To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XX

wilczek777 - Wto Lut 24, 2015 23:38

Jak podawałam Nes 2ml tranu dziennie to już było za dużo (a mówimy o rocznym psie i opinii weta). Także z tym ostrożnie.

Sorgen młoda kładzie na kolana po prostu. Najbardziej lubię bulwy właśnie całe białe lub całe pręgowane :serducho:

Sorgen - Śro Lut 25, 2015 00:48

Kraków jest 20-21 czerwca. Dla ras polskich 1,23 wpisowego :mrgreen: Tylko nie wiem w które dni jakie grupy są. Młoda będzie nawet jakby nas miało nie być bo to Anka ją wystawia ale postaramy się z mężem na debiucie pannicy być :wink:

Mnie się umaszczenie Centuriona bardziej podoba bo chorowałam na monokla ale uszata też jest super :serducho: Będziemy teraz mieli białą i pręgowaną do pełni szczęścia jeszcze czarnego solida mi brakuje :wink:

yoshi - Śro Lut 25, 2015 08:13

Sorgen! Super ze jednak sie udalo! Troszeczke oczywiscie zazdroszcze :D Jak tez uda Ci sie byc na wystawie to moze i ja sie dotaszcze, w sumie tak planowalam byc bo mam nadzieje upolowac pewne obrozki i smycze :P
jokada - Śro Lut 25, 2015 08:32

Sorgen, śliczna taka symetryczna :D :serducho:
agacia - Śro Lut 25, 2015 09:36

Śliczny szczylek :)

Koleżanka mi dzisiaj mówiła, że ta "hodowczyni" dała im metryke od jeszcze innego psa i już odesłali :roll: Ja nie wiem jak można być tak zakręconym, ona by naprawde nie zauwazyla jakby jej wynieść 2 szczeniaki :twisted:

Sorgen - Śro Lut 25, 2015 09:51

Dobrze ze tylko jeden miot miala w tym samym czasie bo jakby pomyliła mioty to by dopiero jaja były. Swoja droga kupujący też Malo poważni że nie sprawdzili numeru szczeniaka z papierami. Auto tez by tak w ciemno brali? :wink: Deltę sprawdzaliśmy choc miala tylko biala siostrę a tak to braci. Rolbe też sprawdzimy bo może być wpisany błędny numer na metrykę.
agacia - Śro Lut 25, 2015 11:36

Sorgen, kupującym można wybaczyć, zwłaszcza że to ich pierwszy pies, więc zaufali hodowcy, ale że hodowca takie gafy popełnia to nie świadczy o nim dobrze.
Helcia - Śro Lut 25, 2015 13:15

Chodząc codziennie z dzieckiem na spacer zauważyłam psa husky uwiązanego do garażu na krótkiej lince. Ten pies jest tam dzień w dzień o każdej porze, więc myślę, że to nie jest tak, że tylko na chwilę ktoś go przywiązał. Widać, że się męczy, próbuje się uwolnić, piszczy i szczeka lub leży zrezygnowany :(

Gdzie mogę to zgłosić, tak żeby ktoś naprawdę zareagował? Strasznie mi go żal.

Lavi - Śro Lut 25, 2015 13:22

Helcia, TOZ?
jokada - Śro Lut 25, 2015 13:35

Mam przyczepkę dla moich gamoni :D
sezon rowerowy będziemy mogli zacząć nie decydując albo rower, albo psy ;)

yuuuupiiii :jupi:

Helcia - Śro Lut 25, 2015 13:36

Napisałam do nich właśnie, zobaczymy co odpiszą.
Nakasha - Śro Lut 25, 2015 13:47

Mao, jak on się świeci! :shock: :serducho:

https://www.facebook.com/...&type=1&theater - jaka śliczna! :serducho:

Hmmm ja też sprawdzałam nr tatuażu w uchu z metryką - u Nemo i u Shiry.

wilczek777 - Śro Lut 25, 2015 14:26

jokada przyczepka mistrz :D Chciałabym być Twoim psem. Młoda po wczorajszym bieganiu z japro ma zakwasy bo dziś nie przyniosła dysku i położyła się - zmęczenie materiału jak nic.
jokada - Śro Lut 25, 2015 14:30

wilczek777 napisał/a:
jokada przyczepka mistrz :D Chciałabym być Twoim psem.
no, moje takie niskopienne, że dupki im trzeba będzie wozić
15-20 km na godzinę to by na pewno nie wyrobiły ;)
a dzięki przyczepce będzie można podjechać do lasu, pospacerować, pobawić się i wrócić :)

wilczek777 - Śro Lut 25, 2015 14:36

jokada moje zdechło po krótkim biegu więc wiesz :P Mi się zawsze podobają psiaki w przyczepkach takie dumne mijają psy piechotą drepczące :D