To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. V

Tess - Pią Maj 01, 2009 22:01

Tylko o tym słyszałam, szczerze mówiąc nigdy nie interesowałam się obozami nie z klubów agility. :] A w Zabrzu jako widze, czy może zeróweczki? :D
Kam - Pią Maj 01, 2009 22:09

No cóż, planuję zeróweczki ale nie wiadomo co z tego wyjdzie ;D Ew. będziemy kibicować Magdzie z Pongiem bo ona będzie startować ;)
Tess - Pią Maj 01, 2009 22:12

W takim razie powodzenia, mam nadzieję, że się uda.^^
devilline - Pią Maj 01, 2009 23:30

Off-Topic:
Kam, tak offtopowo, ty mieszkasz w Rybcu?

satanka666 - Sob Maj 02, 2009 09:05

yoshi, świetny maluch! :serducho:
Kam, jamnioooorr :serduszka: , kudłacz też boski :mrgreen:

dili i jego nowe wdzianko :lol1:

Kam - Sob Maj 02, 2009 09:45

satanka666, cudny piesek 8)

devilline napisał/a:
Offtopic:
Kam, tak offtopowo, ty mieszkasz w Rybcu?

Off-Topic:
nie, w Wodzisławiu ;)

Anonymous - Sob Maj 02, 2009 14:13

yoshi, psiak boski, ale wlasnie sie zdziwilam, ze nie bull :D

Kam, jamniki to moja milosc, w dodatku rudy...piekny :mrgreen:

A agility szalenie mi sie podoba, to jak biegacie z psem i widac jak pies wam ufa.

yoshi - Sob Maj 02, 2009 15:22

Dili już wielki!

kasza, nie bull, bo jeśli chodzi o bulla to z nim są rodzinne problemy ;) tzn. nikt oprocz mnie tkiego psa u mnie w domu nie chce, a mnie na chwile obecną bez pomocy rodziców nie bylo by stac na bulla, a skoro nie ma ich aprobaty, to do bulla by mi się nie dołożyli, niestety... ale bull nie ucieknie ;) Za kilka lat jak sie wyprowadze, na pewno pojawi się biała(!!!!!!) suczka, bulla, i myśle że będą super pasować z moim małym smykiem ;) A teraz mając tego słodziaka, na pewno łatwiej będzie mi bulla wyczekać i też dzięki niemu bullki będę często na spacerkach widywać.

A maluch dostał na imie Toudi, kto oglądał gumisie ten kojarzy chyba Toudiego ;) Wszyscy mówią że mu pasuje.

A sam Toudi, jest bardzo bystry, załatwiamy się na zewnatrz, w podwórku kamienicy, gdzie rzadne psiaki nam nie chodzą. Schodzę z nim po każdym spaniu, jak się budzi zwykle mu się chce ;) Z siadaniem też już łapie o co chodzi :) Wyjada kocie jedzenie ciągle hehe :D Ukochał sobie wielka maskote hipopotama do zabawy i do bzykania :roll: Jak zaczyna gryźć i powiem AU to puszcza, i się czasem śmiesznie patrzy :D Naszczekał na miotłe, i jest bardzo odważny, w nocy nic nie płakał ani nie skuczał, wyskrobał się na moje łózko, i sobie spał, w sumie jedno zwierze w łozku więcej tym mniej, bez róznicy :lol1: :mrgreen:

LunacyFringe - Sob Maj 02, 2009 16:33

yoshi, genialny psiaczek :serducho: Życze sukcesów w wychowywaniu :D
Ja zainwestowałam w obrożę uzdową dla mojej Mili i muszę gorąco polecić. Świetna sprawa dla psów, które lubią oszczekiwać inne psiaki. Pozatym dobre do szkolenia i wygodne na spacery :)

Fauka - Sob Maj 02, 2009 20:20

Trzymajcie jutro za nas kciuki - wystawiam Larego, mają tytuł porażka roku? :P
sachma - Sob Maj 02, 2009 20:24

Fauka, dobrze będzie ;) kciukam i liczę na foty z wystawy :wink:
Alexis - Sob Maj 02, 2009 20:42

Fauka, oo to jutro? to może wpadnę ;)
Oli - Sob Maj 02, 2009 20:43

yoshi napisał/a:
A maluch dostał na imie Toudi, kto oglądał gumisie ten kojarzy chyba Toudiego ;) Wszyscy mówią że mu pasuje.

Pasuje, oj pasuje. :serducho: :serducho: :serducho:

Fauka, zaciskam. :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Kam - Sob Maj 02, 2009 20:52

Fauka, my też trzymamy kciuki :kciuki: 8)
babyduck - Sob Maj 02, 2009 22:15

Fauka, powodzenia! :kciuki: :kciuki: :kciuki: