Archiwum - Psiaki XX
wilczek777 - Wto Lut 24, 2015 23:38
Jak podawałam Nes 2ml tranu dziennie to już było za dużo (a mówimy o rocznym psie i opinii weta). Także z tym ostrożnie.
Sorgen młoda kładzie na kolana po prostu. Najbardziej lubię bulwy właśnie całe białe lub całe pręgowane
Sorgen - Śro Lut 25, 2015 00:48
Kraków jest 20-21 czerwca. Dla ras polskich 1,23 wpisowego Tylko nie wiem w które dni jakie grupy są. Młoda będzie nawet jakby nas miało nie być bo to Anka ją wystawia ale postaramy się z mężem na debiucie pannicy być
Mnie się umaszczenie Centuriona bardziej podoba bo chorowałam na monokla ale uszata też jest super Będziemy teraz mieli białą i pręgowaną do pełni szczęścia jeszcze czarnego solida mi brakuje
yoshi - Śro Lut 25, 2015 08:13
Sorgen! Super ze jednak sie udalo! Troszeczke oczywiscie zazdroszcze Jak tez uda Ci sie byc na wystawie to moze i ja sie dotaszcze, w sumie tak planowalam byc bo mam nadzieje upolowac pewne obrozki i smycze
jokada - Śro Lut 25, 2015 08:32
Sorgen, śliczna taka symetryczna
agacia - Śro Lut 25, 2015 09:36
Śliczny szczylek
Koleżanka mi dzisiaj mówiła, że ta "hodowczyni" dała im metryke od jeszcze innego psa i już odesłali Ja nie wiem jak można być tak zakręconym, ona by naprawde nie zauwazyla jakby jej wynieść 2 szczeniaki
Sorgen - Śro Lut 25, 2015 09:51
Dobrze ze tylko jeden miot miala w tym samym czasie bo jakby pomyliła mioty to by dopiero jaja były. Swoja droga kupujący też Malo poważni że nie sprawdzili numeru szczeniaka z papierami. Auto tez by tak w ciemno brali? Deltę sprawdzaliśmy choc miala tylko biala siostrę a tak to braci. Rolbe też sprawdzimy bo może być wpisany błędny numer na metrykę.
agacia - Śro Lut 25, 2015 11:36
Sorgen, kupującym można wybaczyć, zwłaszcza że to ich pierwszy pies, więc zaufali hodowcy, ale że hodowca takie gafy popełnia to nie świadczy o nim dobrze.
Helcia - Śro Lut 25, 2015 13:15
Chodząc codziennie z dzieckiem na spacer zauważyłam psa husky uwiązanego do garażu na krótkiej lince. Ten pies jest tam dzień w dzień o każdej porze, więc myślę, że to nie jest tak, że tylko na chwilę ktoś go przywiązał. Widać, że się męczy, próbuje się uwolnić, piszczy i szczeka lub leży zrezygnowany
Gdzie mogę to zgłosić, tak żeby ktoś naprawdę zareagował? Strasznie mi go żal.
Lavi - Śro Lut 25, 2015 13:22
Helcia, TOZ?
jokada - Śro Lut 25, 2015 13:35
Mam przyczepkę dla moich gamoni
sezon rowerowy będziemy mogli zacząć nie decydując albo rower, albo psy
yuuuupiiii
Helcia - Śro Lut 25, 2015 13:36
Napisałam do nich właśnie, zobaczymy co odpiszą.
Nakasha - Śro Lut 25, 2015 13:47
Mao, jak on się świeci!
https://www.facebook.com/...&type=1&theater - jaka śliczna!
Hmmm ja też sprawdzałam nr tatuażu w uchu z metryką - u Nemo i u Shiry.
wilczek777 - Śro Lut 25, 2015 14:26
jokada przyczepka mistrz Chciałabym być Twoim psem. Młoda po wczorajszym bieganiu z japro ma zakwasy bo dziś nie przyniosła dysku i położyła się - zmęczenie materiału jak nic.
jokada - Śro Lut 25, 2015 14:30
| wilczek777 napisał/a: | jokada przyczepka mistrz Chciałabym być Twoim psem. | no, moje takie niskopienne, że dupki im trzeba będzie wozić
15-20 km na godzinę to by na pewno nie wyrobiły
a dzięki przyczepce będzie można podjechać do lasu, pospacerować, pobawić się i wrócić
wilczek777 - Śro Lut 25, 2015 14:36
jokada moje zdechło po krótkim biegu więc wiesz Mi się zawsze podobają psiaki w przyczepkach takie dumne mijają psy piechotą drepczące
|
|
|