To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

Lavi - Wto Sty 03, 2012 20:15

Ninek, nie chcę się spieszyć ale nawet nie wiem jak do niego o to zagadać.
Ninek - Wto Sty 03, 2012 22:48

Lavi, rozumiem aż za dobrze, ja tak miałam z każdym szczurem i z zostawieniem Amy też - bałam sie w ogóle zaczynać rozmowe z rodzicami.

Macie wąsiki :)

Lavi - Wto Sty 03, 2012 23:07

Jakie piękne kluseczki :serducho:
Anonymous - Śro Sty 04, 2012 00:56

Jakie małe pysie :serducho:
już wiem, że będe płakać, że chce takiego malucha ale nie ma szans ;(

Ninek - Śro Sty 04, 2012 15:30

Szaraczki sie robią :)

Naliczyłam dziewięć, więc wygląda na to, że są nadal wszystkie :mrgreen:
Wydaje mi sie, że są ciemniejsze i jaśniejsze, ale na razie ciężko cokolwiek powiedzieć, bo ogólnie w gnieździe jest dosyć ciemno.

pituophis - Śro Sty 04, 2012 19:37

Off-Topic:
Kompletnie nie rozumiem robienia problemu o jednego chomika. To tak abstrakcyjne, jak np. robienie problemu ze zjedzenia kanapki w środku nocy...

Ninek - Śro Sty 04, 2012 20:00

pituophis napisał/a:
Off-Topic:
Kompletnie nie rozumiem robienia problemu o jednego chomika. To tak abstrakcyjne, jak np. robienie problemu ze zjedzenia kanapki w środku nocy...

W jakim sensie? Że ktoś sie nie zgadza na chomika w domu?

pituophis - Śro Sty 04, 2012 20:13

Tak.
Lavi - Śro Sty 04, 2012 20:31

Ninek, a gdzie zdjęcia mamusi?:)
Ninek - Śro Sty 04, 2012 20:44

Lavi, mamusia ma takie adhd, że ciężko ją ogarnąć ;)
Jutro postaram sie coś zrobić. Na razie nadal jest grubiutka, co mnie bardzo cieszy - może dzięki temu wykarmi maluchy bez problemu i nie zostanie z niej szkielecik.

Mam jej zdjęcie z wieczora przed porodem:

Jutro planuje iść poszukać sklejki na nową klatke dla Amy. Chce, żeby mogła sie tam przenieść jak malce otworzą oczy. Bo w pudle będzie im zdecydowanie za ciasno w dziesiątke.

Bel - Czw Sty 05, 2012 09:10

Lavi, zrób to co ja jak chciałam adoptować Albercika a przez mc M. był nieugięty i stanowczo mówił nie.. w środku nocy zapytałam "kochanie...mogę chomika?" a on odpowiedział "mhmhmmhhhrrrr" co uznałam za odpowiedź pozytywną i na drugi dzień Albercika miałam już w transporterze :P Kiedy powiedział, że przecież się nie zgadzał to przypomniałam mu,że w nocy się zgodził a teraz to już za późno..przecież nie wyrzucisz chomika na śmietnik :P :rotfl:
Ninek - Czw Sty 05, 2012 09:51

Lavi, a na poprzednią adopcje sie zgadzał?
Jeśli tak, to czemu teraz miałoby być inaczej? Może z tego skorzystaj, przy ewentualnym namawianiu ;)

Ale sie darły małe pijawki w nocy. 3 razy mnie budziły. Płucka mają coraz mocniejsze :P

nezu - Czw Sty 05, 2012 10:44

Jak to pijawki. ;p

Im większe tym głośniejsze. :mrgreen:

Ninek - Czw Sty 05, 2012 12:09

Dzisiejsze dzieciaki i mamusia :)

Bel - Czw Sty 05, 2012 12:12

chcę wszystkie! :serducho: