Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)
yoshi - Wto Sty 13, 2009 18:23
ach hmmm tak? bede musiala sobie poczytac na ten tamat...
to super ze prowadzice tez interwencje!
Jej jak mi sie marzy znów żólw stepowy ech
Mangusta - Wto Sty 13, 2009 18:29
interwencje możemy przeprowadzać tylko we współpracy z SDZ albo policją, inaczej możemy ino zwierzęta z ulicy zbierać bo nie mamy uprawnień by wtargać na posesje.
stepiaki to masakra, w ogóle żółwie są potwornie trudne i drogie w utrzymaniu... szczególnie te popularne.
stepowego z papierami można obecnie kupić już za 250zł.
Andzia - Wto Sty 13, 2009 18:53
Mazoku, no właśnie się zastanawiałam czy żywe czy martwe... chyba jednak lepiej że mrożone...
Mazoku napisał/a: | żywymi staramy się karmić tylko jadusy, bo ich trudno przekabacić na mrożonki |
czyli jadowite węże tak? domyślam się żę nie jest to miły widok...
Mazoku napisał/a: | ja się nie mogę doczekać jak ją zobaczę po wylince, jeśli zejdzie w całości to sobie zabiorę na pamiątkę |
jak sie ida to pokaż foty ciekawam jak wygląda takie cuś
Dory - Wto Sty 13, 2009 21:01
Em, Mazoku, Wy to wszystko w domu macie ?
magnes - Wto Sty 13, 2009 21:25
tylko część jest Mazoku
Mangusta - Wto Sty 13, 2009 21:50
nic z tego nie jest moje ja tylko zaadoptuję parkę boasów, żeby do nikogo innego nie trafiły i żeby były stale pod moją i weterynarzy opieką
Cytat: | jak sie ida to pokaż foty ciekawam jak wygląda takie cuś | jak kawał rajstopy
yoshi - Wto Sty 13, 2009 22:08
Mazoku napisał/a: |
stepiaki to masakra, w ogóle żółwie są potwornie trudne i drogie w utrzymaniu... szczególnie te popularne.
stepowego z papierami można obecnie kupić już za 250zł. |
Miałam dwa stepniaki... dwie samiczki, mam straszny sentyment do tych zwierzakow, niestety moja wiedza terrarystyczna byla w tedy marna i niewielka, wiec popelnilam duzo bledow hodowlanych, choc przynajmiej jedzenie mojego zolwia bylo urozmaicone Teraz wiem duzo wiecej i chcialabym aby kiedyś znow u mnie pojawily sie dwa stepcie...
ale to odlegle, najpierw boasek
Dory - Śro Sty 14, 2009 11:19
Mazoku napisał/a: | nic z tego nie jest moje |
A bu. Ja już się chciałam szturmem do Ciebie wpraszać
Mangusta - Śro Sty 14, 2009 12:58
jak ktoś chce przyjść do schroniska i pooglądać to po prostu powiedzcie mi wcześniej że będziecie to wszystko pokażę od kiedy podpisałam umowę to już mogę oprowadzać ludzi po schronisku.
Dory - Śro Sty 14, 2009 13:29
Mazoku, ja bym z chęcią przyszła, ale mam do Ciebie bardzo daleko.
Nie sądziłam, że gady mogą mieć w sobie tyle uroku Owszem, zawsze podobały mi się węże, ale wolałam patrzeć z daleka. Twoje zdjęcia podbiły moje serducho - cudne stworzonka
Anonymous - Pią Sty 16, 2009 01:26
zamowilam trzecia modliszke...
Anonymous - Sob Sty 17, 2009 09:50
katasza, a modliszki się trzyma razem? Bo mam takie dziwne wrażenie, że chyba się zjadają
Anonymous - Sob Sty 17, 2009 11:46
Ale one się zjadają chyba tylko po udanym sexie..? Samice są jednak okropne.
Layla - Sob Sty 17, 2009 13:34
Bo one są stadne aż do kolacji
nezu - Sob Sty 17, 2009 13:44
http://blepharopsis.deviantart.com/
Mam nadzieję, że to w dobrym temacie, reklama reklamą, ale pokazuję głównie ze względu na tematykę..
Dla wszystkich miłośników robactwa, skorupiaków, gadów i płazów polecam fotki tego pana...
Ma też kilka grafik, widać że interesują go też tematy hm, śmierci? przemijania?
Ponadto kilka ciekawych widoczków no i parę ludzkich portretów.
W każdym razie makro robalowe polecam...
|
|
|