To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIV

babyduck - Sob Sie 04, 2012 14:09

Oli, no to bezzbożowe są:
Brit Care Vension
Orijen
Acana Grasslands
Acana Ranchlands
Acana Wild Praire
ProNature Holistic
Taste of the Wild
Luposan
Happy Dog Africa
Applaws

Jest jeszcze Nutram grain free, ale nie znalazłam sklepu.
No i ZiwiPeak, ale ma porażającą cenę.

Oli - Sob Sie 04, 2012 14:13

babyduck, dziękuję bardzo :* przekaże dalej do opiekuna. :)
babyduck - Sob Sie 04, 2012 14:18

Off-Topic:
Oli, dodałam jeszcze kilka do postu wyżej.

Nakasha - Sob Sie 04, 2012 20:27

Bardzo mocno trzymam kciuki! :kciuki: :kciuki:
mmarcioszka - Sob Sie 04, 2012 23:59

Martuha, kurde :shock: Trzymam kciuki za psa :kciuki:
Martuha - Nie Sie 05, 2012 09:54

Pies już u nas,ale ciągle leży i tak ma być na razie,wycałowałam go za wszystkie czasy.Zaczął tak dziwnie kaszleć,spanikowałam i zadzwoniłam po weta,okazało się,że ma też obitą krtań,ale nic poważnego poza kilkoma krwiakami,które są niegroźne.Na razie leży pod kroplówką,z wenflonem w łapie,dostaje coś na wzmocnienie,bo to stary dobry psiur
indiana jones - Pon Sie 06, 2012 11:20

Martuha, jak ich namierzysz to daj znać, chętnie się przyłączę do "grupy wsparcia", a mam do ciebie nie daleko...
Martuha - Pon Sie 06, 2012 12:23

indiana jones, dzięki policja niby ich szuka,ale my szukamy także na własną rękę,bo nie podaruję gówniarzom.Doszedł kolejny problem,dziś idziemy z tym do weta-Devil nie szczeka :( Jak zaczyna to wydaje taki kaszląco-krtaniowy dźwięk :(
Bel - Pon Sie 06, 2012 13:32

Martuha, skoro miał obitą krtań to nic dziwnego. Dajcie mu czas. Musi dojść do siebie. Nie jest też najmłodszy. Ale będzie dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Martuha - Pon Sie 06, 2012 14:28

Devil po zastrzyku przeciwwstrząsowym,zbiera się płyn w płucach :(
quagmire - Pon Sie 06, 2012 15:17

Bosz, co za dranie. Trzymam za niego mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki:
nezu - Pon Sie 06, 2012 17:40

Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za biedulka... :(

Nie mam słów na tych "ludzi"...
Mam nadzieję że ich znajdziecie.
Martuha, dawaj znać jak psiak...

Martuha - Pon Sie 06, 2012 18:23

Devciu zaczął szczekać uffff,w czwartek znowu kontrola z płucami,mam nadzieję,że będzie dobrze!Wet powiedział,że otarł się od śmierć,jeszcze parę kopniaków i było by po nim :( Wiem,że to nie była moja wina,ale nie darowałabym chyba sobie,że psiak miał mieć cudowną starość,a ktoś by go zakopał na śmierć,jak tak można... :(
katasza - Wto Sie 07, 2012 14:50

Gadalam z wlascicielami mopsow i juz zglupialam. Nie wiem czy chce mopsa czy buldozka. Cale szczescie hodowla kolo zielonej gory ma i mopsy i buldogi.

Ma ktos jakies doswiadczemia z tymi dwoma rasami i moglby cos z doswiadczenia o nich napisac?

Ninek - Wto Sie 07, 2012 15:12

katasza, dla mnie mopsy są po prostu szkaradne :P Buldożki też są brzydkie, ale wg mnie w tej brzydocie jest coś cholernie ujmującego. Mopsy mnie odrzucają.
Poza tym charczą koszmarnie, dużo gorzej niż buldożki. Każdy mops jakiego znam ma problemy skórne (nie wiem czy to 'norma' u tej rasy, czy po prostu te konkretne mają pecha).
Mopsy chyba ogólnie są gorsze pod względem zdrowia od buldożków?