Archiwum - Psiaki vol.VII
Fauka - Czw Sty 14, 2010 20:19
Dziewczyny, wybaczcie. Nie wiem kiedy idę z Ajsem do weta. Na dniach zabierają mnie do szpitala i mnie nie będzie
Oli - Czw Sty 14, 2010 20:27
Nas przepraszasz? Powiedz to Ajsowi... Tak to jest jak się odwleka i odwleka... Miejmy nadzieję, że chociaż Tobie pomogą.
AngelsDream - Czw Sty 14, 2010 22:33
U Baaja jest poprawa - nie wiem, co mu się zrobiło, ale jeśli tak się utrzyma, to ja go ozłocę.
Lavi - Sob Sty 16, 2010 23:44
Znalazłam świetny filmik z psiakami w roli głównej. Okazja troszkę do tyłu, ale wrzucę linka. Aż mi się morda szczerzy jak patrzę na ten film
http://www.youtube.com/wa...resh+div-r-3-HM
agacia - Nie Sty 17, 2010 19:49
Fajny filmik Chyba juz ktoś go tu wrzucał
yoshi - Nie Sty 17, 2010 19:53
a ja dzisaj poszlam z Toudzina na kopiec kosciuszki... wyszlam o 9, wrocilam o 13.... i pluje sobie w brode ze nie wzielam aparatu, bo bylo tak pieknie, nie wiem kiedy znow bedzie takie slonce, no i nie ma szans, w tygodniu na taki dlugi spacer, kiedy sesja juz za rogiem, a ja tone w stertach kalek, linijek, rapitagrafow, papierow, i bog wie czego
babyduck - Pon Sty 18, 2010 08:40
Bosz, weekend poza domem i pies cofnął się o dwa tygodnie.
Anonymous - Pon Sty 18, 2010 10:28
baby, może za dużo od niej wymagasz? od siebie? wiesz, z psami jak z dziećmi, każde rozwija się indywidualnie, czasem warto na chwilę odpuścić..
babyduck - Pon Sty 18, 2010 11:13
agu, to nie kwestia rozwoju. Przez ostatnie dwa tygodnie na każdym spacerze ćwiczyłam z nią, gadałam do niej, skupiałam. Nasze spacery w końcu zaczynały wyglądać normalnie. W weekend ćwiczeń nie było, więc Neg postanowiła to wykorzystać. I znowu robi rozbiegi na wszystkie kierunki świata i zawisa na obroży. Wystarczyło, że TŻ nie wymagał od niej skupiania i zapomniała, że coś takiego istnieje. Więc przywracamy się do porządku.
Swoją drogą nie rozumiem,czemu ten pies uczy się błyskawicznie wszelkich sztuczek, a nie może się nauczyć, że smycz się kiedyś kończy i nie warto się rozpędzać, bo nie zajdzie się dalej niż normalnym tempem?
AngelsDream - Pon Sty 18, 2010 12:35
babyduck, ja Ci nie powiem na 100%, że to jest winą, ale u nas było podobnie - póki [jeśli chodzi o Baaja] ja i Michał nie zaczęliśmy nad nim pracować wszystko się mieszało, a jeśli chodzi o Celarka musieliśmy się jeszcze porozumieć z Tess. W tej chwili pies wrócił od niej i nie pociągnął mi na spacerze indywidualnym ani razu - dziękujemy! - przy Baaju jeszcze czasem próbuje, ale ponieważ dużo mniej wychodzą razem, to łatwiej utrwalać dobre zachowania.
Anonymous - Wto Sty 19, 2010 09:47
Pokciukajcie za moją piese, ma dziś usuwane kły mleczne (skubańce nie chcą wypaść a stałe już rosną)
satanka666 - Wto Sty 19, 2010 09:59
Ren, są oczywiście
pituophis - Wto Sty 19, 2010 10:25
Kciukam!
babyduck - Wto Sty 19, 2010 10:33
Reniolu, ona ma pięć czy sześć miesięcy? Bo może poczekać do końca szóstego miesiąca?
Tak czy siak kciukam - Negier też miał ten sam zabieg. Będzie dobrze!
Anonymous - Wto Sty 19, 2010 10:58
babyduck, za tydzień będzie miała 6 miesięcy. Próbowałam jej pomóc z tymi zębami, ruszać, przeciągać skarpetkę i sznurek, ale gdzie tam, siedzą twardo
|
|
|