Archiwum - Chomiczki
Lavi - Wto Sty 03, 2012 20:15
Ninek, nie chcę się spieszyć ale nawet nie wiem jak do niego o to zagadać.
Ninek - Wto Sty 03, 2012 22:48
Lavi, rozumiem aż za dobrze, ja tak miałam z każdym szczurem i z zostawieniem Amy też - bałam sie w ogóle zaczynać rozmowe z rodzicami.
Macie wąsiki
Lavi - Wto Sty 03, 2012 23:07
Jakie piękne kluseczki
Anonymous - Śro Sty 04, 2012 00:56
Jakie małe pysie
już wiem, że będe płakać, że chce takiego malucha ale nie ma szans
Ninek - Śro Sty 04, 2012 15:30
Szaraczki sie robią
Naliczyłam dziewięć, więc wygląda na to, że są nadal wszystkie
Wydaje mi sie, że są ciemniejsze i jaśniejsze, ale na razie ciężko cokolwiek powiedzieć, bo ogólnie w gnieździe jest dosyć ciemno.
pituophis - Śro Sty 04, 2012 19:37
| Off-Topic: | | Kompletnie nie rozumiem robienia problemu o jednego chomika. To tak abstrakcyjne, jak np. robienie problemu ze zjedzenia kanapki w środku nocy... |
Ninek - Śro Sty 04, 2012 20:00
| pituophis napisał/a: | | Off-Topic: | | Kompletnie nie rozumiem robienia problemu o jednego chomika. To tak abstrakcyjne, jak np. robienie problemu ze zjedzenia kanapki w środku nocy... |
|
W jakim sensie? Że ktoś sie nie zgadza na chomika w domu?
pituophis - Śro Sty 04, 2012 20:13
Tak.
Lavi - Śro Sty 04, 2012 20:31
Ninek, a gdzie zdjęcia mamusi?:)
Ninek - Śro Sty 04, 2012 20:44
Lavi, mamusia ma takie adhd, że ciężko ją ogarnąć
Jutro postaram sie coś zrobić. Na razie nadal jest grubiutka, co mnie bardzo cieszy - może dzięki temu wykarmi maluchy bez problemu i nie zostanie z niej szkielecik.
Mam jej zdjęcie z wieczora przed porodem:
Jutro planuje iść poszukać sklejki na nową klatke dla Amy. Chce, żeby mogła sie tam przenieść jak malce otworzą oczy. Bo w pudle będzie im zdecydowanie za ciasno w dziesiątke.
Bel - Czw Sty 05, 2012 09:10
Lavi, zrób to co ja jak chciałam adoptować Albercika a przez mc M. był nieugięty i stanowczo mówił nie.. w środku nocy zapytałam "kochanie...mogę chomika?" a on odpowiedział "mhmhmmhhhrrrr" co uznałam za odpowiedź pozytywną i na drugi dzień Albercika miałam już w transporterze Kiedy powiedział, że przecież się nie zgadzał to przypomniałam mu,że w nocy się zgodził a teraz to już za późno..przecież nie wyrzucisz chomika na śmietnik
Ninek - Czw Sty 05, 2012 09:51
Lavi, a na poprzednią adopcje sie zgadzał?
Jeśli tak, to czemu teraz miałoby być inaczej? Może z tego skorzystaj, przy ewentualnym namawianiu
Ale sie darły małe pijawki w nocy. 3 razy mnie budziły. Płucka mają coraz mocniejsze
nezu - Czw Sty 05, 2012 10:44
Jak to pijawki. ;p
Im większe tym głośniejsze.
Ninek - Czw Sty 05, 2012 12:09
Dzisiejsze dzieciaki i mamusia
Bel - Czw Sty 05, 2012 12:12
chcę wszystkie!
|
|
|