Archiwum - Psiaki XV
katasza - Wto Gru 18, 2012 21:36
Nie ma w ikei juz dzialu dla zwierzat. Ja robilam zakupy na dziale dla dzieci ;p
Kupilam dziecieca koldre ktora bedzie sluzyla za legowisko (20 zl), kocyk za ok 6 zl, drugi za 10 i trzy zabawki. Dzieciece zabawki w ikei sa bardzo psie wg mnie ;p
Mam marchewke z piszczalka w srodku, za 5 zl, slimaczka za 4 zl i pilke za 5 zl. Wszystko pluszowe.
Chcialam kupic pilki tenisowe, ale gdzies kiedys na dogomani czytalam ze one strasznie scieraja szkliwo, wie ktos cos na ten temat?
Jeszcze nie mam obrozki ani smyczy no i szampon
A juz jutro po niego ide!!!!!!
Ninek - Wto Gru 18, 2012 21:39
| katasza napisał/a: |
A juz jutro po niego ide!!!!!! |
Nie wiedzieć czemu, ale morda mi sie strasznie cieszy
Lavi - Wto Gru 18, 2012 21:43
Mi też
A ja jestem na wsi u rodziców i o matko jak mój pies zarósł Ale na zimę to lepiej jak po tym śniegu biega, przynajmniej dupsko mu nie marznie:) Jutro może zrobię kilka zdjęć:)
katasza - Wto Gru 18, 2012 21:44
Nie ciesz sie nie ciesz, podejrzewam, ze przez najblizsze pare miesiecy zdjecie mojego psa bedzie na kazdej stronie tego tematu
Ninek - Wto Gru 18, 2012 22:03
katasza, i bardzo dobrze, ma przeuroczy ryjek
katasza - Wto Gru 18, 2012 22:05
Myslicie ze moge go sprobowac wykapac w pierwszy dzien?
Smrod ok, ale on ma biegunke w schronisku i ma obklejony tylek kupa... Juz pomijajac wzgledy zapachowe, estetyczne to wydaje mi sie ze jakies zakazenie moze sie zrobic.
Boje sie ze nawet jak da mi sie wykapac to nie bedzie mi ufal jak w pierwszy dzien go zaczne lac woda...
Ninek - Wto Gru 18, 2012 22:11
Myśle, że to już od niego zależy.
Jedne psy paraliżuje nowa sytuacja i wtedy wykapiesz bez problemu, a inne mogą szaleć.
Chyba lepiej by było go wystrzyc koło zadka. Bo dopranie zasranego tyłka to masakra jest, po kocie (persie, który kilka miesięcy dzieciństwa miał biegunki) mam w tym doświadczenie. Po kilku praniach zaczeliśmy po prostu wycinać obsrane kudły
Pacyfka - Wto Gru 18, 2012 22:17
Mój Rozczochraniec
Bel - Wto Gru 18, 2012 22:18
Pacyfka, jakiej on jest wielkości? wygląda jak mała kudłata kula armatnia
Pacyfka - Wto Gru 18, 2012 22:26
Bel, Ma jakieś 30cm w kłębie
Browniak:
Po kąpieli ;D
Z Postrzałkiem
satanka666 - Wto Gru 18, 2012 22:29
katasza, super! czekam na pierwsze foty i relacje ;p
Pacyfka, co za słodziak
Bel - Wto Gru 18, 2012 22:34
jaki z niego pluszak
Revo - Wto Gru 18, 2012 22:35
Jaaaaki cudny! Kudłaczek malutki!
Pacyfka - Wto Gru 18, 2012 22:37
Ano pluszak niesamowity Tylko to futerko mam nadzieję, że jednak szybko zmieni, bo chociaż milusie, to kiepskie na zimę
babyduck - Śro Gru 19, 2012 00:18
| katasza napisał/a: | | Chcialam kupic pilki tenisowe, ale gdzies kiedys na dogomani czytalam ze one strasznie scieraja szkliwo, wie ktos cos na ten temat? |
Tak. Znajoma kupowała swojej entlicy piłeczki. A że suka je szybko niszczyła, to koleżanka kupowała lepsze, mocniejsze piłeczki dla profesjonalistów. Efekt jest taki, że niespełna 1,5-roczna psica ma zęby starte tak jak 3-letni pies. Wet-stomatolog potwierdził, że to od piłek.
|
|
|