To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

Ninek - Czw Sty 05, 2012 12:16

Wszystkich nie dam, bo jedno zaklepane :> Moge dać osiem :lol:
Bel - Czw Sty 05, 2012 12:17

biorę osiem :serducho: :lol:
Ninek - Czw Sty 05, 2012 12:19

W ogóle one rosną w oczach! Wszystkie są grubiutkie (na początku były chudzielce!), drą sie okropnie, wiercą sie non stop i są urocze - na jednym zdjęciu widać jak jedno ziewało :serducho:
Bel - Czw Sty 05, 2012 12:23

stanowczo za mało zdjęć...stanowczo :P
Ninek - Czw Sty 05, 2012 12:26

Do końca dnia pewnie jakieś przybędą :P
Teraz z dnia na dzień będzie ich coraz więcej, więc nie marudzić xD

Oczyszczacz musiałam przynieść do pokoju. Z gniazda zalatuje koszmarnie :roll: Dzisiaj zabrałam kilka chusteczek spod małych, dosypałam dookoła gniazda świeżych trocin i rumianku dodałam do ściółki. Ale pewnie niewiele to da, bo pod małymi są śmierdzące trociny...

Anonymous - Czw Sty 05, 2012 17:19

ten zwiewający :serducho:

ja sobie robie bana na ten watek ;P

nezu - Czw Sty 05, 2012 17:24

Ojesuuuuuuu :serducho: :serducho: :serducho:
Ninek - Czw Sty 05, 2012 18:09

Lavi - Czw Sty 05, 2012 21:14

Ninek, zgadzał się na poprzednią ale wtedy mieliśmy stabilniejszą sytuację. Teraz niedawno oddałam szczury i twierdzi, że nie mogę brać jednego na miejsce drugiego. Nie przemawia do niego fakt, że chomik praktycznie żyje własnym życiem nie tak jak szczur... Próbuję go jeszcze przeforsować ale nie wiem czemu on taki uparty.

Bel kochana mój niestety nie wydaje z siebie żadnych odgłosów prócz chrapania :D A jak mocniej go szturchnę to się od razu budzi. :roll:

Zdjęcia wspaniałe :serducho: Muszę mieć jednego, bo niby jak przyciągnę znowu Bel do siebie? Tak przynajmniej będę miała pretekst, że ma mi przywieźć choma :twisted:

Bel - Czw Sty 05, 2012 21:18

Lavi, wypitalaj :P a niby skąd ja mam je mieć? :rotfl: Nina przecież nie z wawy :P
Lavi - Czw Sty 05, 2012 21:20

Bel, ale jestem pewna, że sama jednego przygarniesz, to od razu mogłabyś i mojego odebrać a wtedy już prościutka droga do Gdańska :serducho: :lol:
Bel - Czw Sty 05, 2012 23:27

Lavi, tere fere. Ja przyjeżdżam pod koniec miesiąca. Potem czekam na ciebie :P
Lavi - Czw Sty 05, 2012 23:51

Off-Topic:
Bel, no to wbijam do Cie :DD :serducho:

Ninek - Pią Sty 06, 2012 12:28

Dzisiejsze. Nie było mnie wieczorem i w nocy i sie stęskniłam za tymi piskami :serducho:

nezu - Pią Sty 06, 2012 13:36

Jak one rosną. :shock: :serducho: