Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
Oli - Pon Lut 25, 2013 16:58
obie karmy są dostępne w Polsce, na zooplusie moje szczury jadły reggie i smakowała im ta mieszanka, to nie jest granulat, ale jakiejś rewelacji nie było.
AngelsDream - Pon Lut 25, 2013 17:00
Off-Topic: | Oli, nieprawda, jakiś czas temu zooplus wycofał Selective'a z oferty, chyba że go niedawno przywrócili, to zwracam honor. |
pszczoła - Pon Lut 25, 2013 17:05
Off-Topic: | Na zooplusie już od jakiegoś czasu nie ma A mi zależy tylko na granulacie... |
japro - Pon Lut 25, 2013 17:34
Na ferreten też granulatu Reggie Rat nie ma
Oli - Pon Lut 25, 2013 19:00
Off-Topic: | ok, to wycofuję. nie jestem z tym granulatem na bieżąco, bo kiedy próbowałam selectiva w mojej opinii wydał się pustym jedzeniem - jest bardzo lekki, więc moje szczury musiały go dużo zjeść, czyli tym samym jest nieekonomiczny, bo drogi. |
Devona - Pon Lut 25, 2013 19:18
Off-Topic: | Japro, Reggie Rat to nie jest granulat. |
japro - Pon Lut 25, 2013 19:41
Off-Topic: | Aha wydawało mi się, że "gdzieś tam" istnieje wersja granulatowa;) just nvm |
Off-Topic: | Edit: @down: dzięki! Lubię AD! |
AngelsDream - Pon Lut 25, 2013 23:34
japro, na Twoją prośbę rozdzieliłam wątki.
AD
AngelsDream - Pon Lut 25, 2013 23:37
Zainteresowanych odsyłam do tego: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14159 wątku.
Vaco - Wto Lut 26, 2013 00:00
japro napisał/a: | koszty wysyłki do Polski do jednego z miast: Kołobrzeg/Szczecin/Być może Poznań | jeżeli Szczecin to ja bym była chętna na 2 sputniki (100%), chciałabym też 2 tarasy ale widzę że jest tylko jasnoróżowy dostępny, więc musiałabym się zastanowić czy takie chce
wilczek777 - Wto Lut 26, 2013 00:11
Właśnie nie ma wielu rzeczy które mnie kusiły... ani kolorów w tarasach wyboru nie ma ani podgrzewaczy ... smutek.
japro - Wto Lut 26, 2013 00:12
Dostawa do Szczecina jest możliwa nawet gdyby zamówienie poszło do kołobrzegu/poznania bo ja trasę Kołobrzeg/Szczecin pokonuje ok 3-4 razy w miesiącu .
Co więcej mogę dodać, że tarasy są też szare z tego co widzę:
Link do szarych tarasów
Vaco - Wto Lut 26, 2013 00:15
japro napisał/a: | nawet gdyby zamówienie poszło do kołobrzegu/poznania bo ja trasę Kołobrzeg/Szczecin pokonuje ok 3-4 razy w miesiącu |
oooo to bardzo dobrze
japro napisał/a: | Link do szarych tarasów |
ale ja szare mam 2, mam też 2 ciemno różowe (fukcja?) i zależało mi na zielonych/niebieskich, ale teraz nie mają
japro - Wto Lut 26, 2013 11:32
Dobra napisałem do sklepu w sprawie kosztów transportu i są one SZOKUJĄCO duże!
Paczka do 28 kg do polski kosztuje 39.95 Euro ...
Przy takim obrocie sprawy paczkę najprawdopodobniej wyślemy do naszych znajomych do Niemiec (50 km od Szczecina) co powinno te chora koszta dość mocno zredukować.
(na stronię piszą, że paczka do niemiec jest prawie, że darmowa (4.5 euro bodajże)
Na razie plan jest dość wstępny, ale takie są jego założenia,
Na chwilę obecną koszt transportu rozkłada się na 5 osób.
Kto jest chętny niech pisze;)
Izabela - Wto Lut 26, 2013 20:38
Ja bym się pisała na 4 paczki Supreme, może nawet 5, tylko wtedy to już paczka powyżej 10 kg i nie wiem, jak skoczyłyby koszty wysyłki do mnie, nie sprawdzałam tego. Ale 4 na pewno
|
|
|