chcecie zamawiać? muszę się zastanowić, nad kolorami sputników i czy chcę tarasy
japro - Wto Lut 26, 2013 21:13
Dokładnej daty na chwilę obecną nie jesteśmy wstanie podać, ale sądzę że będzie to maksymalnie 10-12 marca.
A może i szybciej bo nie chcemy przekroczyć wagi paczki 60 kg.
A w tej chwili już mamy pewnie około 45 : )
Cały czas prowadzę rozmowy ze sklepem, z rodziną itp.
Z każdym dniem będę podawał coraz więcej szczegółowych informacji ale daty 12 marca nie chciałbym przekroczyć. Więc rozesłanie paczek (po Polsce) nastąpiło by pewnie w okolicach 15-20 marca bo jednak dla nas wyprawa do rodziny do Niemiec też musi się wpasować w grafik.
Tak jak powiedziałem czekajcie na informację:)
Zapraszamy chętnych niedługo może się okazać, że nie będzie już miejsca w paczce:)
pszczoła - Wto Lut 26, 2013 21:15
Bo ja się zastanawiam ile paczek Selectiva wziąć
japro - Wto Lut 26, 2013 21:21
A ile tak wstępnie chciałabyś tych paczek - bo ja napisałem, że co najmniej 2 a może ty się zastanawiasz między ilością 5-10 paczek : )
Vaco - Wto Lut 26, 2013 21:35
japro, jeżeli rozmawiasz ze sklepem, mógłbyś się zapytać czy mieliby do tego czasu dostępne zielone lub niebieskie tarasy?
pszczoła - Wto Lut 26, 2013 21:37
tak między 2 a 4
Devona - Wto Lut 26, 2013 21:37
Japro, mam kilka pytanek. Czy byłaby możliwość wysyłki produktów dla mnie do ZG (lub przetrzymania, ogólnie dość dużo podróżuję)? W jakich miastach jest możliwość odbioru? Kiedy planujecie zamówienie? Czy bierzecie ten worek Reggie Rat (bo ja bym była chętna na część)?
japro - Wto Lut 26, 2013 21:47
@Devona
1) Jasne, że jest możliwość wysyłki czy też przetrzymania zamówionych produktów
2) Miasta w których można odebrać to: Szczecin, Kołobrzeg, i teoretycznie Poznań(do uzgodnienia)
3) Tak jak pisałem Max 12 marzec. Ale przy tej ilości chętnych wyjdzie pewnie szybciej bo nie chcemy przekroczyć masy paczki 60 kg.
4) Tak bierzemy ten worek 15kg i na chwilę obecną 2.5kg tej karmy jest wolne więc jeśli się piszesz się na te 2.5 to mów śmiało (a możemy się dogadać, że my z wilczkiem odstąpimy jeszcze po części ze swoich zamówień jak chciałabyś więcej)
EDIT:
Mamy kolejną osobę - Wuwuna!
Jako, że miejsce w paczce dobiega powoli końca, ilość ludzi jest już satysfakcjonująca a moje zdolności logistyczne też mają swoje granice ogłaszam że zostaje jeszcze 1 wolne miejsce które w tej chwili jest zarezerwowane dla Devony.
Jeśli się zdecyduje na zakup z nami to przepraszam pozostałych ale limit miejsc został wyczerpany i zapraszam na kolejne zakupy za około 9 miesięcy : )
Devona - Wto Lut 26, 2013 21:59
Japro, w takim razie poproszę te 2.5 kg. W najbliższych dniach napiszę, co jeszcze bym chciała. Pewnie jakąś karmę i może akcesoria (ale to przeważnie jest dość lekkie).
Vaco - Wto Lut 26, 2013 22:03
japro, nie wiem czy przeczytałeś mojego posta, ale :
Vaco napisał/a: | jeżeli rozmawiasz ze sklepem, mógłbyś się zapytać czy mieliby do tego czasu dostępne zielone lub niebieskie tarasy? |
Devona, ja przetrzymuję rzeczy dla Wuni, jak chcesz Tobie też mogę
Devona - Wto Lut 26, 2013 22:08
Vaco, będę próbowała odebrać w Poznaniu, ale to się później okaże. Dzięki za propozycję, będę pamiętać i może skorzystam .
Vaco - Wto Lut 26, 2013 22:11
Nie ma problemu
japro - Wto Lut 26, 2013 22:15
Właśnie wysłałem zapytanie do sklepu o inne kolory tarasów
Czekamy na odp.
Stay in touch
Edit:
Jest odpowiedź ze sklepu w sprawie kolorów tarasów:
Cytat: | At the moment are the Ferplast corner shelves only available in the colors you can order on our site. |
Więc nie będzie innych w najbliższym czasie (2 tygodnie+ bo pytałem się o taki okres)
Na chwilę obecną zamówienie waży:
Min. 43.5 kg + zamówienie Devony które dojdzie
Max 51.3 kg + zamówienie Devony które dojdzie
Jest to bardzo wstępne podliczenie i tylko orientacyjne.
Teraz czekamy spokojnie na to co domówi Devona, trzymamy kciuki za rodzinę w Niemczech, i jak już dopniemy na ostatni guzik te 2 sprawy to przygotuje szczegółową listę zamówienia i wyśle ją do sklepu w celu potwierdzenia obecności na stanie wszystkich interesujących nas towarów.
EDIT:
Szczegółowe info dla osób zapisanych w pierwszym poście!
Izabela - Wto Lut 26, 2013 23:25
Sprawdzałam w cenniku poczty, przesyłka krajowa do 10 kg - 18 zł. ; do 15 kg - 21 zł.
W takim razie, jeśli jeszcze się zmieści, wzięłabym 5 szt. Supreme Science Selective Rat + 1 szt (2,5 kg) Bephar Xtravital Rat. A jak to już za dużo, to tyle, ile się zmieści
|
|
|