To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...

Layla - Wto Wrz 02, 2008 14:08

ntliee, bierz go, bo co widzę ten temat to nie mogę :D
ntliee - Wto Wrz 02, 2008 14:15

Layla, hehe mogę dokładnie to samo powiedzieć..wczoraj w nocy przeczytałam wszystkie 28 wówczas stron tematu ;)
Layla - Wto Wrz 02, 2008 14:18

ntliee, masz mniej szczurów niż ja i same chłopy :D I z Capim miałby sporo zabawy, bo młodziaki :D I blisko. I ładny. I od nezu :mrgreen:
nezu - Wto Wrz 02, 2008 14:38

Ntliee, zastanów się jeszcze, nie mogę cię do tej decyzji zmusić, ale wiem że jesteś super domkiem, więc jeśli się zdecydujesz bedę się mogła tylko cieszyć.
Mały poczeka na decyzję, i tak czeka.
Dziś bawił się z chłopcami S, był tak zachwycony, że myślałam że odfrunie, tak podskakiwał.
Jest w sumie fajnym nauczycielem dobrych manier dla esek, umie im pokazać, że takie lub takie ugryzienie jest za mocne, to lub to zadrapanie boli i on nie pozwala.

Chciałabym tylko przejechać się z małym jeszcze do Elbląga do pani Podlasz, żeby skonsultować go z jeszcze raz z innym weterynarzem. Bo nie wiem, może moi nie mogą czegoś zauważyć? Albo może pani Podlasz znajdzie sposób żeby mu ulżyć?
Dziś spróbujemy jeszcze z ciepłymi inhalacjami, mam specjalną aparaturkę i swoje mieszanki, zobaczymy czy to mu pomoże.

Bo maluchowi ten nosek przeszkadza, a mi jest smutno jak na to patrzę i nie mogę jakoś bezczynnie patrzeć na to że mi smarkatkuje.

Oli - Wto Wrz 02, 2008 14:50

nezu, a może Flegamina? Filipowi złagodziła w dużym stopniu objawy. Dawałam z tego co pamiętam 3 krople 1xdziennie. Maluchowi jedna kropla raz dziennie powinna wystarczyć.
nezu - Wto Wrz 02, 2008 14:50

Nie pomyślałam o tym w sumie... :oops:
Możemy spróbować...

ntliee - Wto Wrz 02, 2008 17:07

Layla, ale w weekend jakoś przyjeżdża jeszcze Elroy i będzie ich pięć. Co i tak w sumie oznacza że mniej niż Twoich :D

nezu, dziękuję, staram się zapewnić im fajne życie, bo przecież mija im tak szybko, a tak niewiele wysiłku trzeba włożyć w to żeby były szczęśliwe..ehh pomyślę jeszcze dzisiaj :roll:

Layla - Wto Wrz 02, 2008 18:14

ntliee, myśl myśl :mrgreen:
Naciol - Wto Wrz 02, 2008 21:24

ntliee, myśl myśl, eRki są strasznie kochane :D
ntliee - Wto Wrz 02, 2008 21:50

mam słaby charakter, a nezu ma pw :roll:
Anonymous - Wto Wrz 02, 2008 22:19

ntliee, :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: Gratuluję! Nie poźałujesz tego, erki są boskie.
Naciol - Wto Wrz 02, 2008 22:20

ntliee, super! :DD
ntliee - Wto Wrz 02, 2008 23:08

wiem że nie pożałuję, a w końcu każdy powinien mieć choć raz w życiu czarno-białego szczura :D
ale teraz wszystko zależy od nezu ;)

Layla - Śro Wrz 03, 2008 05:42

ntliee, całe szczęście, ten temat był dla mnie bolesny :roll:

Gratsy! :serducho: :serducho:

Anonymous - Śro Wrz 03, 2008 07:59

nono, gratulacje, strasznie się cieszę, że się zdecydowałaś :D