Archiwum - Psiaki vol. V
Tess - Pią Maj 01, 2009 22:01
Tylko o tym słyszałam, szczerze mówiąc nigdy nie interesowałam się obozami nie z klubów agility. A w Zabrzu jako widze, czy może zeróweczki?
Kam - Pią Maj 01, 2009 22:09
No cóż, planuję zeróweczki ale nie wiadomo co z tego wyjdzie ;D Ew. będziemy kibicować Magdzie z Pongiem bo ona będzie startować
Tess - Pią Maj 01, 2009 22:12
W takim razie powodzenia, mam nadzieję, że się uda.^^
devilline - Pią Maj 01, 2009 23:30
Off-Topic: | Kam, tak offtopowo, ty mieszkasz w Rybcu? |
satanka666 - Sob Maj 02, 2009 09:05
yoshi, świetny maluch!
Kam, jamnioooorr , kudłacz też boski
dili i jego nowe wdzianko
Kam - Sob Maj 02, 2009 09:45
satanka666, cudny piesek
devilline napisał/a: | Offtopic:
Kam, tak offtopowo, ty mieszkasz w Rybcu? |
Off-Topic: | nie, w Wodzisławiu |
Anonymous - Sob Maj 02, 2009 14:13
yoshi, psiak boski, ale wlasnie sie zdziwilam, ze nie bull
Kam, jamniki to moja milosc, w dodatku rudy...piekny
A agility szalenie mi sie podoba, to jak biegacie z psem i widac jak pies wam ufa.
yoshi - Sob Maj 02, 2009 15:22
Dili już wielki!
kasza, nie bull, bo jeśli chodzi o bulla to z nim są rodzinne problemy tzn. nikt oprocz mnie tkiego psa u mnie w domu nie chce, a mnie na chwile obecną bez pomocy rodziców nie bylo by stac na bulla, a skoro nie ma ich aprobaty, to do bulla by mi się nie dołożyli, niestety... ale bull nie ucieknie Za kilka lat jak sie wyprowadze, na pewno pojawi się biała(!!!!!!) suczka, bulla, i myśle że będą super pasować z moim małym smykiem A teraz mając tego słodziaka, na pewno łatwiej będzie mi bulla wyczekać i też dzięki niemu bullki będę często na spacerkach widywać.
A maluch dostał na imie Toudi, kto oglądał gumisie ten kojarzy chyba Toudiego Wszyscy mówią że mu pasuje.
A sam Toudi, jest bardzo bystry, załatwiamy się na zewnatrz, w podwórku kamienicy, gdzie rzadne psiaki nam nie chodzą. Schodzę z nim po każdym spaniu, jak się budzi zwykle mu się chce Z siadaniem też już łapie o co chodzi Wyjada kocie jedzenie ciągle hehe Ukochał sobie wielka maskote hipopotama do zabawy i do bzykania Jak zaczyna gryźć i powiem AU to puszcza, i się czasem śmiesznie patrzy Naszczekał na miotłe, i jest bardzo odważny, w nocy nic nie płakał ani nie skuczał, wyskrobał się na moje łózko, i sobie spał, w sumie jedno zwierze w łozku więcej tym mniej, bez róznicy
LunacyFringe - Sob Maj 02, 2009 16:33
yoshi, genialny psiaczek Życze sukcesów w wychowywaniu
Ja zainwestowałam w obrożę uzdową dla mojej Mili i muszę gorąco polecić. Świetna sprawa dla psów, które lubią oszczekiwać inne psiaki. Pozatym dobre do szkolenia i wygodne na spacery
Fauka - Sob Maj 02, 2009 20:20
Trzymajcie jutro za nas kciuki - wystawiam Larego, mają tytuł porażka roku?
sachma - Sob Maj 02, 2009 20:24
Fauka, dobrze będzie kciukam i liczę na foty z wystawy
Alexis - Sob Maj 02, 2009 20:42
Fauka, oo to jutro? to może wpadnę
Oli - Sob Maj 02, 2009 20:43
yoshi napisał/a: | A maluch dostał na imie Toudi, kto oglądał gumisie ten kojarzy chyba Toudiego Wszyscy mówią że mu pasuje. |
Pasuje, oj pasuje.
Fauka, zaciskam.
Kam - Sob Maj 02, 2009 20:52
Fauka, my też trzymamy kciuki
babyduck - Sob Maj 02, 2009 22:15
Fauka, powodzenia!
|
|
|