To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Myszki

H. - Nie Sie 10, 2008 16:52

Bernadeta, kurcze, świetne masz te myszki, są naprawdę śliczne : )
Anonymous - Nie Sie 10, 2008 16:55

Naciol napisał/a:
Ale ma brzuchol! :D

Naciol, Bo gdy pozostałe przepychają się w kolejce do karuzeli,to ona patrzy w dal,może czeka na na mysiego rycerza :sirwwt:
marzycielka
Hally napisał/a:
są naprawdę śliczne

Hally Dziękuję :mrgreen: ,przy takich komentarzach jak Wasze moja radość ,ich opiekuna rośnie :D
Dzisiaj Umbrella zerknęła z ciekawością do mojej kieszeni,chyba za mało było jej jednej chusteczki papierowej,którą im dałam :wink: szukała następnej. :lol:

[ Dodano: Wto Sie 12, 2008 17:46 ]
Już wiem jak wyglądają rasowe łyse myszki ,widziałam na forum mysim :) i nadal nie wiem czy mogę zamieścić link forum mysiego tutaj :co jest?: ,bo tam są zdjęcia i hodowla. :D

nutaka - Wto Sie 12, 2008 20:49

to wez jakies zdjęcie tu wklej chociaz :mrgreen:
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 22:14

nutaka, Zdjęcia tym bardziej chyba nie powinnam wklejać,bo jest prywatną własnością hodowcy.Nie mogę się spytać o zgodę,bo nie jestem zarejestrowana na forum mysim.Jedynie mogłabym wkleić link do forum mysiego,ale czy oficjalnie na tym forum mogę wklejać link na forum mysie.Nie wiem co na to właściciele forum mysiego,może nie wolno. :co jest?: Może ktoś się zna na przepisach,a poza tym MOHANAH i pixxa i jeszcze inne osoby są z tamtego forum i są tutaj,więc może wiedziałyby jak to jest.
Myszki są niezwykłe,bo...ale to też jest na forum mysim.

falka - Wto Sie 12, 2008 22:37

Off-Topic:
Bernadeta, jeśli forum nie jest o szczurach i nie zawiera działów dotyczących szczurów to możesz wklejać linki bez problemu.

Anonymous - Śro Sie 13, 2008 06:46

Mam nadzieję,że nie popełniam "kradzieży strony" :nerwy: , w końcu tamto forum też jest oficjalnie dostępne w internecie :)
Rasowe myszki golaski i ich hodowca:

http://www.myszy.info/viewtopic.php?t=4076

Na tej stronce dowiedziałam się z postów pod zdjęciami,że takie golaski początkowo mają nawet futerko i potem.... 8)
Off-Topic:
Jak wkleiłam wbrew przepisom to usunę,albo proszę o usunięcie.

Anonymous - Śro Sie 13, 2008 09:15

Bernadeta, ale one są tak "wybiórczo" gołe :P
Mohanah - Śro Sie 13, 2008 09:53

Hairless obrastają normalnie włosem tak jak każda myszka, a w późniejszym wieku zaczynają łysieć od głowy. Gdy proces łysienia dobiegnie końca będą całe łyse.
Anonymous - Śro Sie 13, 2008 09:54

Mohanah, dzięki za wyjaśnienie :)
Anonymous - Śro Sie 13, 2008 10:18

bernadetta nie masz się co bać. tutaj możesz wklejać linki do for gryzoniowych, ważne, żeby to nie były fora szczurze. myszki świnki i inne takie są dozwolone.
natomiast jeśli chodzi o wstawianie zdjęć - jeśli tylko podasz adres strony, z której je wzięłaś to wszystko jest legalne :)

a co do myszy, to ta pierwsza jasna kojarzy mi się z gandalfem:P
i nie podobają mi się:P ale mi to się nawet łyse szczurki nie podobają, ale ponoć u łysolków miłość jest nie od pierwszego wejrzenia, tylko od pierwszego dotknięcia, więc jeszcze wszystko przede mną:P

nutaka - Śro Sie 13, 2008 12:00

ojj jakie one "brzydkie" :serducho:
Fea - Śro Sie 13, 2008 12:26

Szpetne jak diabli ;]
Anonymous - Śro Sie 13, 2008 12:43

Poczekam jeszcze na zdjęcia jak będą wyglądać całkiem nagusieńkie.
Gdy tak na nie patrzę na tych zdjęciach,to przyzwyczajam się do ich" brzydoty" i myślę,że mogłabym je polubić właśnie za to,że takie mało doskonałe mi się wydają :falover:
Chociaż wybór myszek rasowych jest tak ogromny i gdybym miała podjąć decyzję,to kupno golaska byłoby na samym końcu 8:(
Ponieważ mogę to w takim razie wklejam :
Zdjęcia pięknych myszek rasowych z forum mysiego, trzeba wejść w tematy po tematyce ogólnej o myszkach rasowych :)
http://www.myszy.info/viewforum.php?f=22

Natalia - Czw Sie 14, 2008 08:13

O, powszechnie znana hodowla Dynamimaus, nie wiedziałam że w Polsce już są gołe myszki ;) .

Nieładne są. Ale tam pisze, że już "zrzuciły" sierść.

Anonymous - Czw Sie 14, 2008 13:18

Natalia napisał/a:
Ale tam pisze, że już "zrzuciły" sierść.

Pod zdjęciami pisze,że jeszcze nie całkiem zrzuciły,dopiero są w trakcie zrzucania,trzeba poczekać na zdjęcia jak będą golusieńkie.
A to moje pasibrzuchy :gotmilk:

Umbrella na drabince
Vittara spogląda w dal

Vendetta je gdy Africa.. a Velvet w bucie widać tylko ogonek

[ Dodano: Czw Sie 14, 2008 21:14 ]
Zauważyłam,że lubią lodową sałatę,ale gdy ma ciemno-zielone liście.Im liście są bledsze tym mniej chętnie ją jedzą.Dzisiaj jadły mi po raz pierwszy sałatę z ręki :)