Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
AngelsDream - Czw Sie 28, 2008 21:48
Cytat: | Olimpia, spoko - generalnie wiadomo, że chodziło o przypadek, a nie imię |
Zołza - Pią Sie 29, 2008 09:26
Taki piękny chłopak, bierzże go ktoś, bo mnie matka znienawidzi za uporczywe namowy
nezu - Pią Sie 29, 2008 11:43
Od dziś klatka musi być zabezpieczana.
Chłopcy wyszli jak spałam na spacerek i zwiedzanie pokoju..
Rashne i Reggae pobiegali, a jak się znudzili wrócili do klatki, tak mniemam bo w niej właśnie spali mimo otwartych drzwiczek jak wstałam.
A co zrobił Remus?
Remus spał ze mną w wyrze. Na poduszce. Koło mojej głowy. I na samą myśl że mogłam się we śnie poruszyć i zrobić mu krzywdę jeszcze drętwieję ze strachu.
Obudziłam się i spojrzały na mnie czarne zaspane ślepka, a różowy nosek od razu zaczął poruszać się w szybkim rytmie.
A koło głowny znalazłam jeszcze mały prezent w postaci wytachanego z jakiejś pokojowej skrytki chipsa bananowego..
Oli - Pią Sie 29, 2008 11:48
nezu napisał/a: | Remus spał ze mną w wyrze. |
wymiękłam...
nezu napisał/a: | A koło głowny znalazłam jeszcze mały prezent w postaci wytachanego z jakiejś pokojowej skrytki chipsa bananowego..
|
i jeszcze wałówkę Ci przyniósł...
Layla - Pią Sie 29, 2008 11:54
OMG, niech ktoś weźmie to cudo
Naciol - Pią Sie 29, 2008 12:07
Rozbroiło mnie to : )
A ja się chwalę - Reggae i Rashne będą u mnie już w poniedziałek wieczorem!
emileczka - Pią Sie 29, 2008 12:15
oh jaki on musi być słodki dlaczego mam samice mam ogromną chrapkę na niego,ale dziewczyny maja pierszeństwo.
Anonymous - Pią Sie 29, 2008 17:41
Naciol, tylko niemów na niego Rash/Rasz/Raś...
Naciol - Pią Sie 29, 2008 17:57
Viss napisał/a: | tylko niemów na niego Rash/Rasz/Raś... | khy khy
devilline - Pią Sie 29, 2008 20:51
Jejku Ludzie i nikt sie nie skusi na takiego superfaceta?
Naciol, bez fot sie nie obejdzie
Dory - Nie Sie 31, 2008 09:09
Ekhem, Nezu, nie zamierzałam robić z niego kaleki. Jak przez telefon rozmawiałyśmy, to powiedziałaś, że nie możesz mi zagwarantować, że coś się z tego nie wylęgnie i że rozumiesz jeśli odwołam rezerwację. Do tego czasu nie byłam na forum, nie wiem co się działo z Remusem, więc bardzo się cieszę, że to jedynie nieszkodliwy polip w nosie. Wcześniej myślałam, że to poważniejsza sprawa, koniec.
A tak nawiasem, to naprawdę, bierzcie gooo Kto by nie chciał szczura śpiącego w łóżku
Anonymous - Nie Sie 31, 2008 19:17
Radar jest małym cudownym postrzeleńcem, hurraoptymistą i hurrawszystko. Jest małym głupolkiem, rozbrykanym, niefrasobliwym, rozhopsanym, bez zmartwień. Myślę, że idealnie dogada się z Shifu (ex-Seneka), razem będą niepokonani i niedoścignieni.
Radar mimo setki spraw na minutę zawsze znajdzie czas dla człowieka. Uspokaja się wtedy, zagląda mi w oczy, liże po twarzy, po palcach. Szepcze do ucha. Nie zostaje na długo, jak Raś, ale za to przychodzi często, prawie ciągle, człowiek jest przystanią i zawsze witany jest z ogromną dziecięcą radością. Dobrze, że Rad nie merda ogonem, bo czasem myślę, że by się chyba zamerdał z tej radości.
Raś jest poważniejszym chłopcem, są sprawy, które traktuje poważnie już teraz. Nie jest tak krotochwilny jak Radarek. Jestem pewna, że wspaniale i godnie przejmie przywództwo w stadzie. I myślę, że Fragles to wie. Traktuje go inaczej, poważniej. Czasem wydaje mi się, że jak ucznia. Raś kocha ludzi. Zasypia u mnie ufnie na karku, pod włosami, kooocha to. Uwielbia też siedzieć na kolanach, pod bluzką, strasznie się roztrzeszcza wtedy. I pulsował oczkami już, u mnie na ramieniu. Jest niesamowicie ciepły, taki kochający, uważny. Bardzo.. "ludzki", jakkolwiek to brzmi.
Tak więc, do wszystkich, którzy eRek nie wzięli - straciliście coś niepowtarzalnego. Jestem tego pewna na 100%, eRki są naprawdę wyjątkowe.
A świeże foty są tu: http://forum.szczury.biz/...p=206420#206420
magnes - Nie Sie 31, 2008 19:26
Viss napisał/a: | Tak więc, do wszystkich, którzy eRek nie wzięli - straciliście coś niepowtarzalnego. Jestem tego pewna na 100%, eRki są naprawdę wyjątkowe. | musisz mnie dołować najgorsze jest to że jeden jest jeszcze wolny
nezu, a może kilka fot Remusika
nezu - Nie Sie 31, 2008 22:37
Niech się troszkę podładują akumulatorki i coś mu pstryknę.
Zresztą niezdredziałemu Reggae też, bo zaczął haszczeć.
wuwuna - Nie Sie 31, 2008 23:59
A więc tak Ramudil
Jak to ja chciałam miziać wszystkie razem.W tym celu położyłam na kolanka kocyk a na nim szczurancjusze.
4 sztuki biegały jak dzikie,podskakując,uciekając itd.natomiast Ramudil zrobił naleśnika na kolanach i tak usnął.Żadnej reakcji na skaczące,przepychające się i wbijające pazurki baby.
No nic totalny naleśnior i jak tu go nie kochać
|
|
|